Hjem » Valencia » Valencia barer og uteliv

Valencia barer og uteliv

Valencia er en levende by med flere utelivsområder, og her finnes et stort antall puber, barer og nattklubber.

El Carmen

Gamlebyens område El Carmen har det det beste og mest varierte tilbudet – og her kan man f.eks. velge mellom punk- og reggae-barer, chill-out-lounge, jazz-kjellere, latino-barer samt mer tradisjonelle barer. Området er relativt avgrenset, og det er gangavstand mellom utestedene. El Carmen har en flott blanding av kulturer, stemninger og personligheter. Gater og torg bak katedralen våkner til liv om kvelden med feststemte mennesker, og Plaza de la Virgen er et flott sted å begynne. I gaten Calle Caballeros finnes dessuten et vell av steder å velge mellom. El Carmen-området regnes imidlertid for å være det dyreste når det gjelder utelivet i Valencia.

I området Centro sør for El Carmen finnes også noen puber og barer, samt nattklubber som «La Indiana», «Picadilly», «Mogambo» og «Betty Bop».

Canovas

Ved siden av Centro ligger området Canovas – som også er et flott sted å gå på kveldstid. Området er kompakt og gatene «Calle Serranos Morales» og «Calle Salamanca» er aktuelle her. Man finner disco-barer i Canovas, der man kan danse til kl. 04.00 samt internasjonale puber og cocktailbarer – som spiller spansk eller internasjonal pop-musikk. Canovas regnes for å være et rimeligere utelivsområde enn El Carmen.

Strand-området i Valencia

Ønsker man å gå ut på litt mer sofistikerte steder, anbefales det å besøke marinaen og strand-området i Valencia. Her ligger noen av byens store nattklubber samt trendy cocktailbarer og restauranter. Utelivet i dette området er imidlertid sesongavhengig, og er på sitt livligste i månedene juni – august. De aller fleste stedene med ute-terrasser stenger i perioden november – april. I området Aragón ligger også et populært utelivsområde – der mange studenter ferdes.

De største nattklubbene i Valencia ligger i utkanten av byen. Eksempelvis ligger den berømte nattklubb-kjeden Pacha 3 km sør for sentrum, og har plass til hele 1200 gjester. Byens nattklubber har vanligvis åpent fra midnatt til kl. 05.00 eller 06.00 om morgenen. Mest livlig er det i tidsrommet kl. 01.00 – 04.00.

Noen populære barer og nattklubber i Valencia:

 

barcode-valenciaBarcode

Barcode er en moderne og elegant cocktail-bar som ligger i området Cánovas – ca. 10 minutters gange fra rådhusplassen («Plaza del Ayuntamiento»). Stedet har elegant interiør med hvite vegger og delvis hvit innredning. Barcode eies og drives av Silvia og Amedeo – begge fra Italia, og serverer profesjonelle cocktailer samt sørger for en hyggelig atmosfære. Baren har også salg av vin, juice eller kaffe.

 • Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 11.00 – 02.00.
 • Adresse: Calle Almirante Cadarsoll, 46005 Valencia
 • Web-adresse: http://www.thebarcodebar.com

Hawaika

Hawaika er en cocktail-bar som ligger i vestre del av Valencia, nærmere bestemt 1,3 km vest for rådhusplassen «Plaza del Ayuntamiento». Stedet er eksotisk innredet etter inspirasjon fra øygruppene i Polynesia, og her får man servert tropiske drinker i en avslappende atmosfære. Hawaika spiller vakker chill-out-musikk i bakgrunnen, og baren er innredet med frodig vegetasjon og rennende fontener. Stedet har også en ekte papegøye. Hawaika har stort utvalg av cocktails – som serveres i deHawaika-valenciakorative glass.

 • Åpningstider: Tirsdag – torsdag kl. 17.00 – 00.30. Fredag og lørdag kl. 17.00 – 01.30. Søndag kl. 17.00 – 22.00. Mandag stengt. Hawaika holder stengt hele august måned på grunn av ferieavvikling.
 • Adresse: Calle del Héroe Romeu 6, 46008 Valencia
 • Web-adresse: http://www.hawaika.com/

L’Umbracle terraza – Mya Club

L’Umbracle terraza er en unik «open-air» nattklubb, som ligger i Vitenskapsparken – omlag 3 km sørøst for rådhusplassen. Danseklubben har 2 etasjer, og øverst finnes en hyggelig terrasse med stort dansegulv. Nede ligger Mya Club – der man kan sitte utendørs i elegante omgivelser blant palmer og rosa bordlamper.L’Umbracle er en populær nattklubb både for lokalbefolkningen og turister, og musikken som spilles er først og fremst house og pop. Nattklubben har stort utvalg av drinker, og man får en gratis drink på inngangsbilletten. Entrè: 15 Euro.

 • Åpningstider: Torsdag – lørdag kl. 24.00 – 07.00. NB! Kun åpen om sommeren.
 • Adresse: Avenida Del Saler 5, 46012 Valencia
 • Web-adresse: http://www.umbracleterraza.com/

Radio City

Radio City er en disco-bar som ligger sentralt i gamlebyens område El Carmen – 650 meter vest for katedralen. Baren åpnet i 1997, og er et populært utested både for lokalbefolkningen og turister. Hver tirsdag kveld  arrangerer Radio City flamenco-show – med sang, dans og gitarspill. Etter forestillingen spiller stedets DJ internasjonal pop-musikk, der man kan danse ut i de små timer.

Radio City har flott atmosfære, profesjonelle bartendere og rimelige priser på drikkevarer. Stedet arrangerer også jevnlig kunstutstillinger, teater, film og spesielle musikk-kvelder.

 • Entrè: 10 Euro.
 • Åpningstider: Daglig kl. 23.00 – 03.30.
 • Adresse: Calle Santa Teresa 19, 46001 Valencia
 • Web-adresse: http://radiocityvalencia.es/

 

disco-mirrorDisco Mirror

Disco Mirror er en nattklubb som ligger i sørlig del av byen, nærmere bestemt 1,6 km sør for rådhusplassen Plaza del Ayuntamiento. Nattklubben arrangerer jevnlig live-konserter, og har 2 etasjer samt et VIP-område. Her møtes unge festglade mennesker, først og fremst i aldersgruppen 21 – 30 år. Disco Mirror har to separate områder der det spilles forskjellig typer av musikk. Man kan dermed velge om man vil høre på kommersiell musikkstil eller velge avdelingen der det spilles soul, hip hop, funk og electro. Nattklubben har ellers moderne og elegant interiør, profesjonelle DJ’s og et variert utvalg av drinker. Entrè: 15 Euro.

 • Åpningstider: Daglig kl. 02.00 – 06.00.
 • Adresse: Calle San Vicente 200,  46017 Valencia
 • Web-adresse: http://www.discomirror.es/