Hjem » Malaga » Málaga barer og uteliv

Málaga barer og uteliv

Málaga er en levende by nattestid, og har et svært godt utvalg av utesteder spredt over hele byen – enten det dreier seg om musikkbarer, puber eller nattklubber. Flere barer tilbyr også flamenco-show om kvelden eller annen opptreden med levende musikk. Ved den store åpne plassen Plaza de la Merced i Málaga sentrum samles folk på kveldstid, og i dette området har man et godt utvalg av barer.

Man finner også mange utesteder i det historiske sentrum av Málaga, spesielt ved gaten Calle Larios. Også nordøst for katedralen – langs og rundt gatene Calle Granada og Calle Beatas finnes mange livlige og hyggelige barer og puber. I havne- og strandområdet Malagueta – sør for tyrefekterarenaen – ligger også flere hippe barer og fasjonable utesteder, og byens motebevisste ungdom foretrekker gjerne dette området.

Barer og puber i Málaga er stort sett åpne fra kl. 21.00 – 03.00 og nattklubbene/discotekene åpner ofte ikke før kl. 23.00. De stenger da gjerne ikke før 04.30 eller 05.00 på morgenen.

Noen populære utesteder i byen:

 

casaCasa de la Antigua Guardia

Casa de la Antigua Guardia er en tradisjonell vinbar fra 1840, faktisk en av de eldste barene i Málaga. Stedet er svært populært både blant lokalbefolkningen og turister, og her kan man prøvesmake og velge mellom 20 forskjellige Málaga-viner. Man får servert vinen rett fra fatet, og utvalget strekker seg fra svært søt til tørr vin. Casa de la Antigua Guardia er et sjarmerende og autentisk sted, og interiøret består av gamle, rustikke bord. Baren har alltid jevn strøm av kunder hele dagen, og dersom man ønsker det – har man mulighet for å kjøpe med seg hjem en flaske av sin favorittvin. Stedet serverer også tapasretter.

 

Bodega El Pimpi

Bodega El Pimpi er en vinbar som ligger i byens historiske sentrum, og regnes for å være en institusjon i Málaga. El Pimpi holder til i en historisk bygning, som på 1700-tallet ble brukt som nonnekloster. Stedet har bevart sin historiske atmosfære, og er et unikt og sjarmerende sted. Her kan man få god vin fra provinsen, bestille tapas-retter, eller besøke den nyåpnede restauranten «Sailor Pimpi». Vinbarens vegger er dekorert med historiske bilder og plakater samt vintønner som er signert av kjendiser – deriblant av Tony Blair og Antonio Banderas. Stedet arrangerer flamenco-show en gang i måneden.

  • Åpningstider: Mandag – søndag kl. 10.00 – 02.30.
  • Adresse: Calle Granada 62 / Jardines Alcazabilla, 29015 Málaga
  • Webadresse: http://www.elpimpi.com/index.htm

 

velvet-malagaVelvet Club

Velvet Club er en bar og nattklubb som ligger sentralt i Málaga. Stedet het tidligere Sonic Club, og er kjent for sin flotte atmosfære og sin varierte musikk. Her kan man danse til på alle musikkgenre –  fra electro til indie – pop – rock. Velvet Club arrangerer ofte live-konserter. Stedet er stilig og komfortabelt innredet med fløyel på veggene og viktorianske lamper som henger ned fra taket.

  • Åpningstider: Mandag – torsdag pluss søndag kl. 23.00 – 03.00, fredag og lørdag kl. 23.00 – 04.00.
  • Adresse: Calle Juan de Padilla 22, 29007 Málaga
  • Webadresse: http://www.velvetclub.es/

 

Sala Gold

I det historiske sentrum av Málaga ligger nattklubben Sala Gold, som er et svært populært dansested  – både for lokalbefolkningen og turister. Sala Gold har stilig og trendy interiør og inneholder garderobe, 6 barer, videowall samt flere rom som spiller forskjellig populær musikk. Nattklubben er spesielt livlig i helgene, så her kan man danse til morgengry. Sala Gold arrangerer jevnlig konserter, moteshow, temaparty mm. Publikum ved nattklubben er stort sett i alderen 25 – 40 år.

 

toulouse-malagaToulouse Club

Toulouse Club er både en cocktailbar og en nattklubb, som ligger sentralt i Málaga – nær Picasso-museet og katedralen. Stedet har 4 barer,  fordelt på 2 etasjer. Dansegulvet er plassert i øverste etasje, mens cocktail-baren ligger i bygningens 1. etasje. Toulouse Club har elegant innredning med elementer av tre, speil og marmor. Stedets DJ spiller forskjellig musikk i ulike genre – bl.a. pop, rock, indie, flamenco og electro. Toulouse Club arrangerer ofte temakvelder, der en spesiell musikkstil blir hyllet.

  • Åpningstider: Torsdag – lørdag kl 22.30 – 04.30.
  • Adresse: Calle Lånegaranti 9, 29008 Málaga
  • Webadresse: http://www.toulouseclub.com/