Hjem » Valencia

Valencia

Hotell Valencia

Valencia har et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder i ulike prisklasser. Det finnes mange ulike hotelltyper å velge mellom, som ligger spredt rundt omkring ... Les Mer »

Shopping i Valencia

Valencia er en fantastisk shopping-by, og kan friste med utallige butikker, varehus og kjøpesentre. I byen kan man finne forretninger som selger alt fra tradisjonelle ... Les Mer »

Valencia barer og uteliv

Valencia er en levende by med flere utelivsområder, og her finnes et stort antall puber, barer og nattklubber. El Carmen Gamlebyens område El Carmen har ... Les Mer »

Valencia restauranter

Valencia har et stort og variert utvalg av spisesteder i alle prisklasser, og man finner alt fra rimelige tapas-barer til dyrere gourmet-restauranter. Byen har mer ... Les Mer »

Valencia attraksjoner og severdigheter

Valencia mottar rundt 4 millioner turister hvert år – og er en by som kan tilby både historiske monumenter og spektakulær moderne arkitektur. Valencia har ... Les Mer »

Valencia Apotek

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter Farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 09.30 – 13.30 og deretter ... Les Mer »

Åpningstider Valencia

  Butikker Spania har lange tradisjoner med sin siesta (hvilepause) midt på dagen, og i Valencia er ordinær åpningstid for butikker mandag – fredag kl. ... Les Mer »

Valencia Turistkontor

Det finnes en rekke turistkontor i sentrale Valencia, der man kan få nyttig informasjon om byen og omegn. Her finner man brosjyrer om severdigheter og ... Les Mer »

Valencia Taxi og Transport

Skal man ta drosje fra Valencia Airport til sentrum, finner man disse rett utenfor ankomsthallen på flyplassen. Drosjene opererer med faste takster, og har et ... Les Mer »

Valencia flyplass

Valencia Airport (VLC) ligger 9 km vest for sentrum, og er en internasjonal lufthavn. Flyplassen ble offisielt åpnet i 1933, og har idag 2 terminaler. ... Les Mer »