Hjem » Tenerife » Tenerife hotell

Tenerife hotell

Den solrike øya Tenerife har et stort utvalg av hoteller i ulike prisklasser og standarder – enten man ønsker et rimelig sentrumshotell i hovedstaden eller et elegant strandhotell i sør. I høysesongen er det lurt å reservere hotell i god tid før avreise, da pågangen er størst. Prisene på overnatting varierer etter beliggenhet og årstid. På grunn av det behagelige helårsklimaet er Tenerife en populær destinasjon for Nord-Europeere i vinterhalvåret, og den travleste og dyreste perioden strekker seg fra oktober til mars måned.

De fleste og flotteste hotellene på Tenerife er konsentrert på den sørlige del av øya. Her finner man hotellkomplekser på rekke og rad langs kysten ved de store turistsentrene Playa de las Américas, Los Cristianos og Costa Adeje. Disse badestedene har hatt en betydelig utvikling de siste tiår for å imøtekomme turistenes behov. Mange av hotellene sør på øya har høy standard, ofte 4 eller 5-stjernes med en rekke fasiliteter og vakre, tropiske hager. De aller fleste hotellene har også utendørs svømmebasseng. Arkitekturen på hotellbygningene varierer – alt fra kanarisk stil med vakre gårdsrom til mer moderne komplekser.

Også de nordlige deler av øya mottar mange turister, spesielt i byen Puerto de la Cruz. Her finnes det også et godt utvalg av overnattingssteder. Og ønsker man å feriere i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, har man mange valgmuligheter med hensyn til hotell.

Tenerife har hoteller for enhver smak, enten man foretrekker å feriere i byen, på landsbygda eller i strandsonen. Velg mellom store hotellkomplekser, små familieeide hoteller, leilighetshotell eller en bungalow.

Noen populære hoteller på Tenerife:

 

h10-hotelHotel H10 Big Sur

Hotel H10 Big Sur er et nylig renovert 3-stjerners boutique-hotell som ligger nær stranden i Los Cristianos. Det finnes en rekke barer og restauranter i nærområdet, og man har kort avstand herfra til en rekke attraksjoner på sørkysten av Tenerife.

Hotel H10 Big Sur er kun for voksne over 18 år, så det egner seg ikke for barnefamilier. Til gjengjeld er atmosfæren avslappende og fredelig.

Hotellet har 173 elegante rom – der alle har balkong, TV, minibar, klimaanlegg og bad med dusj.

Fasiliteter på hotellet består av utendørs svømmebasseng og boblebad, restaurant, treningsstudio, tennisbane og minigolf. I hotellbygningens 8. etasje finnes dessuten en flott takterrasse med nydelig utsikt over havet.

Adresse: Avenida Juan Carlos 28, 38650 Los Cristianos

 

h10conqH10 Conquistador

H10 Conquistador er et stort 4-stjerners strandhotell som ligger i Playa de las Américas – på sørkysten av Tenerife. Hotellet befinner seg kun 18 km fra flyplassen Tenerife South Airport, og ligger 500 meter fra Las Vistas-stranden. Hotellet har 485 moderne og innbydende rom, fordelt på 8 etasjer. Alle rom har balkong eller terrasse samt air-condition, TV, safe samt eget bad med hårføner. Enkelte rom har nydelig havutsikt.

H10 Conquistador har 3 utendørs svømmebasseng, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, flere restauranter, bar og forretningssenter. Hotellet har også aktiviteter for barn samt lekeplass.

Adresse: Avenida Rafael Puig 36, 38660 Playa de las Américas

 

Hotel Tigaiga

Hotel Tigaiga er et flott 4-stjerners familiedrevet hotell som ligger på nordkysten av Tenerife – i byen Puerto de la Cruz. Hotellet befinner seg 900 meter sør for sentrumskjernen, og ligger på en høyde ved den vakre Taoro-parken.

Hotel Tigaiga har 83 store, lyse og komfortable rom og suiter. Gjesterommene er lydisolerte og har balkong med utsikt til parken eller mot vulkanen Teide. Alle rom er utstyrt med TV, safe, air-condition og eget bad med dusj.

Hotellet holder til i en 4-etasjers bygning fra 1954, som ble senest renovert i 2013. Utendørs finnes et innbydende svømmebasseng, og hotellet har ellers fasiliteter som bar, restaurant, bordtennis, badstue, massasje, frisørsalong og butikk.

Adresse: Parque Taoro 28, 38400 Puerto de la Cruz

 

iberostarIberostar Grand Hotel Salomé

Iberostar Grand Hotel Salomé er et fredelig og elegant 5-stjerners boutique-hotell som ligger på sørvestkysten av Tenerife, nærmere bestemt i Costa Adeje. Hotellet har vakker beliggenhet ved havet –  mellom strendene Playa del Duque og Playa de Fañabe.

Iberostar Grand Hotel Salomé har i alt 24 store, lyse og komfortable suiter – der alle har balkong og utsikt over havet. Suitene har også TV, air-condition, minibar, gratis Wi-fi og bad med jacuzzi.

Hotellet har stort utendørs svømmebasseng, terrasse med solsenger, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, tennisbane samt restauranter.

Adresse: Londres 15, 38660 Costa Adeje.

 

iberostar-2Iberostar Grand Hotel Mencey

Iberostar Grand Hotel Mencey er et luksuriøst 5-stjerners hotell, som ligger i et fredelig boligområde i hjertet av hovedstaden Santa Cruz de Tenerife. Hotellet åpnet i 1950, og har opp gjennom årene hatt mange celebre gjester på besøk – deriblant Elisabeth Taylor. Hotellet er oppført i kolonistil, og ble totalrenovert i 2011.

Iberostar Grand Hotel Mencey har 286 deluxe-rom og suiter. Alle er moderne innredet, og har balkong med utsikt til havet, den vakre hagen eller de omkringliggende fjellene. Gjesterommene har også air-condition, TV, minibar og safe, samt lekkert bad.

Hotellet har utendørs svømmebasseng omgitt av palmer, samt fasiliteter som treningssenter, Spa- og velværeavdeling, boblebad, badstue, restauranter og forretningssenter.

Adresse: Calle Doctor Jose Naveiras 38, 38004 Santa Cruz de Tenerife.