Hjem » Granada

Granada

Turistkontor Granada

Turistkontor Det finnes en rekke turistkontor rundt omkring i Granada, og disse heter på spansk «Oficina de Turismo». Her kan man få nyttig informasjon om ... Les Mer »

Hotell Granada

Granada har et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder for enhver smak, og man kan finne alt fra små familiedrevne hoteller til store internasjonale hotellkjeder. ... Les Mer »

Granada shopping

I Granada har man flotte shoppingmuligheter –  med utallige butikker i sentrum samt store kjøpesentre i utkanten av byen. Det viktigste shoppingområdet i Granada ligger ... Les Mer »

Barer og uteliv i Granada

Granada er berømt for sitt pulserende uteliv med utallige barer, puber og nattklubber. Det finnes mye å velge mellom – alt fra tradisjonelle spanske barer, ... Les Mer »

Restauranter Granada

Granada er et populært turistmål som kan tilby et stort og variert utvalg av restauranter i alle prisklasser. Her finnes alt fra rimelige tapasbarer til ... Les Mer »

Severdigheter og attraksjoner i Granada

Granada regnes for å være en av Spanias vakreste byer, og har mange severdigheter. Byens store stolthet er palasset og festningskomplekset Alhambra – med sin ... Les Mer »

Apotek Granada

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 09.00 – 14.00 og 17.00 ... Les Mer »

Åpningstider Granada

De fleste butikker i Granada har åpent mandag – fredag kl. 10.00 – 13.30, og deretter kl. 17.00 – 20.00. Vanlig åpningstid på lørdager er ... Les Mer »

Granada Taxi og Transport

Det finnes et stort antall drosjer tilgjengelig i Granada sentrum, og de er lette å kjenne igjen på gaten: Hvite med en grønn diagonal stripe ... Les Mer »

Granada flyplass

Nærmeste nasjonale flyplass er Federico García Lorca Granada – Jáen Airport (GRX), som ligger 18 km vest for Granada sentrum. Herfra går det direktefly til ... Les Mer »