Hjem » Las Palmas » Las Palmas Hotell

Las Palmas Hotell

Hovedstaden Las Palmas har et godt utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter –  i ulike standarder og prisklasser. De fleste kjenner til at Gran Canarias største konsentrasjonen av hoteller ligger i turistområdene sør på øya. Hovedstaden har imidlertid blitt oppgradert de seneste10 årene, og mottar stadig flere turister – noe som igjen fører til at det stadig bygges nye hoteller her.

Las Palmas har et bredt utvalg av hotelltyper – og man kan velge mellom Spahotell, strandhotell, leilighetshotell, forretningshotell, sentrumshotell, familiehotell eller flyplasshotell. Enkelte hoteller i Las Palmas tilhører en hotellkjede – bl.a. Melia, Concorde og NH Hotels.

Enten man ønsker å bo på et luksushotell i høyere prisklasse eller et lavprishotell – vil man med sikkerhet finne et Las Palmas-hotell som faller i smak.

De aller fleste hotellene i hovedstaden ligger i nærheten av eller på Canteras-stranden, i nordlige del av bysentrum. Også ved havnen Puerto de la Luz finner man flotte hoteller samt langs hele kysten ned mot gamlebyen Vegueta –  i sørlige del av Las Palmas.

Noen populære hoteller i Las Palmas:

hotel-verolHotel Verol

Hotel Verol er et populært og rimelig 3-stjerners hotell, som ligger mellom den vakre Las Canteras-stranden og havnen Puerto de la Luz – i den nordlige delen av Las Palmas. Herfra har man kort vei til Santa Catalina-parken og shoppingområder.

Hotel Verol har 43 lyse, rene og komfortable gjesterom. Alle rom har safe, TV samt eget bad med hårføner. Air-condition kan fåes på forespørsel.

Hotellet har café/restaurant/bar – som serverer frokost og tradisjonelle kanariske retter. I tillegg finnes fasiliteter som heis, døgnåpen resepsjon og gratis trådløs internett-forbindelse.

Adresse: Sagasta 25, 35008 Las Palmas

hotel faycan-gran-canaria_bigHotel Faycán

Faycán er et 3-stjerners hotell som ligger flott til ved Canteras-stranden i Las Palmas. Det finnes mange butikker, restauranter og barer i hotellets nærområde, og herfra har man kun 10 min. gange til byens busstasjon.

Hotel Faycán har 61 gjesterom og leiligheter – der alle er lyst innredet. Rommene er komfortable, og er utstyrt med TV, kjøleskap, safe samt bad med dusj eller badekar.

Hotellet kan også tilby familierom, og leilighetene har kjøkken med utstyr.

Hotel Faycán har ellers takterrasse med solsenger, gratis trådløs internett-forbindelse, bibliotek og døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også sykkelutleie.

Adresse: Doctor Nicolas Estevanez 61, 35007 Las Palmas

hotel mariottAC Hotel Gran Canaria by Marriott

Det 4-stjerners AC Hotel Gran Canaria by Marriott har sentral beliggenhet i Las Palmas, i nærheten av Catalina-parken og handlegaten Calle Triana. Det er også kort avstand til byens historiske sentrum Vegueta. Den karakteristiske hotellbygningen er rund og høy, og har 25 etasjer. I øverste etasje finnes en flott takterrasse med svømmebasseng – og herfra har man fantastisk utsikt over byen.

AC Hotel Gran Canaria by Marriott har i alt 227 rom og suiter. Alle gjesterom er lyse og moderne innredet, og har balkong – med by- eller sjøutsikt. Rommene er utstyrt med air-condition, minibar, TV, Wi-Fi (tillegg), bad med hårføner og kostnadsfrie toalettartikler.

Hotellet har ellers fasiliteter som restaurant, café, kaffebar, bar, bibliotek, forretningssenter, treningssenter samt døgnåpen resepsjon.

Adresse: C. Eduardo Benot 3, 35007 Las Palmas

hotel reinaReina Isabel Hotel & Spa

Reina Isabel Hotel & Spa er et stort og flott 4-stjerners hotell som ligger ved den vakre Las Canteras-stranden i Las Palmas. Herfra har man også kort avstand til shoppingområder og havnen. Reina Isabel Hotel & Spa er et av byens mest attraktive hoteller for en avslappende strandferie.

Hotellet har i alt 225 rom. Gjesterommene er moderne innredet, og har air-condition, TV, safe, gratis trådløs internett-forbindelse, minibar samt eget bad med hårføner. Alle rom har dessuten balkong med hav- eller byutsikt.

Hotellet har utendørs svømmebasseng med solsenger på takterrassen, der man også har fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Ellers finnes fasiliteter som gratis Spa, treningssenter, boblebad, badstue, forretningssenter, restaurant og bar.

Adresse: Calle Alfredo L. Jones 40, 35008 Las Palmas

hotel Santa-Catalina-HotelSanta Catalina Hotel

Santa Catalina Hotel er et 5-stjerners luksushotell som ligger i hjertet av Las Palmas. Fra hotellet har man kort avstand til Doramas-parken, samt til butikker, museer og turistattraksjonen «Pueblo Canario».

Hotellet ligger i en ærverdig arkitekttegnet bygning fra 1890, og atmosfæren oser av eleganse, komfort og ro. Mange berømte personer har bodd ved Santa Catalina Hotel opp igjennom årene – deriblant Churchill, Agatha Christie, Gregory Peck og Prins Charles.

Hotellet har 206 rom fordelt på 4 etasjer. Alle rom har enten utsikt mot hagen eller til gårdsplassen. Gjesterommene er utstyrt med air-condition, minibar, safe samt bad med badekåpe/tøfler og hårføner.

Santa Catalina Hotel har ellers bar, restaurant, treningssenter, Spa, svømmebasseng, forretningssenter, takterrasse og tennisbaner.

Adresse: Leon y Castillo 227, 35005 Las Palmas