Hjem » Alfas del Pi » Hotell Alfas del Pi

Hotell Alfas del Pi

Alfas del Pi har bortimot 20 hoteller å velge mellom – i tillegg til utleieboliger, vandrerhjem og pensjonater. Flere overnattingssteder ligger i selve byen – og her kan man velge mellom 2- og 3-stjerners hoteller til en fornuftig pris.

Ved kysten ligger en rekke leilighetskomplekser samt 4-stjerners moderne strandhoteller som egner seg best for dem som ønsker sol- og badeferie. Flere hoteller har vakker utsikt til Middelhavet og Albir-stranden.

Leilighetskompleksene er svært populære for både par og barnefamilier og er et godt alternativ til tradisjonelle hoteller.

Noen populære overnattingssteder i Alfas del Pi:

 

complejoComplejo Medieval Magic Excalibur

Complejo Medieval Magic Excalibur er et 2-stjerners feriekompleks som ligger 4 km sørøst for Alfas del Pi og 4,3 km nordøst for Benidorm. Feriestedet har både bungalower og campingplass, og hovedbygningen er oppført som en middelalderborg.

Complejo Medieval Magic Excalibur er perfekt for barnefamilier som ønsker et rimelig overnattingssted på Costa Blanca. Komplekset har flott utendørs bassengområde med vannsklier samt solterrasse. I tillegg finnes lekeplass for barn, tennisbaner, spillerom med biljardbord, restaurant og supermarked.

Bungalowene har enkel innredning med kjøkkenkrok og kjøleskap, og er dessuten utstyrt med air-condition, toalett/dusj, safe, TV og møbler. Alle bungalowene har sengetøy og håndklær, og det rengjøres daglig.

Feriekomplekset har i tillegg døgnåpen resepsjon, og arrangerer jevnlig underholdning med middelalderen som tema.

  • Adresse: Camino Viejo del Albir, 03570 Alfas del Pi

 

Hotel Moli

Moli er et rimelig og intimt 3-stjerners hotell som ligger sentralt i landsbyen Alfas del Pi – kun 4 km vest for Albir-stranden og Middelhavet. Fra hotellet er det kort avstand til hovedgaten samt til  restauranter/caféer.

Hotel Moli har i alt 10 gjesterom, der alle ligger i bygningens 2. etg. Rommene er innredet i tradisjonell spansk stil og har flislagt gulv. I tillegg har alle rom air-condition, TV, gratis Wi-Fi, balkong samt eget bad med dusj eller badekar. Frokost på hotellet er tilgjengelig mot et pristillegg.

Hotellet har solterrasse med utendørs svømmebasseng. I tillegg er Hotel Moli behjelpelig med å organisere utflukter samt å bestille billetter til f.eks. temaparker i Benidorm – som ligger kun 10 min. i kjøretid fra Alfas del Pi.

Hotel Moli er kjent for sin hyggelige atmosfære, og er et barnevennlig overnattingssted.

  • Adresse: Calle Calvari 12, 03580 Alfas del Pi

 

Albir-gardenAlbir Garden Resort

Albir Garden Resort er et nyrenovert 3-stjerners feriested som ligger i et fredelig område – omgitt av hager. Hotellkomplekset har totalt 426 leiligheter for 2 eller 4 personer – som består av en hovedbygning samt 11 leilighets-blokker. Feriestedet ligger 15 min. gange fra Albir-stranden, og det er flere restauranter i nærheten.

Alle leilighetene er moderne innredet, og har balkong eller terrasse. I tillegg er leilighetene utstyrt med air-condition, TV, kjøkkenkrok med kjøleskap samt eget bad. Hårføner kan leies i resepsjonen.

Albir Garden Resort tilbyr Spa, tyrkisk hammam og massasje, og har i tillegg fasiliteter som svømmebasseng, restaurant, treningssenter, døgnåpen resepsjon og gratis parkeringsplass. Hotellkomplekset har animasjon for voksne og barn på kveldstid, og profesjonelt idrettsanlegg med tennisbane, fotballbane mm. Det er dessuten kort avstand til golfbanen «Real de Faula Golf Club».

  • Adresse: Camino Viejo de Altea 29, 03581 Alfas del Pi

 

Albir-playaAlbir Playa Hotel and Spa

Albir Playa er et 4-stjerners moderne Spa-hotell som ligger 10 min. gange fra Albir-stranden, og 2,8 km øst for Alfas del Pi sentrum.

Hotellet har 201 innbydende rom og suiter, og er utstyrt med air-condition, gratis Wifi, TV samt eget bad med hårføner. Safe og minibar kan fås på forespørsel. De fleste gjesterommene har balkong, og velger man Delux-rom eller suite får man i tillegg panoramautsikt over stranden og havet.

Albir Playa Hotel and Spa har fasiliteter som hage/terrasse, utendørs svømmebasseng med boblebad, treningssenter, konferanserom, nattklubb, Spa- og velværeavdeling samt lekerom for barn. Hotellet har døgnåpen resepsjon, og tilbyr dessuten utleie av sykler.

  • Adresse: Camino Viejo de Altea 51, Playa del Albir, 03581 Alfas del Pi.

 

kaktusHotel Kaktus Albir

Kaktus Albir er et flott 4-stjerners hotell som ligger langs strandpromenaden – bare noen få skritt fra Albir-stranden. Fra hotellet har man den beste utsikt over Middelhavet.

Hotel Kaktus Albir har totalt 203 gjesterom – der de fleste har sjøutsikt fra balkongen. I tillegg er alle rom utstyrt med TV, minibar, safe, air-condition og bad med dusj eller badekar. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellet har både innendørs og utendørs svømmebasseng samt hage/terrasse med solsenger. Fasiliteter som finnes for hotellets gjester er bl.a. bar, restaurant, treningslokaler, forretningssenter, boblebad, lekerom for barn, frisørsalong, spillerom med biljardbord samt utleie av sykler. Nærmeste golfbane ligger innen 3 km fra Hotel Kaktus Albir.

  • Adresse: Paseo de las Estrellas 11, Playa del Albir, 03581 Alfas del Pi.