Hjem » Toledo » Toledo hotell

Toledo hotell

Toledo har et godt utvalg av overnattingsalternativer, og den største konsentrasjonen ligger i gamlebyen. Her finner man alt fra enkle og rimelige pensjonater til dyrere luksushoteller – som tilbyr en rekke fasiliteter for sine gjester. Hotellprisene i Toledo avhenger av standard, beliggenhet og sesong.

Mange hoteller i Toledo har svømmebasseng og treningssenter, og de aller fleste tilbyr trådløs internett-tilgang for sine gjester. Velger man hotell i Toledos historiske sentrum, har man gangavstand til severdigheter, butikker, restauranter og barer.

Flere av byens hoteller tilhører en bestemt kjede – deriblant Hilton, AC Hotels, Mercure, Best Western og Accor.

Noen populære hotell i Toledo:

hotel Hotel Santa IsabelHotel Santa Isabel

Hotel Santa Isabel er et rimelig 2-stjerners hotell med sentral beliggenhet i Toledos historiske sentrum. Like i nærheten ligger byens imponerende katedral, og fra hotellet har man gangavstand til severdigheter, shoppingstrøk, restauranter og barer.

Hotel Santa Isabel holder til i en restaurert bygning fra 1400-tallet, og har i alt 41 rom. Alle gjesterom har air-condition, TV, skrivebord, gratis trådløs internett-tilgang og privat bad. Enkelte rom har i tillegg balkong og flott utsikt til Toledo-katedralen. Frokost er tilgjengelig (mot pristillegg).

Hotellet tilbyr ellers døgnåpen resepsjon, bar/salong samt en hyggelig takterrasse.

Adresse: Calle Santa Isabel 24, 45002 Toledo

hotel-la-bastida

Hotel La Bastida

La Bastida er et flott 3-stjerners hotell som ligger 2,5 km vest for gamlebyen. Hotellet åpnet i 2013, og holder til i en nyoppført murbygning med maurisk preg. Dette er et stille og rolig område av Toledo, der man bor i landlige omgivelser.

Hotel La Bastida har 24 moderne, lyse og komfortable gjesterom. Alle rom er utstyrt med air-condition, safe, minibar, TV samt eget bad med hårføner. Enkelte rom har i tillegg egen terrasse.

Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for sine gjester – deriblant bar, café, restaurant, kiosk, TV-stue, utendørs terrasse og gratis trådløs internett-tilgang. Det er heis i bygningen, og hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Adresse: Calle Tempranillo 2, 45004 Toledo

hotel Hotel San Juan de los Reyes

Hotel San Juan de los Reyes

San Juan de los Reyes er et 4-stjerners hotell med flott beliggenhet i gamlebyen, nærmere bestemt i det jødiske kvartalet. I nærområdet finnes flere restauranter og barer – i tillegg til synagogen Santa Maria La Blanca og El Greco-museet. Hotel San Juan de los Reyes har eksistert siden 2003, og holder til i en historisk bygning fra 1889.

Hotellet har i alt 38 rom fordelt på 3 etasjer. Alle gjesterom har en varm atmosfære, og er utstyrt med air-condition, safe, TV samt privat bad (med jacuzzi, gratis toalettartikler og hårføner).

Fasiliteter på Hotel San Juan de los Reyes er bl.a. restaurant, bar/lounge, valutaveksling, konferanserom og gratis trådløs internett-tilgang. Hotellet er tilpasset rullestolbrukere.

Adresse: Reyes Catolicos 5, 45002 Toledo

hotel Parador de Toledo

Parador de Toledo

Parador de Toledo er et 4-stjerners hotell som ligger i fredelige omgivelser på sørsiden av elven Tajo, nærmere bestemt i området Cerro del Emperador. Avstanden til bysentrum er 4 km. Hotellet holder til i en historisk bygning som ligger på en høyde, og herfra har man panoramautsikt over gamlebyen og Toledos landemerker.

Hotellet har 76 gjesterom, der de fleste har utsikt over byen. Romfasiliteter består av air-condition, minibar, safe, TV samt bad med hårføner. Gjesterommene har komfortable møbler, med lyse vegger og trebjelker i taket.

Parador de Toledo har ellers en trivelig hage med utendørs svømmebasseng (sesongavhengig). Det finnes også en gavebutikk/kiosk i hotellbygningen – i tillegg til bar og restaurant. Hotellet tilbyr valutaveksling og trådøs internett-tilgang.

Adresse: Cerro del Emperador, 45002 Toledo

hotel-hilton-buenavista

Hilton Buenavista Toledo Hotel

Hilton Buenavista er et elegant 5-stjerners hotell som ligger i et fredelig område av Toledo, omlag 3 km nordvest for gamlebyen. Hotellet holder til i et vakkert palass fra 1500-tallet, der man har utsikt til elven Tajo. Hilton Buenavista har en flott hage med utendørs svømmebasseng (sesongavhengig) samt solsenger.

Hotellet har i alt 117 lyse, moderne rom og suiter. Alle rom er store og komfortable med air-condition, TV, safe, minibar, kaffe-/tekoker og eget bad med hårføner. De aller fleste gjesterom har balkong med by- eller hageutsikt.

Fasiliteter som finnes tilgjengelig på hotellet er bar, restaurant, business center, innendørs svømmebasseng, treningsstudio, Spa, minibank og rom-service.

Adresse: Concilios de Toledo 1, 45005 Toledo