Hjem » Booking » Hotell Spania

Hotell Spania

hotell-spania

Spania har et særdeles godt utvalg av hoteller på så og si samtlige ferie-destinasjoner i landet. Hotellprisene i Spania er som regel rimelige, spesielt om du drar litt utenfor sesongen. For å oppnå billigste pris er det lurt å bestille så snart du vet avreisedato. Som med alt i reisebransjen så blir det dyrere jo lengre man venter. De billigste prisene på hotell  finner du sent på våren og tidlig på høsten.

Ring gjerne hotellet direkte for å høre om de kan tilby en lavere pris enn det du finner på Internett. Sjekk også hotellets nettside om dem har gode tilbud. Hotell i større byer er ca. dobbelt så dyre som på feriesteder som Alicante og Malaga.

Hotels.com

En av verden største hotellbestillingstjenester på Internett. Her kan du bestille hotell på alle feriedestinasjoner i Spania. En av fordelene med Hotels.com er at dem ofte har rabatter og spesialtilbud.

Sjekk priser hos www.hotels.com

Apollo

Apollo har et godt utvalg av kvalitetssikrede hoteller. Vær oppmerksom på at du ikke trenger å bestille flybillett sammen med hotellet, du kan også kun bestille hotell om ønskelig.

Sjekk priser hos Apollo

Spaniahotell.no

Spaniahotell.no har ofte rabatter på hoteller i Spania. Velg mellom over 4000 hotell i Spania. Den største fordelen med Spaniahotell.no er at du betaler ført på hotellet. Avbestilling er også gratis.

Sjekk priser hos www.spaniahotell.no