Hjem » Valencia » Hotell Valencia

Hotell Valencia

Valencia har et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder i ulike prisklasser. Det finnes mange ulike hotelltyper å velge mellom, som ligger spredt rundt omkring i byen – bl.a. strandhoteller, sentrumshoteller, konferansehoteller, luksushoteller, boutique-hoteller eller leilighets-hoteller. I tillegg finnes flere rimelige alternativer, som f.eks. Bed & Breakfast og hosteller. Valencia huser også flere hoteller som er tilknyttet en bestemt kjede – deriblant Melia, Barcelo, NH Hotels, Marriott og Vincci.

Mange turister velger å bo i det historiske sentrum av byen. Her har man kort avstand til historiske severdigheter, kulturliv, shoppinggater og utelivsområder. Hotellene her er omgitt av middelalderske steinhus og smale, brosteinsbelagte gater.

I nordlige del av gamlebyen ligger nabolaget Barrio del Carmen. Området har flere hoteller å velge mellom, og her bor man i byens livlige utelivsområde – med kort avstand til tapasbarer og nattklubber.

Ønsker man heller å bo nær stranden med vakker utsikt over Middelhavet, finnes en rekke flotte hoteller ved Playa de la Malvarrosa eller ved havnen.

Valencia har også flere hoteller som ligger nær Vitenskapsparken «Ciudad de las Artes y las Cièncias«. Dette er et velstående område av byen med moderne kjøpesentre og elegante høyhus.

Hotellprisene i Valencia varierer etter standard, beliggenhet og sesong. Vinterstid – spesielt i månedene november og februar er hotellprisene i byen generelt lavest. April og oktober er også måneder da hotellene ofte tilbyr gode rabatter. I høysesongen, eller når byen arrangerer festivaler eller andre store evenementer, kan det være vanskelig å finne ledige hotellrom i sentrale Valencia til en god pris. Det anbefales dermed å bestille hotell i god tid før avreise.

Noen populære hoteller i Valencia:

ad-hoc-hotelAd Hoc Monumental Hotel

Ad Hoc Monumental er et 3-stjerners boutique-hotell som ligger i nordøstre del av gamlebyen («Ciutat Vella»), og holder til i en flott historisk bygning fra 1800-tallet. Det er gangavstand fra hotellet til en rekke av byens severdigheter, og kun 500 meter fra katedralen i Valencia.

Ad Hoc Monumental Hotel har tilsammen 28 gjesterom – og alle er innredet i moderne design med historiske detaljer. Rommene har stein/murvegger og antikke møbler – og er utstyrt med air-condition, TV, safe, bad med hårføner samt kaffe-/vannkoker. Enkelte rom har balkong.

Ved dette hotellet inngår frokost i romprisen, og Ad Hoc Monumental kan tilby fasiliteter som restaurant og bar, gratis internett-tilgang, rom-service, sykkelutleie samt døgnåpen resepsjon. Det er heis i bygningen.

Adresse: C. Boix 4, 46003 Valencia

 

hotel-sorolla-centroHotel Sorolla Centro

Sorolla Centro er et komfortabelt og sentralt 3-stjerners hotell som ligger i sørlige del av gamlebyen. Fra hotellet har man gangavstand til alle byens fasiliteter, og rett utenfor hotellet finnes flere hyggelige restauranter. Hotel Sorolla Centro ligger i en gågate – kun 50 meter fra Rådhusplassen «Plaza del Ayuntamiento».

Hotellet har 58 nylig renoverte gjesterom, og tilbyr enkelt-, dobbelt- eller trippelrom samt superior-rom, som for øvrig har egen terrasse. Alle rom har imidlertid air-condition, safe, TV, minibar og bad med badekar og hårføner.

Hotel Sorolla Centro har heis i bygningen og kan tilby fasiliteter som gratis internett-tilgang, sykkelutleie samt døgnåpen resepsjon.

Adresse: Convento Santa Clara 5, 46002 Valencia

 

Vincci-valenciaVincci Lys Hotel

Vincci Lys er et 4-stjerners hotell med perfekt beliggenhet i sørlige del av gamlebyen («Ciutat Vella»). Hotellet ligger i en rolig gågate – bare noen få skritt unna shoppingstrøk, tyrefekterarenaen, rådhusplassen mm. Det finnes dessuten flere hyggelige caféer og restauranter like utenfor hotellet.

Vincci Lys Hotel har i alt 101 rom og suiter, der alle er store og komfortabelt innredet med air-condition, minibar, safe, TV samt eget bad med hårføner. Gjesterommene er lydisolerte og elegante  i klassisk stil.

Hotellet har ellers fasiliteter som restaurant, bar/lounge, rom-service, konferanserom, parkeringsplass samt internett-tilgang (mot tillegg).

Det er kort avstand fra Vincci Lys Hotel til T-banestasjonen «Xàtiva» – som har direktelinje til Valencia Airport.

Adresse: Martinez Cubells 5, 46002 Valencia

 

melia-valenciaHotel Meliá Valencia

Meliá Valencia ligger 3,5 km nordvest for gamlebyen i Valencia, og er et moderne 4-stjerners hotell. Rett overfor hotellet ligger konferansesenteret «Palacio de Congresos». Hotellet holder til i en høy bygning, og fra gjesterommene har man spektakulær utsikt over Valencia.

Meliá Valencia har 304 stilfulle og romslige gjesterom, der alle er utstyrt med TV, air-condition, safe, minibar, eget bad med dusj eller badekar samt kaffe-/tekoker.

Hotellet har ellers treningssenter, restaurant, bar, møterom, døgnåpen resepsjon samt Spa- og velværeavdeling. Det finnes taxiholdeplass rett utenfor hotellet, og det er dessuten kort avstand til nærmeste bussholdeplass.

Adresse: Avenida Cortes Valencianas 52, 46015 Valencia

 

las-arenas-valenciaHotel Las Arenas Balneario Resort

Dette 5-stjerners luksushotellet ligger lekkert til ved byens Las Arenas-strand, nær havnen i Valencia. Hotellet befinner seg 5 km øst for sentrum, og herfra har man fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er gode transportforbindelser til byens handlestrøk og severdigheter.

Hotellet har 253 rom og suiter – der alle er elegant innredet i nøytrale farger og har enten sjø- eller byutsikt. Gjesterommene er utstyrt med safe, air-condition, TV, minibar samt eget bad med hårføner.

Hotel Las Arenas Balneario Resort har en rekke fasiliteter – deriblant to utendørs svømmebasseng (sesongavhengig), hage, terrasse, solsenger, Spa- og velværeavdeling, frisørsalong, treningssenter, restaurant, bar, forretningssenter samt gratis internett-tilgang. Hotellet tilbyr også sykkelutleie.

Adresse: Eugenia Viñes 22 – 24, 46011 Valencia