Hjem » Calpe » Calpe Shopping

Calpe Shopping

Hovedgaten i Calpe heter «Avenida  Gabriel Miró», og her finner man byens største utvalg av butikker. Gaten strekker seg fra toppen av bakken i gamlebyen – og ned til kysten. I sommersesongen finnes et gatemarked i gamlebyen, med boder som har salg av souvenirer. I tillegg til hovedgaten, kan shoppinglystne besøke sidegatene «Calle Corbeta» og «Calle 18 de Julio» – der man også finner noen butikker.

Ønsker man et mer variert shoppingtilbud, anbefales det å ta turen til Benidorm – der man finner de kjente spanske motemerkene i butikker og kjøpesentre.

Noen populære handlesteder i Calpe og omegn:

Shopping Jade Fashion Gallery

Jade Fashion Gallery

Jade Fashion Gallery ligger sentralt i Calpe sentrum, og har salg av trendy moteklær for damer. Forretningen har eksistert i 20 år, og tilbyr et unikt utvalg av designermerker som Jacques Vert, Erfo, Emereco og After Six. Her kan man både handle hverdagsklær og selskapstøy, og butikken har et stort utvalg av flotte topper, kjoler, bukser og jakker.

Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 15.00. Søndag stengt.

Adresse: Calle Santa Maria 13, 03710 Calpe

Facebook-side: https://www.facebook.com/JadeFashionGallery

shopping Galerias Aitana

Galerias Aitana

Galerias Aitana er et handlesenter som ligger i Calpes hovedgate. Senteret ble etablert i 1984, og har dermed mer enn 30 års erfaring. Her kan man handle møbler, elektronikk, lamper, baderomsartikler, vesker, sportsutstyr, interørartikler, barneklær, gaver/souvenirer, keramikk, smykker/klokker, kosmetikk og leker.

Åpningstider: Mandag – fredag kl. 10.00 – 13.30 og kl. 16.30 – 20.00. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.

Adresse: Avenida Gabriel Miró 13, 03710 Calpe

Web-adresse: http://www.galerias-aitana.es/en/home.html

shopping Joyeria Esmeralda

Joyeria Esmeralda

Joyeria Esmeralda er en gullsmed-forretning i Calpe, som ligger i enden av byens hovedgate – nær stranden og Gran Hotel Sol y Mar. Butikken har et stort utvalg av klokker, smykker, figurer og gaveartikler til alle anledninger. Joyeria Esmeralda tilbyr dessuten varer i alle prisklasser, og har også salg av penner, lightere og fotorammer. I smykkeavdelingen finner man vakre øredobber, ringer, halskjeder og armbånd.

Kjente merker av klokker som butikken fører er bl.a. Seiko, Tissot, Armani og Lacroix.

Åpningstider: Mandag – fredag kl. 09.30 – 13.30 og kl. 16.30 – 20.30. Lørdag kl. 09.30 – 14.00.

Adresse: Avenida Gabriel Miró 29 A, 03710 Calpe

Web-adresse: http://www.joyeriaesmeraldacalp.com/

shopping la-marina-shopping-center-finestrat

La Marina

Kjøpesenteret La Marina ligger i kommunen Finestrat – kun 28 km sørvest for Calpe. Senteret åpnet i år 2000, og har rundt 80 butikker og restauranter fordelt på 3 etasjer.

Her finner man et stort utvalg av moteklær, leker, interiørartikler, smykker, kosmetikk, sportsutstyr og sko. De mest kjente motemerkene i La Marina er bl.a. Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Benetton, Gerry Weber, Massimo Dutti, Bershka og Guess.

Senteret har en underholdningsavdeling i øverste etasje med kinosaler, bowlinghall og barneklubb.

Det er ellers minibanker og gratis trådløs internett-tilgang i La Marina.

Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.

Adresse: Avinguda del Pais Valencia 2, 03509 Finestrat

Web-adresse: http://www.cclamarina.com