Hjem » Menorca

Menorca

Menorca hotell

Menorca har blitt et stadig mer populært reisemål, og egner seg både for par og barnefamilier. Øya har et bredt utvalg av hotelltyper, og man ... Les Mer »

Menorca shopping

Menorca har et godt utvalg av tradisjonelle små butikker – i tillegg til ukentlige markeder som selger et bredt spekter av varer. De beste shoppingmulighetene ... Les Mer »

Menorca barer og uteliv

Menorca er en fredelig øy, og utelivet er betydelig roligere her enn på naboøyene Mallorca og Ibiza. På de aller fleste turiststeder langs kysten vil ... Les Mer »

Menorca mat og drikke

Menorca har et mangfold av av spisesteder – med tapas-barer, restauranter og tavernaer. Størst utvalg finner man i hovedstaden Mahón på sørøstkysten og i byen ... Les Mer »

Menorca severdigheter

Menorca er en frodig øy, og har vakker natur – med mange innbydende små sandstrender og badeviker langs kysten. Store deler av øya er et ... Les Mer »

Menorca apotek

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid på Menorca er følgende: Mandag – fredag kl. 09.00 – ... Les Mer »

Menorca åpningstider

De aller fleste butikkene på Menorca har åpent mandag – fredag kl. 09.00 – 13.30 og 16.30 – 20.30. Variasjoner rundt siestaen midt på dagen ... Les Mer »

Menorca turistkontor

Mens man er på ferie på Menorca, kan det være nyttig å besøke et av øyas turistkontor. Her finner man nyttig informasjon om severdigheter og ... Les Mer »

Menorca taxi

Dersom man ønsker å ta taxi fra Menorca Airport til sitt bestemmelsessted, vil man finne taxiholdeplass rett utenfor ankomsthallen. Taxier tar opptil 4 personer i ... Les Mer »

Menorca flyplass

Eneste internasjonale flyplass på øya er Menorca Airport (MAH), som ligger 5 km sørvest for hovedstaden Mahón. Lufthavnen åpnet i 1969, og betjener idag 2,5 ... Les Mer »