Hjem » Menorca » Menorca hotell

Menorca hotell

Menorca har blitt et stadig mer populært reisemål, og egner seg både for par og barnefamilier. Øya har et bredt utvalg av hotelltyper, og man finner alt fra flotte 5-stjerners luksushoteller til enkle og rimelige pensjonater. I tillegg finnes villaer, leilighetshotell, strandhotell, sentrumshotell, familiehotell og Spa-hotell.

Menorca har totalt 200 hoteller å velge mellom, og mange av dem tilhører en bestemt hotellkjede – deriblant BBB Hotels, Barcelo, Melia, Roc Hotels og Insotel.

Langs kysten finnes flotte badesteder med innbydende strandhotell i alle prisklasser, og mange av disse kan dessuten tilby sine gjester Spa og utendørs svømmebasseng.

Mange av Menorcas hoteller er samlet i hovedstaden Mahón, som ligger på sørøstkysten av øya. Man finner en rekke hyggelig sentrumshoteller nær det sentrale torget «Plaza de s’Esplanada», samt i gatene «Carrer de la Infanta», «Carrer de Santa Caterina» og «Avinguda del Port Maó».

Noen populære hoteller på Menorca:

hotel Hotel Ses SucreresHotel Ses Sucreres

Ses Sucreres er et sjarmerende og intimt 3-stjerners boutique-hotell, som ligger sentralt på Menorca i landsbyen Ferreries. Hotellet befinner seg kun 8 km nord for bade- og turiststedet Cala Galdana på  sørkysten, og 19 km vest for byen Ciutadella.

Ferreries har bortimot 5000 innbyggere (2013), og landsbyen er kjent for å huse «Santa Águeda»-slottet fra 1200-tallet – som er en populær turistattraksjon på øya.

Hotel Ses Sucreres holder til i et typisk spansk hus fra 1800-tallet, og har totalt 6 gjesterom. Rommene er smakfullt innredet, og har air-condition, gratis trådløs internett-tilgang samt eget bad med dusj eller badekar. Hårføner kan fås på forespørsel. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellet har en vakker gårdsplass og en takterrasse – der man har flott utsikt over byen. Andre fasiliteter på hotellet er bar/lounge og gratis parkeringsplass.

Det finnes mange turstier i området, og Ferreries er et perfekt sted for avkobling og friluftsliv på Menorca.

Adresse: Sant Joan 15, 07750 Ferreries

hotel Royal Son Bou Family ClubRoyal Son Bou Family Club<h/4>

Royal Son Bou Family Club er et flott 3-stjerners leilighetshotell som ligger i Son Bou – på øyas sørkyst. Hotellet egner seg perfekt for barnefamilier, og kan tilby aktiviteter for barn, lekeplass, spillerom, stort utendørs svømmebasseng, barnebasseng samt kveldsunderholdning. Det er dessuten kun 100 meter til nærmeste sandstrand.

Royal Son Bou Family Club har totalt 252 leiligheter, som har fullt utstyrt tekjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Leilighetene har også air-condition, safe, TV, balkong, eget bad med hårføner, barneseng, sittegruppe samt gratis trådløs internett-tilgang. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, og tilbyr valutaveksling. Andre fasiliteter består av restaurant, bar, treningssenter, forretningssenter, gave/souvenirbutikker samt sykkelutleie.

Adresse: Playa Son Bou, 07730 Son Bou

Artiem Carlos III

Artiehotel artiem carlos IIIm Carlos III er et flott 4-stjerners hotell som ligger ved kysten i området Es Castell – 3,7 km sørøst for hovedstaden Mahón. Hotellet ligger ytterst i en bukt ved Mahóns havneinnløp, og har en fredelig og avslappende atmosfære. Artiem Carlos III er et hotell kun for voksne, og egner seg derfor ikke for barnefamilier. Hotellet ligger 10 km fra sandstrendene i Punta Prima, Cala Mesquida og Binibeca.

Hotellet ble renovert i 2012, og har 85 rom og suiter. Alle rom er moderne innredet i beroligende farger, og er utstyrt med air-condition, minibar, TV, safe (tillegg), balkong og eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i romprisen. Det er mulig å bestille rom med nydelig utsikt over sjøen.

Artiem Carlos III har flott terrasse med utendørs svømmebasseng og solsenger, og hotellet har ellers fasiliteter som restaurant, bar, treningssenter, spillerom, bibliotek, døgnåpen resepsjon og gratis internett-tilgang.

Adresse: Calle Carlos III 2-4, 07720 Es Castell

hotel port ciutadellaHotel Port Ciutadella

Port Ciutadella er et lekkert 4-stjerners hotell som ligger i sørlige del av Ciutadella sentrum – på Menorcas vestkyst. Fra hotellet er det kun 5 min. gange til badestranden «Platja Gran» og 10 min. gange til den vakre gamlebyen i Ciutadella.

Hotellet har 94 lyse og moderne gjesterom. Alle rom er utstyrt med air-condition, TV, minibar, gratis Wi-Fi, safe, balkong samt eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotel Port Ciutadella har flott solterrasse med utendørs svømmebasseng, og det finnes også et innendørsbasseng i Spa- og velværeavdelingen. Andre fasiliteter på hotellet er bl.a. restaurant, bar, treningssenter, forretningssenter, rom-service, døgnåpen resepsjon og valutaveksling.

Adresse: Passeig Maritim 36, 07760 Ciutadella

The Plaza at La Quinta Resort & ClubLa Quinta Resort Hotel & Spa

La Quinta Resort Hotel & Spa er et luksuriøst 5-stjerners hotellkompleks som ligger på Menorcas sørvestkyst. Hotellet befinner seg i Cala’n Bosch, omlag 13 km sør for byen Ciutadella. Det er kun 5 min. gange til nærmeste sandstrand herfra.

Hotellkomplekset er oppført i kolonistil, og har en fredelig atmosfære. Utendørs finnes et stort svømmebasseng samt solsenger. Et opphold på La Quinta Resort Hotel & Spa passer perfekt for par, venner, enslige eller familier med barn over 16 år.

Hotellet har 82 rom og suiter – fordelt på 3 etasjer. Alle gjesterom er moderne innredet, og utstyrt med TV, Wi-Fi, minibar, safe, air-condition og balkong eller terrasse. Fra rommene har man utsikt mot hage eller bassengområdet.

Andre fasiliteter på La Quinta Resort Hotel & Spa er forretningssenter, treningsstudio, restaurant og bar samt Spa- og velværeavdeling.

Adresse: Gran Via Son Xoriguer, 07769 Ciutade