Hjem » Lanzarote » Lanzarote barer og uteliv

Lanzarote barer og uteliv

Lanzarote har et bredt utvalg av utesteder, og man kan velge mellom barer, puber eller nattklubber.

Spesielt på turiststedet Puerto del Carmen vil man finne en rekke livlige utelivssteder, cocktail-barer og danseklubber –  først og fremst i gaten Avenida de Las Playas, men også i havneområdet. I Puerto del Carmen ligger også et kasino, dersom man vil prøve lykken.

I Playa Blanca ligger marinaen «Marina Rubicon» med stilige barer og eksklusive restauranter for dem som ønsker mer sofistikerte utesteder. Her har man i tillegg utsikt til glamorøse yachter. Også i sentrum av Playa Blanca vil man finne livlige barer og underholdningssteder.

Hovedstaden Arrecife er et flott sted å utforske utelivet på Lanzarote. Det finnes mange trivelige barer her – der man kan hygge seg med folk i alle aldre og lytte til variert musikk.

Costa Teguise er et roligere sted enn nabobyen Puerto del Carmen, men også her finnes en rekke barer og puber.

Utelivet på Lanzarote starter gjerne ikke før midnatt, og nattklubbene åpner først kl. 23.00. Til gjengjeld har de da åpent til 05.00 eller 06.00 om morgenen.

Noen populære utesteder på Lanzarote:

 

The Island Bar

The Island Bar ligger sentralt i gamlebyen av Puerto del Cisland-bararmen, og er et svært populært utested. Den irske artisten Roy Gallavogner (som for øvrig eier The Island Bar sammen med sin kone) står for «live» opptreden hver kveld – der han synger både kjente og selvkomponerte låter. Baren har et godt utvalg av drikkevarer til en rimelig pris. He Island Bar er et «must» dersom man er på jakt etter et utested med fantastisk stemning og bra musikk.

I helgene viser baren aktuelle sportssendinger fra kl. 13.00.

 

La Vida

La Vida er en hyggelig bar som ligger sentralt i Costa Teguise. Stedet åpnet i 2010, og har «live» konsert hver kveld, der det spilles musikk som reggae, rock, soul, indre og 80’s. La Vida har en livlig atmosfære, og baren besøkes av folk i alle aldre. Her selges fatøl fra hele Europa samt godt utvalg av viner og cocktails. Det er også mulig å få servert småretter ved La Vida. Hver søndag vises aktuelle sportssendinger på storskjerm.

  • Åpningstider: Mandag – fredag kl. 18.30 – 02.30. Lørdag og søndag kl. 12.00 – 02.30.
  • Adresse: Centro Comercial Punta Jablillo, 35507 Costa Teguise
  • Webadresse: http://lavidalive.com/

 

 

jazzJazz Mi Madre

Jazz Mi Madre er en liten perle for jazz-entusiaster, og ligger sentralt i Costa Teguise. Jazz-klubben har «live»-konserter så å si daglig, og før konsertene starter opp, kan man høre og se jazz-opptredener på stor videoskjerm. Også Blues, Soul og Rock vises her. Jazz Mi Madre har en flott atmosfære, og baren serverer alle slags drinker samt øl, vin, cocktails og champagne – til en hyggelig pris. Stedet har et voksent publikum.

 

Gravity Bar

Gravity Bar er en New York-inspirert cocktail-bar som ligger sentralt i Playa Blanca, på sørspissen av Lanzarote. Baren har et stort utvalg av cocktails, engelsk øl og brennevin – og bartenderne på Gravity Bar er opplært og sertifisert av den verdensberømte «New York Bartending School». Stedet har hyggelig atmosfære og har jevnlig «live»-underholdning eller karaoke-kvelder. Gravity Bar har dansegulv og DJ – som spiller musikk for enhver smak.

 

La Biosfera Terraza

La Biosfera Terraza er den største nattklubben på Lanzarote, og en av de mest populære i Arrecife. Klubben ligger sentralt i hovedstaden ved stranden «El Reducto», og herfra har man vakker utsikt over havet. La Biosfera Terraza har utendørs terrasse, stort dansegulv – og plass til 2500 personer. Stedets DJ spiller forskjellig type musikk – deriblant pop, salsa, R&B og house. Baren serverer et bredt utvalg av cocktails, vin og øl, og det er i tillegg mulig å bestille tapas-retter eller smørbrød her.

  • Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 23.00 – 08.00.
  • Adresse: Avenida Fred. Olsen, 35500 Arrecife