Hjem » Lanzarote » Lanzarote hotell

Lanzarote hotell

Lanzarote er en øy med idylliske sandstrender, sjarmerende fiskerlandsbyer og fascinerende vulkansk landskap. Øya har utallige hoteller å velge mellom – enten man ønsker et rimelig og enkelt sentrumshotell i hovedstaden eller et luksushotell på stranden. Lanzarote har også et godt utvalg av mellomklassehoteller som er populære for barnefamilier.

De fleste hotellene er konsentrert rundt turistområdene Costa Teguise på østkysten, Puerto del Carmen på sørøstkysten, Playa Blanca på sørspissen. Hotellene i disse områdene er moderne og har god standard. Hotellkompleksene har dessuten ofte en rekke fasiliteter for sine gjester – som f.eks. Spa-senter, butikk, treningssenter mm.

De aller fleste hoteller på Lanzarote er lave, da øya har strenge byggeregler for hvor mange etasjer hotellene kan ha.

Er man på jakt etter luksusferie, er sørspissen rundt Playa Blanca kjent for sine 5-stjerners hoteller. Også Puero Calero er et eksklusivt sted å bo.

I mindre byer og landsbyer rundt omkring på øya finnes vakre restaurerte landsteder («Casas rurals») – der turister kan oppleve å bo mer tradisjonelt.

Uansett hvor man velger å bo på Lanzarote har man det meste innen rekkevidde – sandstrendene, hovedbyen Arrecife, nasjonalparken Timanfaya samt andre attraksjoner og aktivitetstilbud.

Noen populære hoteller på Lanzarote:

 

nautilusNautilus Lanzarote

Nautilus Lanzarote er et hyggelig 3-stjerners leilighetshotell, som ligger i et rolig område av Puerto del Carmen. Leilighetskomplekset ligger kun 3,5 km fra flyplassen og 100 meter fra Pocillos-stranden. Nautilus har en miljøvennlig profil, og er tilrettelagt for funksjonshemmede. Avstanden til sentrum er 5,7 km.

Alle de 70 leilighetene har balkong med utsikt til byen eller hagen, og er utstyrt med air-condition, TV, safe, bad og kjøkken.

Nautilus Lanzarote kan ellers tilby fasiliteter som utendørs svømmebasseng, barnebasseng, forretningssenter, takterrasse, butikk, minigolf, massasjerom og lekeplass.

Adresse: Calle Gramillo 5, Matagorda, 35510 Puerto del Carmen

 

seaside-lanzaroteSeaside Los Jameos Playa

Seaside Los Jameos Playa er et elegant 4-stjerners strandhotell som ligger i et rolig område av Puerto del Carmen. Hotellet er omgitt av en vakker palmehage med 3 utendørs svømmebasseng, og gjestene har umiddelbar nærhet til Pocillos-stranden. Avstanden til sentrum er 2,1 km.

Los Jameos Playa har 530 lyse og komfortable gjesterom. Alle rom har balkong, air-condition, TV, minibar, safe samt eget bad med badekar eller dusj.

Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter – deriblant restaurant, bar, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, tennisbaner, minigolf, sykkelutleie og butikk. Det er heis i bygningen.

Adresse: Playa de los Pocillos, 35510 Puerto del Carmen

 

iberoHotel Costa Calero

Dette er et flott 4-stjerners hotell som ligger på det rolige feriestedet Costa Calero – omlag 5 km vest for Puerto del Carmen. Hotellet ble bygget i 2004, og ligger kun 300 meter fra den vakre marinaen med butikker, restauranter og barer.

Hotel Costa Calero har 325 elegante rom. Alle rom har balkong med enten hage- eller havsutsikt. I tillegg er gjesterommene utstyrt med air-condition, safe, TV og eget bad med hårføner.

Hotellet har restaurant og bar, treningssenter, stor tropisk hage med 4 utendørs svømmebasseng, Spa- og velværeavdeling samt kiosk/butikk. Det finnes et dykkersenter på hotellet.

Hotel Costa Calero tilbyr sine gjester gratis transport flere ganger daglig til nærmeste strand.

Adresse: Urbanizacion Puerto Calero, 35570 Puerto Calero

 

jardinesJardines del Sol

Jardines del Sol er et 4-stjerners familievennlig leilighetshotell som ligger ved Playa Blanca, på sørkysten av Lanzarote. Det er kort vei til nærmeste badestrand, og avstanden inn til sentrum er 3,2 km. Jardines del Sol tilbyr 48 lyse og moderne leiligheter – oppført i hvit landsbystil.

Alle leiligheter har balkong, air-condition, safe, bad, kjøkken med vaskemaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Jardin del Sol har ellers et vakkert hageanlegg, utendørs svømmebasseng, lekeområde for barn, minigolf, restaurant og bar samt gavebutikk/kiosk.

Adresse: C. Montana Roja, 35570 Playa Blanca

 

meliaMelia Salinas Hotel

Melia Salinas Hotel er et 5-stjerners designerhotell som ligger i Costa Teguise – på østkysten av Lanzarote. Dette er et luksushotell som er omgitt av 2 hvite sandstrender og på hotellområdet finnes en frodig botanisk hage, som har mer enn 300 ulike planter. Hotellet har fått flere priser for sin arkitektur.

Hotellet har i alt 270  rom og suiter – der alle er elegant innredet i moderne eller kolonistil. Gjesterommene har balkong med utsikt mot havet eller hagen/bassengområdet og er utstyrt med safe, air-condition, TV, minibar og eget bad.

Melia Salinas Hotel har fasiliteter som bar/restaurant, utendørs svømmebasseng, treningssenter, tennisbaner, Spa- og velværeavdeling, minigolf, sykkelutleie og gavebutikk.

Det er også mulig å bestille luksusvilla med eget svømmebasseng på Melia Salinas Hotel. Villaen er på 120 km2, og har spektakulær utsikt over havet.

Adresse. Avenida Isla Canarias, 35509 Costa Teguise