Hjem » Malaga » Hotell Málaga

Hotell Málaga

Málaga har et svært godt utvalg av hoteller i alle priskategorier, og man finner overnattingssteder spredt over hele byen.

De fleste turister i Málaga ønsker å bo mest mulig sentralt, med kort avstand til severdigheter, strandliv og shoppingmuligheter. Det historiske sentrum i Málaga har mange turisthoteller, og velger man å bestille hotell nær katedralen eller Plaza de la Constitución har man gangavstand til alle byens fasiliteter.

Barnefamilier ønsker gjerne kortest mulig vei til strand- og badeliv, og i kystområdene (både i og rundt Málaga) ligger det mange hyggelige strandhoteller.

Det finnes få 5-stjerners hoteller i byen, men mange bra 3- og 4-stjerners. Prisnivået på overnatting i Málaga er høyest i sommermånedene juni og august. I høysesongen kan det imidlertid være vanskelig å finne ledige hotellrom – så det lønner seg å bestille i god tid før avreise.

Noen populære hoteller i Málaga:

 

malaga-centroSuite Novotel Málaga Centro

Suite Novotel Málaga Centro er et rimelig og moderne 3-stjerners hotell, som ligger sentralt i byen. Herfra har man kort avstand til katedralen, Alcazaba og Picassos fødested. Hotellet ligger dessuten kun 300 meter fra matmarkedet «Marcado de Atarazanas».

Suite Novotel Málaga Centro har i alt 90 moderne og komfortable rom, der alle er utstyrt med air-condition, safe samt eget bad med hårføner. Hotellet har døgnåpen resepsjon, heis, treningssenter og bar/lounge. Det er dessuten gratis trådløs internett-tilgang på hotellets fellesområder.

Adresse: Calle San Jacinto 7, 29007 Málaga

 

malaga-picassoMálaga Hotel Picasso

Hotel Picasso er et lite og sjarmerende 3-stjerners hotell som ligger like ved Gualdamar-stranden –

9 km sør for Málaga sentrum og 8 km nord for Torremolinos.

Hotellet ligger i et rolig boligområde og har en vakker hage med utendørs svømmebasseng og jacuzzi. Det er gode bussforbindelser fra Hotel Picasso til Málaga sentrum.

Hotellet har 11 dobbeltrom og en suite. Alle gjesterom har direkte tilgang til stedets hage, og er utstyrt med air-condition, TV, minibar, safe og eget bad. Hotellet har restaurant, bar og døgnåpen resepsjon. Det tilbys også bil- og sykkelutleie her. Omlag 2 km sør for Hotel Picasso ligger den flotte golfbanen «Parador de Málaga».

Adresse: Calle Acacias de Guadalmar 153, 29004 Málaga

 

molinaHotel Molina Lario

Molina Lario er et 4-stjerners hotell med flott beliggenhet i sentrale Málaga. Hotellet ligger like ved byens katedral, og herfra har man kort vei til shoppingstrøk, utesteder og severdigheter. Det er dessuten gangavstand fra hotellet til festningen Alcazaba, Malagueta-stranden og Gibralfaro-borgen.

Hotel Molina Lario har 103 rom, der alle er moderne og komfortable innredet med air-condition, kaffe/te-koker, minibar, TV, safe, skrivebord og eget bad.

Hotellet har takterrasse med svømmebasseng og bar, restaurant og forretningssenter. Hotel Molina Lario tilbyr sine gjester spesialpriser på lokale golfbaner.

Adresse: Calle Molina Lario 20 – 22, 29015 Málaga

 

barceloBarcelo Málaga

Barcelo Málaga er et 4-stjerners hotell som ligger rett ved jernbanestasjonen «Maria Zambrano», i vestlige del av sentrum. Det finnes også et stort kjøpesenter i jernbanebygningen.

Barcelo Málaga har 221 rom og suiter, der alle er moderne innredet med air-condition, safe, minibar, TV, bad med dusj/badekar og hårføner. Hotellet kan også tilby familierom.

Barcelo Málaga har ellers fasiliteter som bar/restaurant, treningssenter, forretningssenter samt gratis internett-tilgang i fellesområdene. Det finnes også en valutaveksling-skranke i hotellresepsjonen.

Adresse: Hero de Sostoa 2 / Estacion Vialia Maria Zambrano,  29002 Málaga

 

vinnciVincci Seleccion Posada del Patio

Dette er et flott og moderne 5-stjerners hotell som ligger sentralt i Málaga, kun 300 meter fra den populære shoppinggaten Calle Larios. Det er også kort avstand til gamlebyen og katedralen fra hotellet. I umiddelbar nærhet finner man mange hyggelig butikker og restauranter.

Vincci Seleccion Posada del Patio har i alt 106 elegante rom og suiter. Alle rom er minimalistisk innredet, og har enten utsikt mot elven eller mot byen. Hotellrommene har air-condition, minibar, safe, TV, skrivebord, lekkert bad med hårføner og gratis toalettartikler.

Hotellet har en rekke fasiliteter – deriblant trimrom, takterrasse med svømmebasseng, restaurant og bar, treningssenter, forretningssenter, døgnåpen resepsjon, valutaveksling og 24 timers rom-service.

Adresse: Pastill Santa Sabel 7, 29005 Málaga