Hjem » Tenerife » Tenerife barer og uteliv

Tenerife barer og uteliv

Tenerife har et stort og variert utvalg av fortauscaféer, barer, puber, klubber og discoteker, og man finner også musikk- og cabaret-forestillinger på kveldstid. Barer på Tenerife stenger ofte ikke før kl. 02.00 om natten, og dersom man ønsker å fortsette festen, kan man spasere videre til nærmeste nattklubb – som gjerne holder åpent til morgengry.

Turistområdene på sørkysten av øya har de livligste utestedene – og unge mennesker velger ofte Playa de las Américas som er berømt for sitt heftige natteliv. Her kan man velge og vrake mellom pulserende nattklubber, karaoke-barer og live-konserter. I området «Parque de la Pez» i Playa de las Américas ligger en rekke utesteder som har show/underholdning på kveldstid, og i Patch-distriktet finnes også godt med barer. Festglade mennesker strømmer også til nattklubber som ligger i området «The Strip» – også kjent som «Veronicas Strip».

Nabobyen Los Cristianos er et mye roligere turiststed enn Playa de las Américas, men man vil finne et knippe underholdnings-barer også her. I San Telmo-distriktet ligger en rad av barer – der man har utsikt over Las Vistas-stranden. Hit kommer både lokalbefolkningen og turister, og utestedene i dette området er på sitt livligste rundt midnatt.

Nattelivet i Puerto de la Cruz – på nordkysten av Tenerife – er ikke fullt så avansert som sør på øya. For mange består utelivet her av en fortausbar, en vinkaraffel og livlige samtaler. Rundt Plaza Charco finnes imidlertid flere trendy barer, og byen har dessuten et elegant casino – for dem som vil prøve lykken.

I hovedstaden Santa Cruz de Tenerife finner man det beste utelivsområdet i det trendy Noria-distriktet ved gaten Calle la Noria. Her kan man velge mellom musikkbarer og puber som kan by på alt fra rock til jazz.

Noen populære barer og klubber på Tenerife:

 

acantoAcanto Cocktail Lounge Bar

Acanto er en stilfull cocktailbar som ligger rett overfor stranden Playa del Duque på den sørlige del av øya. Baren har både ute- og innendørs servering, og kan tilby et bredt utvalg av cocktails. Acanto  ligger i en bygning med flott kanarisk arkitektur, og interiørmessig er baren holdt i varme farger med et marokkansk preg. Dette er et populært utested, og hver kveld arrangeres det live-konserter her. Acanto Cocktail Lounge Bar ligger rett ved kjøpesenteret El Mirador, og 5 km nord for Playa de las Américas.

  • Åpningstider: Daglig kl. 10.00 – 03.00
  • Adresse: Avenida Bruselas, Centro Comercial El Mirador, Playa del Duque, 38660 Playa Fañabe
  • Webadresse: http://www.acantocostaadeje.com/

 

The Claddagh Tenerife

The Claddagh er en irsk bar som ligger sentralt i Los Cristianos, på sørkysten av Tenerife. Stedet har høy stemning hver kveld, og her spilles irsk live-musikk fra 21.30 til 02.00. Enkelte kvelder  arrangeres det også Riverdance-oppvisning. Fra barens utendørs-terrasse har gjestene flott utsikt over Las Vistas-stranden. The Claddagh Bar har et bredt utvalg av lokale og internasjonale drinker, og her kan man også få servert det irske ølet Guinness.

 

theatreThe Theatre Cabaret Bar

The Theatre Cabaret Bar er en svært populær og familievennlig bar, som ligger sentralt i Playa de las Américas. Stedet er godt etablert, og åpnet dørene i 2009 av Jackie og Dennis. Hver kveld hele året underholdes gjester med cabaret, show, underholdning og karaoke. Baren har også quiz og spill, og på dagtid sendes sportsbegivenheter på storskjerm. The Theatre Cabaret Bar har hyggelig atmosfære og godt utvalg av drinker.

 

trampsTramps Club Starco’s

Tramps Club er den største nattklubben på Tenerife, og ligger på sørkysten av øya – i det populære turistsenteret Playa de las Américas. Nattklubben holder til i kjøpesenteret Starco, og i området ligger flere barer og utesteder. Tramps Club spiller fengende musikk, og er kjent for å ha Tenerifes beste DJ. Stedet har stort dansegulv, 4 barer, Vip-rom og utendørs-terrasse med servering. Nattklubben har flere temakvelder der det spilles ulike typer av musikk.

  • Åpningstider: Daglig kl. 21.00 – 06.00
  • Adresse: Centro Comercial Starco, 38660 Playa de las Américas
  • Webadresse: http://www.trampstenerife.com

 

People Discoteca

People Discoteca er en eksklusiv og trendy nattklubb som ligger i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife. Klubben holder til i nærheten av parken «Maritimo Cécar Manrique». People Discoteca’s DJ spiller et bredt utvalg av musikk – deriblant pop, rock og electro. Stedet har dessuten et imponerende lys- og lydanlegg og flere dansegulv. People Discoteca arrangerer jevnlig live-konserter, tema-fester og moteshow. Nattklubben har et stort utvalg av cocktails, og stedet har flott stemning med festglade mennesker.

  • Åpningstider: Torsdag – lørdag kl. 24.00 – 06.30.
  • Adresse: Avenida Constitución 5, 38003 Santa Cruz de Tenerife
  • Webadresse: http://www.peopletenerife.com/