Hjem » Torrevieja » Shopping i Torrevieja

Shopping i Torrevieja

I Torrevieja har man gode shoppingmuligheter –  med et variert utvalg av butikker, kjøpesentre og markeder. Motebutikker, skoforretninger, parfymerier og elektriske forretninger finnes det mange av rundt Plaza de Izabel II – kun 200 meter fra byens marina.

Hovedgaten i Torrevieja – «Calle Ramon Galud» – går parallelt med strandpromenaden, og er en av de viktigste shoppinggatene i byen. Også de små sidegatene i nærheten av strandpromenaden har et godt utvalg av butikker og kjøpesentre.

De mest kjente nasjonale og internasjonale merkevarene innen mote, design og elektronikk er godt representert i Torrevieja.

Det er populært å gå på marked i Torrevieja, og byen har et av Europas største utendørsmarkeder  med over 1200 salgsboder – som arrangeres hver fredag. Markedet ligger rett ved byens busstasjon, og åpner kl. 09.00. Her selges «alt mellom himmel og jord» til rimelige priser.

Det finnes også et permanent marked med ca. 300 boder ved marinaen i Torrevieja, nærmere bestemt på strandpromaden «Paseo Maritimo de la Libertad».

Omlag 5 km nord for Torrevieja sentrum ligger La Mata, og her arrangeres det også et marked hver onsdag. Markedet har 250 salgsboder, og holder til ved «Canal del Acequión».

Noen populære butikker og kjøpesentre i Torrevieja:

shop sergeSerge Creaciones

Serge Creaciones er en flott gavebutikk som ligger sentralt i Torrevieja, ved havnen. Butikken har et bredt utvalg av moteriktige klokker, halskjeder, armbånd, øredobber, ringer, Llandros-porselen, keramikkfigurer og skulpturer. Serge Creaciones fører merker som Dior, Swatch, NAO, Majorica, Swarowski, Dyrberg & Kern samt Moschino.

shop salvadorSalvador Artesano – Fabrikkutsalg

Skofabrikken Salvador Artesano ble startet i 1966, og har idag over 50 utsalgssteder i Spania. Salvador Artesano er kjent for sine kvalitetssko til damer-, herrer og barn, og fabrikken ligger i Elche –  42 km nordvest for Torrevieja.

Her finner man også den største skofabrikk-butikken i Europa – der man kan handle moteriktige sko til reduserte priser. Stedet tilbyr en kort guidet omvisning i fabrikken, der man kan se hvordan skoene blir laget. I den store outlet-butikken finner man skomerker som Clarks, Wisconsin, Puma, Ecco, Mustang og XTi Kids.

Det ligger også flere Salvador Artesano-butikker i Torrevieja sentrum, men fabrikkutsalget i Elche har det største utvalget til de beste prisene.

 • Åpningstider: Mandag – fredag kl. 09.30 – 14.30 og kl. 15. 30 – 20.30. Lørdag kl. 10.00 – 15.00 og kl. 16.00 – 20.30. Søndag stengt.
 • Adresse: Calle de la Almenara 26, 03205 Elche
 • Web-adresse: http://www.salvadorartesano.com/

shop habanerasHabaneras

Habaneras er et populært kjøpesenter som ligger i utkanten av byen, nærmere bestemt 1,5 km nordvest for Torrevieja sentrum. Habaneras åpnet i 2005, og har mer enn 60 butikker fordelt på 3 etasjer. Det er også et godt utvalg av spisesteder på senteret. Her kan man handle i motebutikker, parfymerier og gaveforretninger – og i tillegg finnes butikker med salg av møbler, smykker, accessoirer, leker, elektronikk – og mye mye mer.

Kjente merker innen mote er bl.a. H&M, Massimo Dutti, Blanco, Gerry Weber, Jack & Jones, Mango, Zara, Stradivarius og Springfield.

Habaneras arrangerer jevnlig underholdning på senteret med mini-konserter og show, og kun 100 meter fra kjøpesenteret ligger den moderne kinoen IMF Cinema.

 • Åpningstider: Alle dager kl. 10.00 – 22.00.
 • Adresse: Rosa Mazón Valero, 03184 Torrevieja
 • Web-adresse: http://www.habaneras.es

shop zeniaZenia Boulevard

Zenia Boulevard er det nyeste og største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, og ligger ca. 10 km sør for Torrevieja. Senteret åpnet i 2012, og har bortimot 150 butikker, restauranter, caféer samt et casino. Zenia Boulevard er oppført som en lys og luftig handlegate med butikker, torg, sittegrupper og fontene. På toppen finnes en flott takterrasse, og bygningen huser også en bowlinghall.

Butikkene i senteret har salg av moteklær for hele familien, sko, gaveartikler, sportsutstyr, parfyme/kosmetikk og accessoirer. Det er også et supermarked her. Noen av de mest kjente motemerkene som finnes er bl.a. Primark, Zara, Mango, H&M, Guess, Massimo Dutti, Armani, D&G, Stradivarius, Lacoste, Benetton og Gerry Weber.

 • Åpningstider: Alle dager kl. 10.00 – 22.00.
 • Adresse: C. Jade 2, 03189 Orihuela Costa
 • Web-adresse: http://zeniaboulevard.es

Gallerian – Skandinavisk Shopping Senter

Gallerian er et skandinavisk shoppingsenter som ligger sentralt i Torrevieja – nær busstasjonen. Senteret åpnet i 2009 – med det formål å være et servicesenter for fastboende eller ferierende skandinavere i Torrevieja. Her finner man skandinaviske ansatte som har salg av moteklær og gaveartikler samt elektronikkutstyr i senterets Tele & Data-forretning. I tillegg kan man besøke bakeri, delikatesse-forretning, matbutikk, reisebyrå samt café og restaurant.

Gallerian har også et drop-in legesenter med skandinaviske leger samt tannleger.

 • Åpningstider: Mandag – fredag kl. 09.30 – 17.00. Lørdag kl. 09.30 – 15.00.
 • Adresse: Calla La Loma 37 – 39, 03182 Torrevieja
 • Web-adresse: http://www.gallerian.es/