Hjem » Tenerife

Tenerife

Tenerife åpningstider

Vanlig åpningstid for butikker på Tenerife er mandag – fredag kl. 10.00 – 13.30 og deretter kl. 17.00 – 20.30. Lørdager har butikker åpent kl. ... Les Mer »

Tenerife hotell

Den solrike øya Tenerife har et stort utvalg av hoteller i ulike prisklasser og standarder – enten man ønsker et rimelig sentrumshotell i hovedstaden eller ... Les Mer »

Tenerife shopping

En rekke varer er betydelig billigere på Kanariøyene enn ellers i Europa, da moms og avgifter er sterkt redusert på spesifikke produkter. Dette gjelder først ... Les Mer »

Tenerife barer og uteliv

Tenerife har et stort og variert utvalg av fortauscaféer, barer, puber, klubber og discoteker, og man finner også musikk- og cabaret-forestillinger på kveldstid. Barer på ... Les Mer »

Tenerife mat og restauranter

Tenerife har et svært godt utvalg av spisesteder, og i turistområdene kan man velge og vrake blant spanske eller internasjonale restauranter. Her finnes mange tapas-barer, ... Les Mer »

Tenerife attraksjoner og severdigheter

Flertallet av turister som velger Tenerife som feriedestinasjon kommer hit for å slappe av og nyte sol-, bad- og strandliv. I tillegg har øya en ... Les Mer »

Tenerife apotek

Alle apotek på Tenerife har et grønt kors som symbol, og heter på spansk farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 08.00 – 14.00 ... Les Mer »

Tenerife turistkontor

Det finnes en rekke turistkontor på Tenerife, og her kan man få nyttig informasjon om øya som turistdestinasjon. Her finner man også tips til dagsutflukter, ... Les Mer »

Tenerife taxi og transport

Det er både praktisk og relativt billig å benytte taxi som transportmiddel på Tenerife, spesielt for kortere avstander. Tenerife har et titalls selskaper som opererer ... Les Mer »

Tenerife flyplasser

Tenerife har 2 internasjonale flyplasser, en i nord og en i sør. På den nordlige del av øya ligger Tenerife North Airport (TFN) – tidligere ... Les Mer »