Hjem » Torrevieja » Hotell i Torrevieja

Hotell i Torrevieja

Det er gode overnattingsmuligheter i Torrevieja – enten man ønsker å bo på eller nær stranden, ved havnen, i sentrum eller litt utenfor byen. Torrevieja har et stort utvalg av rimelige turisthoteller, Bed & Breakfast, hospitser og pensjonater. I tillegg kan man velge mellom leilighetshotell, strandhotell, Spa-hotell og forretningshotell.

Leilighetshotellene er ideelle for barnefamilier eller dersom man reiser flere sammen i en gruppe. Ønsker man først og fremst å dra på badeferie i Torrevieja, bør man velge et strandhotell. Byen har  et overveiende flertall av 1 – 3-stjerners hoteller, men man finner også 4-stjerners hoteller.

Mange turister velger å bo nær den populære La Mata-stranden, som ligger ca. 5 km nord for Torrevieja sentrum. I tillegg til bad- og strandliv, har man kort avstand til naturparken med saltlagunene. Ønsker man en tur til Torrevieja sentrum, tar det kun 8 minutter å kjøre dit med taxi. Det er i tillegg gode bussmuligheter fra La Mata til Torrevieja.

Noen populære hoteller i Torrevieja og omegn:

Hotel canoHotel Cano

Cano ligger i sentrum av Torrevieja, og er et familiedrevet 1-stjerners lavprishotell. Fra hotellet har man alle byens fasiliteter rett utenfor døren, og kort avstand til busstasjonen og det populære fredags-markedet. Det er også kun 10 min. gange fra Hotel Cano til stranden og marinaen – der man finner mange caféer og restauranter.

Hotel Cano har 57 rom, der alle har enkel innredning med fliselagt gulv, air-condition, TV og eget bad. Enkelte rom har balkong.

Hotellet tilbyr frokostservering og har døgnåpen resepsjon. Cano har ellers hyggelig og imøtekommende betjening. Det er heis i bygningen.

  • Adresse: Zoa 53, 03182 Torrevieja

hotel-fontana-plazaHotel Fontana Plaza

Hotel Fontana Plaza er et 3-stjerners sentrumshotell, som ligger nær byens hovedkirke ved «Plaza de la Constitución». Fra hotellet er det kun 50 meter til den vakre strandpromenaden, og 800 meter til El Cura-stranden. Det finnes et stort utvalg av caféer, restauranter og butikker i nærområdet.

Hotel Fontana Plaza ble totalrenovert i 2011, og har i alt 100 rom – fordelt på 7 etasjer. Alle gjesterom er romslige, lyse og moderne innredet. Rommene har balkong, og er utstyrt med air-condition, safe, TV, minibar samt eget bad med hårføner. Hotellet har også familierom samt rom tilpasset funksjonshemmede.

Hotel Fontana Plaza har fasiliteter som treningssenter, utendørs svømmebasseng, forretningssenter, døgnåpen resepsjon, restaurant/bar samt gratis trådløs internettforbindelse i fellesarealene.

  • Adresse: Rambla Juan Mateo 19, 03181 Torrevieja

hote cabo ceveraHotel Cabo Cervera

Hotel Cabo Cervera er et familievennlig og populært 3-stjerners hotell, som ligger ved kysten – 4 km nord for Torrevieja sentrum. Fra hotellet har man fantastisk utsikt over Middelhavet og kort vei til nærmeste sandstrand.

Hotellet ble bygget i 1987, og har den senere tid gjennomgått oppgradering. Cabo Cervera har i alt 186 store, komfortable og rene gjesterom – der alle har balkong med sjø- eller bassengutsikt. Gjesterommene er utstyrt med air-condition, safe, TV samt eget bad med hårføner.

Hotellet tilbyr fasiliteter som treningsrom, badstue, restaurant/bar, takterrasse, barneklubb og butikk/kiosk. Det er også utendørs svømmebasseng og barnebasseng.

    • Adresse: Carretera Torrevieja a La Mata, Urb. Cabo Cervera, 03188 Torrevieja

hotel dna monse

DÑA Monse Hotel

DÑA Monse er et nytt og flott 4-stjerners Spa-hotell som ligger i boligområdet Los Balcones – litt sør for Torrevieja. Fra hotellet har man nydelig utsikt til den sørlige delen av byens berømte naturpark med saltlaguner. Hotellet åpnet i 2012 og er innredet i minimalistisk stil.

DÑA Monse Hotel har i alt 70 gjesterom, der alle er moderne innredet og har air-condition, safe, TV, minibar, bad med hårføner samt utsikt til hage eller til lagunen.

Hotellet har ellers Spa – og velværeavdeling med tyrkisk hammam, massasje, badstue, fargeterapi og treningsrom. Det finnes også en takterrasse ved dette hotellet som har utendørs svømmebasseng, solstoler og bar.

DÑA Monse tilbyr ellers fasiliteter som rom-service, døgnåpen resepsjon samt gratis parkering for hotellets gjester.

  • Adresse: Avenida Orihuela 75, Los Balcones, 03186 Torrevieja

hotel-servigroup-la-zeniaHotel Servigroup La Zenia

Dette er et lekkert 4-stjerners strandhotell som ligger ca. 10 km sør for Torrevieja, i området La Zenia. Hotellet ligger flott til i strandkanten, og egner seg godt for familier som ønsker sol- og badeferie.

Hotel Servigroup La Zenia har 223 moderne og komfortable rom – der alle har balkong med helt eller delvis sjøutsikt. Gjesterommene er innredet i varme farger, og utstyrt med TV, minibar, air-condition, safe (mot tillegg) samt bad med hårføner.

Hotellet har utendørs solterrasse med svømmebasseng, tennisbane, Spa, hage med lekeområde for barn, treningsstudio, badstue, bar, restaurant og snackbar.

Det finnes en golfbane i nærheten, der hotellets gjester får rabatt.

  • Adresse: Urbanización La Zenia, Paseo del Mar, Playa de Orihuela, 03189 Torrevieja