Hjem » Alfas del Pi » Restauranter Alfas del Pi

Restauranter Alfas del Pi

Både Alfas del Pi og Albir-området har et godt utvalg av restauranter – der man finner lokale og internasjonale retter på menyen. I tillegg kan man besøke flere tapas-barer som serverer småretter. Lokale spesialiteter består bl.a. av «Pelatos de dacsa» (maisboller), «Pebrere ofega» (fylte pepperfrukter) eller risretter som Paella og «Arroz al horno» (ovnsbakt ris).

Noen populære restauranter:

 

alfas-del-piPizza 4U

Pizza 4U ble etablert i sentrum av Alfas del Pi i 2002, og er en pizzarestaurant som har basert seg på en kombinasjon av det beste fra napolitanske og skandinaviske tradisjoner. Formålet har først og fremst vært å tilfredsstille alle de skandinaviske innbyggerne i byen, samt turister fra Skandinavia. Ingrediensene er imidlertid ferske råvarer fra lokalområdet.

Pizza 4U har lagt vekt på et stort utvalg av smaks-sammensetninger – og på å gi hver enkelt pizza et «hjemmelaget» preg. Det finnes også en Pizza 4U-restaurant i Albir.

  • Prisklasse: Lav.
  • Åpningstider: Alle dager kl. 13.00 – 24.00.
  • Adresse: Calle Federico García Lorca 6, 03580 Alfas del Pi.
  • Web-adresse: http://www.pizza4u.es/

 

saritaSarita Indian Restaurant

Sarita er en indisk restaurant som ligger i Albir – omlag 3 km øst for Alfas del Pi. Restauranten har et stort utvalg av autentiske indiske retter på menyen, og her kan man velge om man ønsker mild eller sterkt krydret mat.

Restauranten har både kylling, kongereker, lam eller fisk på menyen – i tillegg til internasjonale retter som omelett, kylling med pommes frites mm.

Sarita åpnet i 2003 og har en stemningsfull innredning i indisk stil. Prisklasse: Lav – Middels.

 

Tapería Ca Toñin

Restauranten Tapería Ca Toñin ligger sentralt i Alfas del Pi. Menyen er basert på valencianske kjøkkentradisjoner – og all maten er fremstilt av lokale råvarer. Spesialitetene er risretter og et variert utvalg av tapas.

Tapería Ca Toñin er et familievennlig sted, og restauranten er dessuten godt tilrettelagt for grupper. Prisklasse: Middels.

 

It’s a Small World

Dette er en liten, trivelig og ganske trendy restaurant i sentrum av Alfas del Pi. Menyen er internasjonal med et godt utvalg av retter – deriblant salater, pasta, biff og fisk. Mest kjent er restauranten for sine pannekaker (crêpes).

”It’s a Small World” er en tema-restaurant med fokus på film, teater og dukketeater. Veggene er dekorert med fotografier av kjente artister som har besøkt stedet under den årlige filmfestivalen i byen.

Restauranten er familievennlig, og dessuten svært populær. Derfor anbefales det å forhåndsbestille bord, spesielt om man har tenkt å spise her på kveldstid. Prisklasse: Middels.

  • Åpningstider: Daglig kl. 12.00 – 22.00 (NB! Onsdag fra kl. 18.00).
  • Adresse: Calle de Narciso Yepes 2, 03580 Alfas del Pi.
  • Web-adresse: Ingen.

 

little-norwayLittle Norway

Little Norway er en norsk restaurant som ligger i Albir-området, kun 200 meter fra stranden. Stedet har norske eiere, og serverer tradisjonelle norske kjøtt-, fisk- og skalldyrsretter. Her kan man få servert julemat som ribbe og pinnekjøtt i desember måned, og sommerstid har restauranten norske reker på menyen.

Little Norway har trivelige, rustikke lokaler, og en flott utendørsterrasse. Prisklasse: Middels.