Hjem » Marbella » Marbella barer og uteliv

Marbella barer og uteliv

Marbella er berømt for sitt livlige natteliv, og har alt fra trivelige tavernaer og tapas-barer til elegante nattklubber. De mest eksklusive utestedene ligger ved marinaen i Puerto Banus eller på strekningen «The Golden Mile».

I gamlebyens «Plaza de los Naranjos» og i sidegatene finnes mange sjarmerende spanske tapas- eller musikkbarer, og langs strandpromenaden i Marbella ligger utestedene på rekke og rad. Marbella kan dessuten lokke med strand-klubber, flamenco- og cocktailbarer.

Tar man turen til Puerto Banus, kan man dessuten prøve lykken på «Casino Marbella» – som har eksistert siden 1978 og holder til i H10 Andalucia Plaza Hotel.

Noen populære barer og nattklubber i Marbella:

bar Barrocco BarBarrocco Bar

Barrocco er en trivelig liten cocktail-bar som ligger rett ved stranden «Playa de Venus» i Marbella. Baren har daglig «happy hour», og stort utvalg av cocktailer – i tillegg til vin og øl. Stedet har et fargerikt interiør med røde vegger og barstoler, og fra terrassen utendørs har man flott utsikt over stranden og Middelhavet.

Barrocco Bar tilbyr en rekke småretter – deriblant pizza, baguetter, sandwicher. Stedet har dessuten trivelige ansatte som yter god service.

Åpningstider: Daglig kl. 08.00 – 02.00.

Adresse: Avenida Duque de Ahumada 8, 29600 Marbella

Web-adresse: http://www.barroccobar.com/

bar Sinatra BarSinatra Bar

Sinatra Bar har i flere tiår vært et populært møtested på kveldstid – både for lokalbefolkningen og for turister på ferie i Marbella. Baren ligger i marinaen ved Puerto Banus – kun 7 km sørvest for Marbella sentrum.

Sinatra Bar åpnet dørene i 1977, og er et av de mest ikoniske utesteder i marinaen. Siden åpningen har baren gjestet en rekke berømtheter, og stedet har fremdeles høy kjendisfaktor. Sinatra Bar har dessuten et godt utvalg av cocktailer samt et hyggelig personale. Baren er absolutt et sted å gå for dem som vil «se og bli sett», samt dem som ønsker en livlig atmosfære.

Åpningstider: Daglig kl. 12.00 – 04.00 (i sommersesongen)

Adresse: Muelle Ribera, local 2, Puerto Banus 29660  Marbella

Web-adresse: Ingen.

Babylon Rock Café

Babylon Rock Café er en populær cocktail-bar som ligger ved fyrhuset på strandpromenaden i Puerto Deportiva – Marbellas småbåthavn. Fra baren har man nydelig utsikt over Middelhavet, og stedet spiller dessuten flott musikk som rock, soul og funk.

Babylon Rock Café omtales ofte som et utested der man får servert «Marbellas beste cocktails» – og utvalget er stort. Stedet viser aktuelle sportssendinger på storskjerm-TV og arrangerer karaoke-kvelder med jevne mellomrom. Det er også mulig å spille dart i lokalet. Babylon Rock Café kan dessuten lokke med hyggelige ansatte som yter svært god service.

Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 16.00 – 04.00.

Adresse: Puerto Deportiva 55, 29600 Marbella

Web-adresse: http://www.babylonmarbella.com/

bar Tibu BanusTibu Banus

Tibu Banus er en av de hotteste nattklubbene i Puerto Banus, og ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum. Nattklubben åpnet i 2006, og befinner seg ved hovedtorget «Plaza Antonio Banderas». Tibu Banus har elegant innredning med hvite innbydende sittegrupper, neonbelysning samt stort dansegulv. Stedet har profesjonelt lys- og lydanlegg og internasjonale DJ’s – som først og fremst spiller kommersiell musikk. I bygningen finner man den asiatiske restauranten «Infuschia», og Tibu Banus har stort utvalg av cocktails, vin og øl. Nattklubben tilbyr også vannpipe (Shisha).

Åpningstider: Daglig kl. 23.00 – 07.00.

Adresse: Plaza Antonio Banderas, Puerto Banus, 29660 Marbella

Web-adresse: http://www.tibubanus.com/

bar La SalaLa Sala

La Sala åpnet i 2010, og er et bygningskompleks som huser en rekke ulike barer og restauranter. Stedet ligger i Puerto Banus, omlag 7 km sørvest for Marbella sentrum. Her kan man velge om man vil sitte ute på terrassen eller innendørs, og fra stedet har man flott utsikt til fjellet «La Concha». La Sala arrangerer jevnlig live-konserter – der talentfulle lokale artister underholder. Utover konserter har stedet egen DJ, som spiller flott musikk.

I samme bygning ligger den sofistikerte nattklubben La Sala Aqua Mist, som åpnet dørene i 2012. Her kan man fortsette festen, og danse ut i de små timer. Nattklubben har spektakulær og luksuriøs innredning, og er en attraksjon i seg selv. La Sala Aqua Mist holder åpent til kl. 07.00 i helgene.

Åpningstider: Mandag – torsdag + søndag kl. 10.00 – 02.00. Fredag og lørdag kl. 10.00 – 03.00.

Adresse: Calle de Juan Belmonte, Puerto Banus, 29660 Marbella

Web-adresse: http://www.lasalabanus.com

bar Pangea

Pangea

Den ikoniske og luksuriøse nattklubben Pangea ligger i enden av marinaen i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella sentrum. Nattklubben åpnet i 2002, og holder til på en flott takterrasse – der man har fantastisk utsikt over over havnen og omegn. Inngangen til nattklubben befinner seg i «Puerto Banus-tårnet».

Pangea har kosmopolitisk atmosfære med innbydende sittegrupper og elegant dekor. Internasjonale DJ’s spiller variert musikk, og i baren kan man bestille cocktails, vin eller øl. Nattklubben holder åpent kun i sommersesongen.

Åpningstider: Mandag – søndag kl. 22.00 – 04.00.

Adresse: Calle Muelle Benabola, Puerto Banus Marina, 29660 Marbella

Web-adresse: http://www.pangea-club.com/