Hjem » Fuerteventura

Fuerteventura

Åpningstider Fuerteventura

De fleste butikker på Fuerteventura har samme åpningstider som i resten av Spania. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 09.00 (eller kl. 10.00) – ... Les Mer »

Anbefalte hotell Fuerteventura

Fuerteventura har et stort og variert utvalg av hoteller og overnattingssteder i alle prisklasser. Ønsker man sol- og badeferie med endeløse vakre sandstrender og turkisblått ... Les Mer »

Shopping og butikker i Fuerteventura

Tidligere var ikke Fuerteventura noe drømmested for shoppinglystne, men tilbudet har blitt større og mer variert de senere år. Man finner nå både kjøpesentre, spesialbutikker ... Les Mer »

Barer og uteliv i Fuerteventura

Fuerteventura er ikke noen typisk «partyøy» – og er kjent for å være svært så fredelig med hensyn til fornøyelseslivet. Hovedstaden Puerto del Rosario har ... Les Mer »

Restauranter i Fuerteventura

Det finnes et stort utvalg av restauranter og spisesteder på Fuerteventura, og man kan velge mellom alt fra rimelige snackbarer til mer eksklusive restauranter i ... Les Mer »

Apotek Fuerteventura

Det finnes en rekke apotek på Fuerteventura, og man finner dem først og fremst i byene. Utenfor apotekene henger et skilt med et grønt kors. ... Les Mer »

Severdigheter og attraksjoner i Fuerteventura

De lange vakre sandstrendene på Fuerteventura er øyas hovedattraksjon. Mange av strendene er uberørte, så her får man anledning til å slappe av og nyte ... Les Mer »

Turistkontor

Det finnes en rekke turistkontor rundt omkring på Fuerteventura – der man kan få gode tips til opplevelser og utflukter på øya. Turistkontorene tilbyr også ... Les Mer »

Taxi og transport i Fuerteventura

Dersom man ønsker å benytte taxi fra flyplassen til hotellet, står ledige taxier rett utenfor ankomsthallen. Taxiprisene på dagtid mellom kl. 06.00 og kl. 22.00 ... Les Mer »

Fuerteventura flyplass (FUE)

Den internasjonale flyplassen Fuerteventura Airport (FUE) ligger 6 km sør for øyas hovedstad Puerto del Rosario og 7 km nord for det populære turiststedet Caleta ... Les Mer »