Hjem » Malaga

Malaga

Málaga apotek

Det finnes en rekke apotek i Málaga, og enkelte av dem er i tillegg åpne alle dager hele døgnet. Noen av disse er:   Teatinos ... Les Mer »

Málaga attraksjoner og severdigheter

Málaga representerer – som Costa del Sols «hovedstad» –  gjerne det første møtet for turister som reiser til denne populære delen av Spania. Tradisjonelt er ... Les Mer »

Málaga restauranter

Málaga er kjent for sine utallige tapas-barer, som ofte har en svært rikholdig meny. Her kan man finne noe for enhver smak, og atmosfæren er ... Les Mer »

Málaga barer og uteliv

Málaga er en levende by nattestid, og har et svært godt utvalg av utesteder spredt over hele byen – enten det dreier seg om musikkbarer, ... Les Mer »

Hotell Málaga

Málaga har et svært godt utvalg av hoteller i alle priskategorier, og man finner overnattingssteder spredt over hele byen. De fleste turister i Málaga ønsker ... Les Mer »

Málaga åpningstider

De aller fleste butikker i Málaga har åpent mandag til fredag kl. 09.00 eller 10.00 frem til lunch kl. 13.00 eller 14.00. Deretter åpner butikkene ... Les Mer »

Málaga turistkontor

Det finnes flere turistkontor i Málaga. Et av dem ligger på flyplassen ved Terminal 3. I sentrum av byen – nede i havneområdet –  ligger ... Les Mer »

Málaga Taxi og Transport

Taxi Skal man ta taxi fra flyplassen og til Málaga sentrum, vil man finne tilgjengelige taxier rett utenfor ankomsthallen. Prisen for denne strekninger ligger rundt ... Les Mer »

Málaga flyplass – Costa del Sol (AGP)

Málaga – Costa del Sol Airport (AGP) ligger 8 km sørvest for Málaga sentrum og 5 km nord for badebyen Torremolinos. Flyplassen er den 4. ... Les Mer »

Málaga historie

Málaga er en av de eldste byer i Europa. Den ble grunnlagt av fønikerne på 700-tallet f. Kr., og utviklet seg til å bli en ... Les Mer »