Hjem » Sevilla » Hotell Sevilla

Hotell Sevilla

Sevilla har mange overnattingsmuligheter – i forskjellige prisklasser og standarder. Hotellene ligger spredt rundt over hele byen, og man kan velge mellom lavprishoteller, familiehoteller, boutique-hoteller, luksushoteller, forretningshoteller, leilighetshoteller, Bed & Breakfast eller vandrehjem.

Ønsker man å bo på luksushotell i Sevilla, har man mange alternativer. Utvalget strekker seg fra historiske, renoverte palasser til nye moderne hotellbygninger.

Flere hoteller i Sevilla tilhører en kjede, bl.a. Melia Hotels, NH Hotels, AC Hotels, Best Western og Novotel.

Det finnes mange bra og rimelige hoteller i det historiske området Santa Cruz, og det største utvalget ligger i gaten «Calle San Eloy» – som befinner seg ca. 900 meter nord for katedralen.

Santa Cruz, Centro og El Arenal er de mest populære hotellområdene for turister – da man har kort avstand til alle byens fasiliteter og severdigheter herfra.

Flere hoteller i Santa Cruz har dessuten utsikt til den imponerende katedralen, dersom dette er ønskelig.

Høysesongen i Sevilla er vår og høst. I mars og april under høytiden «Semana Santa» og festivalen «Feria de Abril» strømmer tusenvis av turister til byen, og det kan være vanskelig å finne ledig hotellrom. Hotellprisene er dessuten mye høyere i denne perioden.

Noen populære hoteller i Sevilla:

 

boutique-hotelBoutique Hotel Holos

Holos er et moderne 3-stjerners boutique-hotell, som ligger i bydelen Heliopolis – et fredelig område 3,7 km sør for katedralen i Sevilla. Det er gode transportmuligheter fra dette området og inn til sentrum. Boutique Hotel Holos holder til i en renovert bygning fra 1929, og har i alt 7 gjesterom. Alle rom er lyse og moderne innredet, og har air-condition, safe, TV, skrivebord, telefon samt eget bad med hårføner.

Hotellet tilbyr ellers fasiliteter som gratis trådløs internettforbindelse, takterrasse, Zen-hage, sykkelutleie samt 24 timers rom-service. Frokost inngår i romprisen.

Adresse: Calle Uruguay 9, 41012 Sevilla

 

corrayCorral del Rey

Corral del Rey er et elegant og sjarmerende 4-stjerners boutique-hotell som ligger Sevillas historiske sentrum – nærmere bestemt i nabolaget Alfalfa. Fra hotellet har man kun 5 min. gange til katedralen og 7 min. gange til Alcázar. Hotellet åpnet i 2007, og holder til i en restaurert bygning fra 1600-tallet.

Corral del Rey har 12 rom og suiter. Alle gjesterom er innredet i duse farger, og har air-condition, gratis Wi-Fi, TV, safe, minibar og eget bad med dusj. Hotellet har også noen få leiligheter med kjøkkenkrok – som egner seg perfekt for barnefamilier.

Hotellet har hyggelig atrium med uteplass, og på stedets takterrasse finner man et lite utendørs svømmebasseng. Herfra har man dessuten panoramautsikt over byen. Hotellet har også bar/lounge, møterom samt mulighet for massasje/skjønnhetsbehandlinger. Frokost er inkludert i romprisen.

Adresse: Corral del Rey 12, 41004 Sevilla

 

casa-hotelHotel Casa 1800

Dette er et lekkert 4-stjerners hotell, som ligger i det historiske sentrum av Sevilla. Herfra har man gangavstand til alle byens fasiliteter, og fra hotellets takterrasse har man fantastisk utsikt til katedralen. På grunn av sin enestående beliggenhet finner man restauranter, butikker og tapas-barer like i nærheten.

Hotellet holder til i en restaurert palass fra 1800-tallet, og er smakfullt innredet i duse farger.

Hotel Casa 1800 har i alt 24 rom og suiter – fordelt på 3 etasjer. Alle rom er utstyrt med air-condition, safe, minibar, TV samt eget bad med hårføner. Hotellets suiter har i tillegg egen terrasse og utendørs boblebad. Det er gratis trådløs internett-tilgang på hele hotellet.

Hotel Casa 1800 tilbyr sine gjester god service og har flerspråklig personale. Det er heis i bygningen, og enkelte rom er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Adresse: Rodrigo Caro 6, 41004 Sevilla

 

patio-centralAlmaSevilla – Hotel Palacio de Villapánes

Palacio de Villapánes er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger 1 km nordøst for katedralen i Sevilla – i utkanten av distriktet Santa Cruz.

Hotellet holder til i et restaurert palass fra 1700-tallet, og regnes for å være et av byens mest fasjonable boutique-hoteller.

Hotel Palacio de Villapánes har i alt 50 rom og suiter. Fra rommene har man enten utsikt mot byen eller til gårdsplassen. Alle gjesterom er utstyrt med air-condition, safe, minibar, TV og internett-tilgang – og er elegant innredet med moderne møbler.

Fasiliteter på hotellet er bl.a. takterasse, bibliotek, hage og gårdsplass. Det er mulig å leie sykkel på hotellet samt få transport til flyplassen (mot pristillegg).

Adresse: Santiago 31, 41003 Sevilla

 

alfonso-xiii-hotelAlfonso XIII Hotel

Alfonso XIII er et av Spanias mest prestisjefylte hoteller, og ligger sentralt i Sevilla. Hotellet ble innviet i 1928, og bygningen er oppført i Mudéjar-stil – med dekorative elementer som smijern, tårn og buer. Fra hotellet har man gangavstand til byens katedral samt til shoppingområder og restauranter. Hotellet ligger dessuten kun 100 meter fra elven Guadalquivir.

Alfonso XIII ble totalrenovert i 2012, og hotellets 151 rom og suiter har idag tre ulike stilarter: andalusisk, maurisk eller kastiljansk. Alle gjesterommene er luksuriøse, og utstyrt med air-condition, safe, internett-tilgang, TV, minibar samt eget bad med hårføner, badekåpe og tøfler.

Hotellet har utendørs svømmebasseng (sesongavhengig), treningsstudio, badstue, forretningssenter, 2 restauranter, bar/lounge, limousin-tjeneste, souvenirbutikk samt sykkelutleie. Det finnes også en vakker hage med fontene ved dette eksklusive hotellet i Sevilla.

Adresse: San Fernando 2, 41004 Sevilla