Hjem » Madrid

Madrid

Anbefalte hotell Madrid

De fleste som er på ferie i Madrid, ønsker å bo i sentrum – og tilbudet er stort og svært variert. Det er ikke slik ... Les Mer »

Shopping Madrid

Typiske kjøpesentre er det få av i selve Madrid. Til gjengjeld vrimler det av butikker i alle kategorier i shoppinggatene i sentrum. Alle de kjente, ... Les Mer »

Barer og uteliv i Madrid

Utelivet i Madrid er en av de viktigste årsakene til at byen etter hvert er blitt svært populær blant unge mennesker. Mange av barene/klubbene som ... Les Mer »

Restauranter i Madrid

I Madrid har hver enkelt bydel sin egen restaurant-tradisjon. For eksempel har Salamanca satset på det eksklusive, mens La Latina er bydelen med de beste ... Les Mer »

Attraksjoner og severdigheter i Madrid

Madrid har, som spansk hovedstad og europeisk storby, svært mange attraksjoner og severdigheter å by på. Ønsker man kulturopplevelser, vil bl.a. byens kunstmuséer være attraktive ... Les Mer »

Apotek Madrid

Alle apotekene i Madrid har et oppslag i vinduet som viser hvilke apoteker som til enhver tid er døgnåpne. Det kan veksle hvilke det gjelder, ... Les Mer »

Turistkontor i Madrid

Det finnes en rekke turistkontorer i Madrid. Det ligger bl.a. et på flyplassen Madrid – Barajas. Ellers finner man et stort turistkontor sentralt ved Plaza ... Les Mer »

Transport og Taxi i Madrid

Skal man benytte taxi i Madrid, kan det være praktisk å vite at man alltid må betale en minimumstakst (2,10 Euro pr. 2013). Dernest er ... Les Mer »

Madrid Lufthavn Barajas (MAD)

Madrid – Barajas International Airport (MAD) ligger ca. 15 km nordøst for sentrum, og er Spanias travleste flyplass samt Madrids hovedflyplass. Den ble åpnet i ... Les Mer »

Madrid historie

Madrid skal ha blitt grunnlagt på 800-tallet, men først hundre år senere er byen nevnt i skriftlige kilder – da under sitt arabiske navn, Majestet. ... Les Mer »