Hjem » Toledo » Toledo barer og uteliv

Toledo barer og uteliv

Toledo har stort sett et rolig natteliv, men man finner mange sjarmerende barer og puber i byens historiske sentrum. I tillegg finnes et knippe nattklubber som holder åpent til tidlig neste morgen.

I området omkring «Plaza de Zocodover», Alcázar, ved «Plaza de San Justo» og  i gaten «Calle Santo Tomé» finnes en rekke utesteder der unge mennesker samles i helgene på kveldstid.

I distriktet Santa Teresa nord for gamlebyen ligger også en rekke utelivssteder.

Toledos historiske sentrum har mange «Cervecerias» (puber), og i gaten «Calle Alfileritos» finner man barer som tilbyr et bredt spekter av musikalske stilarter – deriblant jazz, rock, pop og electro.

De fleste barer stenger kl. 02.00 om natten, men enkelte holder åpent til 04.00 i helgene.

Noen populære utesteder i Toledo:

bar El Ultimo Bar

El Ultimo Bar

El Ultimo er en trivelig liten jazzbar som ligger midt i gamlebyen. Baren åpnet i 1992, og holder til i en historisk bygning fra 1500-tallet. Stedet har jevnlig live-konserter der det spilles jazz, blues og soul.

El Ultimo Bar har en intim atmosfære, og er innredet med antikke gjenstander. Det er også skiftende utstillinger av malerier og fotografier på veggene. Stedet har et godt utvalg av øl, vin og cocktailer.

Åpningstider: Daglig kl. 20.00 – 04.00. Live-konsertene starter kl. 22.00.

Adresse: Plaza del Colegiode Infantes 4, 45001 Toledo

Facebook-side:  https://www.facebook.com/pages/El-Ultimo-Bar-Toledo/163716053677559

bar La Venta del Alma

La Venta del Alma

La Venta del Alma er et sjarmerende utested, som ligger like utenfor gamlebyen – nærmere bestemt i området Los Cigarrales. Stedet har stort sett et eldre publikum, gjerne over 30 år. La Venta del Alma holder til i en totalrestaurert bygning fra 1600-tallet, der historiske elementer er godt bevart. Det finnes flere rom i bygningen – med diskotek, 3 barer, salonger og utendørs terrasse.

Stedets DJ spiller ulike typer av musikk – deriblant 80-talls-pop, moderne hits, ballader, spansk pop og salsa. Enkelte rom har kun bakgrunnsmusikk, der man kan sitte og prate sammen. La Venta del Alma serverer vin, øl, cocktailer, smoothies, champagne – i tillegg til kaffe/te og mineralvann.

Åpningstider: Søndag – Torsdag kl. 15.30 – 02.00. Fredag og lørdag kl. 15.30 – 06.00.

Adresse: Carretera de Piedrabuena 35, 45004 Toledo

Web-adresse: http://ventadelalma.wordpress.com/carta/

Dublin City Bar

Dublin City er en populær irsk bar som ligger sentralt i Toledo. Stedet er innredet som en ekte irsk pub, med møbler i mørk tre og varmrøde vegger. Dublin City Bar har et stort utvalg av drinker, og kan tilby over 30 ulike ølsorter fra forskjellige land – deriblant det irske ølet Guinness. Stedet serverer også småretter som pizza og tortilla.

I lokalet finnes 4 storskjermer som sender aktuelle sportsbegivenheter tidlig på kvelden. I helgene har Dublin City Bar en livlig atmosfære med høy stemning og flott musikk.

Åpningstider: Daglig kl. 20.30 – 04.00.

Adresse: Calle Chile 2, 45004 Toledo

Web-adresse: http://www.bardublincity.com/

bar Sithons

Sithons

Mange som går ut på byen i Toledo, avslutter kvelden på nattklubben Sithons – som ligger i gamlebyen nær festningen Alcázar. Sithons har eksistert siden 1969, og er et lokalt landemerke.  Feststemte mennesker møtes her etter midnatt, og stedet kan tilby flott musikk, stort dansegulv, profesjonelt lys- og lydanlegg samt en livlig atmosfære.

Sithons har et moderne interiør, og kan dessuten tilby et godt utvalg av drinker.

Åpningstider: Torsdag – lørdag kl. 24.00 – 06.00.

Adresse: Callejón del Lucio, 45001 Toledo

Web-adresse: http://www.sithons-discoteca.es/