Hjem » Ibiza » Ibiza hotell

Ibiza hotell

Ibiza har et imponerende utvalg av overnattingssteder, og man kan velge mellom alt fra rimelige vandrerhjem til 5-stjerners luksushoteller. Rundt omkring på øya finnes flere hotelltyper – deriblant strandhotell, leilighetshotell, sentrumshotell, Spa-hotell, forretnings-hotell, familiehotell samt rustikke overnattingssteder på landsbygda.

Hovedstaden Ibiza by er velegnet for voksne som ønsker ekte byfølelse – der man har gangavstand til severdigheter, shoppingstrøk og uteliv. I Ibiza by finner man mange trivelige sentrumshoteller i ulike prisklasser. Ønsker man å bo nær hovedstaden, samtidig som man har kort vei til badestrand – kan feriestedet Figueretas eller Talamanca anbefales.

Strandområdet Playa d’en Bossa og byen Eulalia egner seg perfekt for barnefamilier, som fortrinnsvis ønsker sol- og badeferie. Her kan man velge mellom moderne strandhoteller med flotte fasiliteter.

Byen San Antonio er mer rettet mot ungdom som kommer til Ibiza for å feste til morgengry, da stedet er kjent for sine mange barer og nattklubber. Hotellene i denne byen ligger først og fremst nær stranden, men man har også overnattingsmuligheter i sentrum.

Hotellprisene på Ibiza er høyest i sommersesongen, og spesielt i august måned. Det anbefales å bestille hotellrom i god tid i forveien, dersom man planlegger en Ibiza-ferie i dette tidsrommet.

Noen populære hoteller på Ibiza:

Hotel Gran Sol IbizaHotel Gran Sol Ibiza

Hotel Gran Sol Ibiza er et rimelig og moderne 3-stjerners hotell som ligger i San Antonio på vestkysten av øya. Fra hotellet er det kun 2 minutters gange til utelivsstrøket «Sunset Strip» med barer og restauranter, og i nærområdet finnes badestranden Caló des Mar samt byens småbåthavn.

Hotel Gran Sol har et hyggelig uteområde med solsenger, der hotellets gjester også kan benytte stedets svømmebasseng, barnebasseng og boblebad.

Hotellet har i alt 138 rom – fordelt på 6 etasjer. Alle gjesterom er lyse og moderne innredet, og er utstyrt med safe, TV, air-condition, kjøleskap, eget bad med badekar og hårføner samt balkong.

Hotel Gran Sol har ellers fasiliteter som restaurant, bar/lounge, gratis internett-tilgang, døgnåpen resepsjon, tennisbane og valutaveksling.

Adresse: Calle Soledad 49, 07820 San Antonio

Hotel garbi ibizaHotel Garbi Ibiza & Spa

Hotel Garbi Ibiza & Spa er et nyrenovert og luksuriøst 4-stjerners boutique-hotell som ligger på feriestedet Playa d’en Bossa – omlag 4 km sørvest for Ibiza by. Hotellet har direkte tilgang til sandstrand, og her finnes også en trivelig strandbar. I hotellets nærområde ligger mange restauranter og barer, og nattklubben Space befinner seg kun 600 meter fra Hotel Garbi.

Hotellet har 298 rom og suiter, der alle har moderne innredning i lyse naturfarger. Fasiliteter på alle gjesterom består av air-condition, TV, balkong eller terrasse, eget bad, kjøleskap samt gratis trådløs internett-tilgang.

Hotel Garbi Ibiza & Spa har ellers bar, restaurant, forretningssenter, solterrasse med svømmebasseng og jacuzzi, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, tennisbane og gratis parkering. Det er drosjeholdeplass rett utenfor hotellet.

Adresse: Calle de la Murtra 5, 07830 Playa d’en Bossa

hotel thb los molinosTHB Los Molinos

THB Los Molinos er et innbydende og fredelig 4-stjerners hotell som ligger ved kysten i sørlige del av Ibiza by. Hotellet er kun tilgjengelig for voksne over 18 år. Los Molinos har flott hage med palmer samt nydelig uteterrasse med svømmebasseng og solsenger.

Fra hotellet er det kun 5 minutters gange til gamlebyen «Dalt Vila», og 900 meter til Ibiza katedral.

Hotellet har i alt 168 rom, der alle er utstyrt med air-condition, balkong, TV, minibar, gratis Wi-Fi, safe samt eget bad med hårføner. Enkelte gjesterom har vakker sjøutsikt. Frokost er inkludert i romprisen.

THB Los Molinos er tilrettelagt for rullestolbrukere, og har ellers fasiliteter som døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, treningssenter, badstue, boblebad og bordtennis.

Adresse: Carrer Ramon Muntaner 60, Figueretas, 07800 Ibiza by

hotel La Torre del Canónigo HotelLa Torre del Canónigo Hotel

La Torre del Canónigo er et unikt, fredelig og historisk 4-stjerners hotell som ligger i gamlebyen «Dalt Vila» – i hovedstaden Ibiza by. Hotellet holder til i en bygning fra 1300-tallet, og herfra har man gangavstand til gamlebyens kunstgallerier, butikker og restauranter. Det er også mange flotte attraksjoner like i nærheten,  bl.a. festningen «Castillo de Ibiza», katedralen samt Det arkeologiske museum.

Fra hotellet har man den beste utsikten over Ibiza by, havnen og Middelhavet – og utendørs finnes en vakker hage med solterrasse og svømmebasseng.

Hotellet har totalt 8 lyse og luftige rom – som er innredet i tradisjonell spansk stil. Gjesterommene er utstyrt med air-condition, TV, gratis trådløs internett-tilgang, minibar, safe og eget bad med jacuzzi. Enkelte rom har sjøutsikt.

La Torre del Canónigo Hotel kan tilby sine gjester fasiliteter som takterrasse, døgnåpen resepsjon, bar/lounge samt flyplasstransport (mot tillegg).

Adresse: Calle Mayor 8, Dalt Vila, 07800 Ibiza by

hotel Aguas de IbizaAguas de Ibiza

Aguas de Ibiza er et luksuriøst 5-stjerners designhotell som ligger på østkysten av Ibiza – nærmere bestemt i byen Santa Eulalia del Rio. Hotellet befinner seg i enden av strandpromenaden, og herfra er det kort avstand til byens marina samt til butikker, restauranter, caféer og barer.

Aguas de Ibiza er et relativt nytt hotell som ble oppført i 2008. Uteområdet består av hage og solterrasse med innbydende svømmebasseng, samt nydelig utsikt over Middelhavet.

Hotellet har totalt 114 gjesterom fordelt på 4 etasjer. Alle rom er lyse og elegante med moderne innredning i Middelhavsstil, og har air-condition, safe, TV, balkong/terrasse, minibar, gratis trådløs internett-tilgang samt bad med badekåpe, tøfler og hårføner. Mange av gjesterommene har sjøutsikt. Frokost er inkludert i romprisen.

Aguas de Ibiza kan tilby en rekke fasiliteter for sine gjester – deriblant restaurant, forretningssenter, treningsstudio, Spa- og velværeavdeling, souvenir/gavebutikk, frisørsalong, valutaveksling samt takterrasse – der det dessuten finnes en bar.

Adresse: Salvador Camacho 9, 07840 Santa Eulalia del Rio