Hjem » Marbella

Marbella

Marbella hotell

Marbella er en svært populær ferieby som kan tilby et variert utvalg av overnattingssteder. Byen er kanskje aller mest berømt for sine mange 5-stjerners luksushoteller, ... Les Mer »

Marbella shopping

Marbella er kjent for sine mange designerbutikker, og kan tilby svært gode shoppingmuligheter. Her finnes små spesialforretninger, store kjøpesentre, eksklusive motehus og utendørs markeder. Langs ... Les Mer »

Marbella barer og uteliv

Marbella er berømt for sitt livlige natteliv, og har alt fra trivelige tavernaer og tapas-barer til elegante nattklubber. De mest eksklusive utestedene ligger ved marinaen ... Les Mer »

Marbella mat og drikke

Marbella har bortimot 600 spisesteder, og huser 3 restauranter som har fått stjerner i den prestisjetunge Michelin-guiden. Byen har et godt utvalg av restauranter som ... Les Mer »

Marbella severdigheter

Marbella har en rekke severdigheter og attraksjoner, og for de fleste turister står sol- og badeliv øverst på listen. De mange innbydende sandstrendene og det ... Les Mer »

Marbella apotek

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid i Marbella er følgende: Mandag – fredag kl. 09.00 – ... Les Mer »

Marbella åpningstider

De aller fleste butikker i Marbella følger ordinær åpningstid, som er mandag –  fredag kl. 09.00 – 13.30 og deretter kl. 16.30 –  20.00. Lørdag har ... Les Mer »

Marbella turistkontor

Mens man er på ferie i Marbella, kan det være nyttig å besøke et av byens turistkontor. Her får man god informasjon om severdigheter og ... Les Mer »

Marbella taxi

Skal man ta taxi fra Málaga Airport til Marbella, vil man finne tilgjengelige taxier rett utenfor ankomsthallen. Prisen for denne strekninger ligger rundt 60 – ... Les Mer »

Marbella fakta

Marbella er en fasjonabel bade- og turistby på Costa del Sol, som ligger helt sør i Spania. Marbella ligger i Málaga-provinsen og tilhører regionen Andalucia. ... Les Mer »