Hjem » Mallorca » Mallorca barer og uteliv

Mallorca barer og uteliv

I alle byer og turistområder på Mallorca finnes det rikelig med utelivssteder, og i turistsesongen er barer og nattklubber på sitt livligste.

Puber og barer har vanligvis åpent fra kl. 20.00 til kl. 02.30. Nattklubbene på Mallorca åpner stort sett rundt kl. 22.00 eller 23.00, og stenger ofte ikke før kl. 06.00 eller 07.00 om morgenen.

Både hovedstaden Palma de Mallorca og turiststedet Magaluf er berømt for sitt pulserende natteliv. Men også Pollensa, Llucmajor og Alcúdia er kjent for å ha bra stemning på sine utesteder.

I Magaluf finnes et enormt utvalg av barer og nattklubber, og i en av gatene ligger hele 23 barer og 8 diskoteker side om side.

Ønsker man å oppleve utelivet i hovedstaden Palma de Mallorca, kan man f. eks. ta turen til Palmas Casco Antiguo – byens historiske sentrum – som har et stort antall puber. Også strandpromenaden i Palma kan anbefales et besøk, der det finnes en rekke elegante barer og litt mer sofistikerte utesteder enn i gamlebyen.

Noen populære barer og nattklubber på Mallorca:

harrys-palma-barHarry’s Palma Bar

Harry’s Palma Bar ligger i Palma de Mallorca, nærmere bestemt i gamlebyen – ikke langt fra katedralen og havneområdet. Dette er en svært populær cocktail-bar, og regnes som en av de beste i byen. Stedet har i tillegg en hjemmekoselig og varm atmosfære. Harry’s Palma Bar har et stort utvalg av cocktails å velge mellom, god musikk og hyggelige sittegrupper. Baren ligger i La Lonja-området, som er kjent for sine mange utesteder.

El Ancla

El Ancla er en hyggelig og stemningsfull bar som ligger nær marinaen i Palma de Mallorca. Stedet serverer gode cocktailer samt andre drikkevarer til fornuftige priser. Baren er innredet med dekor fra Marokko, og er berømt for sin avslappende atmosfære, sin gode musikk, sine cocktailer og sin Shisha (vannpipe). El Ancla serverer også tapas-retter frem til kl. 01.00. Det finnes dessuten en hyggelig terrasse her, dersom man ønsker å sitte utendørs. Et godt utvalg av bordspill er tilgjengelig (mot et mindre depositum) for barens gjester.

  • Åpningstider: Mandag – søndag kl. 19.30 – 02.30.
  • Adresse: Virgili 38, Can Pastilla, 07610 Palma de Mallorca
  • Webadresse: http://www.barelancla.com/en/

pacha-mallorca

Pacha Mallorca

Pacha Mallorca er hovedstadens største og mest kjente nattklubb. Klubben ligger ved marinaen og herfra har gjestene flott utsikt over havet. Nattklubben lå tidligere i Palma Nova, men flyttet til Palma de Mallorca nylig. Stedet har stilig og elegant interiør med en fantastisk atmosfære. Pacha Mallorca har 2 avdelinger: Main Room – med stort dansegulv og DJ som spiller House, Latino og Techno-musikk samt Funky Room – der det spilles litt mer jazzy musikk.

Stedet har også Vip-rom med plass til 40 gjester samt terrasser. Kleskode: Pent antrekk.

  • Åpningstider: Daglig kl. 23.00 – 06.00 (perioden juni – august). I perioden september til juni har nattklubben åpent kun torsdager, fredager og lørdager
  • Adresse: Paseo Maritimo 42, 07014 Palma de Mallorca
  • Webadresse: http://pachamallorca.es/

Stereo Bar Magaluf

Stereo Bar er en relativt nyåpnet nattklubb som ligger i Magaluf – omlag 17 km sørvest for hovedstaden Palma de Mallorca. Stedet har en trendy og elegant innredning, flott atmosfære og vennlig personale.

Stereo Bar Magaluf kan tilby en omfattende cocktail-meny og vinliste, og nattklubben har stort dansegulv – der DJ spiller alle typer musikk – inkl. house og techno.

Nattklubben har også en stor terrasse, der man kan få uteservering.

posh-paddy

The Posh Paddy – Port d’Alcúdia

The Posh Paddy er en irsk pub som ligger omlag 5 km sør for Port d’Alcúdia, ved Playa de Muro. Stedet er svært populært både for turister og lokalbefolkningen, og her spilles det «live» musikk hver eneste kveld. Artisten Brendan O’Leary både synger og spiller flere instrumenter selv, og han fremfører først og fremst irsk folkemusikk, men også pop og rock-låter.

The Posh Paddy er også kjent for å ha en flott atmosfære og trivelige ansatte, og puben har høy feststemning. Hit kommer folk i alle aldre for å hygge seg med Guinness og irsk musikk.