Hjem » Marbella » Marbella hotell

Marbella hotell

Marbella er en svært populær ferieby som kan tilby et variert utvalg av overnattingssteder. Byen er kanskje aller mest berømt for sine mange 5-stjerners luksushoteller, men man vil også kunne finne rimelige og bra hoteller til en mer fornuftig pris.

Marbella har ulike hotelltyper å velge mellom – deriblant golfhotell, familievennlige hotell, luksushotell, forretningshotell, Spa-hotell, boutique-hotell, all inclusive-hotell, leilighetshotell, Bed & Breakfast og pensjonater.

Mange av hotellene tilhører en bestemt kjede, og noen hotellkjeder som er representert i Marbella, er bl.a. Marriott, Melia, Barcelo og Vincci.

De mest eksklusive hotellene ligger på strekningen «The Golden Mile» – mellom Puerto Banus og Marbella.

Mange turister i Marbella velger imidlertid å bo i gamlebyen. I dette området finnes en rekke hoteller som holder til i vakre historiske bygninger, og er omgitt av trange brosteinsbelagte gater. Fra gamlebyen har man dessuten kort vei til badestrand og strandpromenaden.

Noen populære hoteller i Marbella:

hotell La Villa MarbellaLa Villa Marbella

La Villa Marbella er et sjarmerende 3-stjerners boutique-hotell som ligger midt i gamlebyen. Hotellet holder til i 7 renoverte historiske bygninger, og har totalt 29 rom og suiter. Fra La Villa Marbella har man gangavstand til butikker, restauranter, barer og badestrand – og det er kun 3 min. gange til byens hovedtorg «Plaza de los Naranjos».

Alle gjesterom i dette unike hotellet har sitt personlige preg, og er innredet med inspirasjon fra Asia. Rommene er utstyrt med safe, minibar, air-condition, TV, gratis internett-tilgang og eget bad med hårføner. Enkelte rom har i tillegg egen balkong. Frokost er inkludert i romprisen.

La Villa Marbella har en nydelig takterrasse med panoramautsikt, og i sommersesongen kan man benytte hotellets utendørs svømmebasseng.

Adresse: Calle Principe 10, 29600 Marbella

hotell Marriott's Marbella Beach ResortMarriott’s Marbella Beach Resort

Marriott’s Marbella Beach Resort er et flott 3-stjerners leilighetshotell som ligger 14 km øst for Marbella sentrum. Hotellet ligger rett ved stranden, og egner seg godt for familier på sol- og badeferie. Uteområdet består av en vakker hage med svømmebasseng og solsenger.

Marriott’s Marbella Beach Resort har 288 leiligheter fordelt på 4 etasjer. Leilighetene er store, moderne og komfortabelt innredet med kjøkkenkrok, kaffetrakter, kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. Det er også TV, air-condition, safe og bad med dusj eller badekar i leilighetene. I tillegg finnes balkong eller terrasse med sjø- eller hageutsikt.

Hotellet har ellers fasiliteter som restaurant, bar/lounge, treningssenter, forretningssenter, supermarked, minibank, souvenirbutikk og sykkelutleie.

Adresse: Carretera de Cádiz, Urb. Marbella del Este, 29604 Marbella

Hotel Fuerte MarbellaHotel Fuerte Marbella

Fuerte Marbella er et stort 4-stjerners hotell med sentral beliggenhet i Marbella, rett ved stranden og strandpromenaden. Fra hotellet er det i tillegg kun 300 meter til gamlebyens hovedtorg «Plaza de los Naranjos». Det finnes dessuten mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet.

Hotel Fuerte Marbella har totalt 263 moderne og innbydende gjesterom. Alle rom har air-condition, minibar, safe, TV samt eget bad med hårføner og gratis baderomsprodukter. Mange rom har balkong med sjøutsikt.

Hotellet er omgitt av en stor hage, der man finner 2 utendørs svømmebassenger samt solterrasse. Andre fasiliteter som tilbys gjestene er bl.a. restaurant, bar, gratis internett-tilgang, treningssenter, barneklubb, tyrkisk hammam, valutaveksling samt spesialpris på golfbaner i nærområdet.

Adresse: Avenida el Fuerte, 29602 Marbella

hotell Iberostar Marbella Coral BeachIberostar Marbella Coral Beach

Iberostar Marbella Coral Beach er et elegant 4-stjerners hotell som ligger i strandkanten – omlag 6 km vest for Marbella sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til den luksuriøse marinaen i Puerto Banus. Hotellet ligger i et rolig område, og har flotte eksotiske hager med palmer samt utendørs svømmebasseng.

Iberostar Marbella Coral Beach har totalt 170 gjesterom fordelt på 4 etasjer. Alle rom ble renovert i 2010, og fremstår som lyse og moderne. Gjesterommene har air-condition, TV, minibar, safe (mot tillegg), eget bad med hårføner samt balkong/terrasse – med utsikt til sjø, basseng eller hage.

Hotellet har ellers Spa- og velværeavdeling, restaurant, bar, treningssenter og bibliotek. I resepsjonen tilbys dessuten valutaveksling.

Adresse: Urb. Coral Beach, Carretera de Cadiz, 29602 Marbella

hotell Marbella Club HotelMarbella Club Hotel

Dette ikoniske og luksuriøse 5-stjerners hotellet ligger på strekningen «The Golden Mile» mellom Marbella og Puerto Banus. Hotellet er omgitt av frodige tropiske hager med 2 svømmebassenger og solterrasse. Marbella Club Hotel har dessuten eget strandområde og privat golfbane – der hotellets gjester har gratis adgang.

Hotellet har 121 rom og suiter – der alle er innredet i lyse jordfarger i eksklusiv Middelhavs-stil. Gjesterommene er store og komfortable med air-condition, TV, minibar, safe, eget bad samt balkong med hage- eller sjøutsikt.

Hotellet har også 14 luksusvillaer i andalusisk stil med privat svømmebasseng og hage.

Fasiliteter på Marbella Club Hotel består bl.a. av restauranter, bar/lounge, treningsstudio, Spa- og velæreavdeling, barneklubb, tennisbane, forretningssenter samt gratis internett-tilgang.

Adresse: Avenida Bulevar Príncipe Alfonso von Hohenlohe, 29600 Marbella