Hjem » Las Palmas

Las Palmas

Las Palmas Hotell

Hovedstaden Las Palmas har et godt utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter –  i ulike standarder og prisklasser. De fleste kjenner til at Gran Canarias største ... Les Mer »

Las Palmas Shopping

Las Palmas er Gran Canarias shoppingby nr. 1, og her finner man et stort utvalg av butikker, varehus og kjøpesentre. Den brede avenyen Mesa y ... Les Mer »

Barer og uteliv i Las Palmas

Gran Canaria hovedstad har et yrende uteliv med barer, puber og nattklubber – som ligger spredt rundt omkring i byen. Lokalbefolkningen i Las Palmas går ... Les Mer »

Mat og drikke i Las Palmas

En storby som Las Palmas har et svært godt utvalg av spisesteder i alle prisklasser – enten man ønsker å innta en rimelig lunsj i ... Les Mer »

Las Palmas severdigheter

Las Palmas er en dynamisk og moderne storby, som kan by på en rekke severdigheter og attraksjoner. Hovedstaden har et rikt kulturliv med museer, teatre, ... Les Mer »

Las Palmas Apotek

Alle apotek på Gran Canaria har et grønt kors som symbol, og heter på spansk farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 08.00 – ... Les Mer »

Las Palmas åpningstider

Butikkene i Las Palmas har stort sett følgende åpningstider: Mandag – lørdag kl. 9.30 – 13.30 og deretter kl. 16.30 – 20.30. Flere butikker stenger ... Les Mer »

Las Palmas Turistkontor

Las Palmas har en rekke turistkontor spredt rundt omkring i bysentrum, og man finner også et kontor på flyplassen. Turistkontorene gir besøkende god informasjon om ... Les Mer »

Las Palmas Taxi

Ønsker man å benytte taxi som transportmiddel fra flyplassen og til Las Palmas sentrum, vil man finne ledige taxier utenfor ankomsthallen. En taxi-tur på denne ... Les Mer »

Las Palmas Historie

Las Palmas ble grunnlagt i 1478, samme år som spanjolene erobret og beseiret urbefolkningen på Kanariøyene. Las Palmas ble raskt en viktig handelsby, og et ... Les Mer »