Hjem » Calpe » Calpe hotell

Calpe hotell

Calpe har et variert overnattingstilbud, og man kan bl.a. velge mellom hoteller, leilighetshoteller, vandrehjem, Bed & Breakfast og bungalower. Hotellene ligger stort sett plassert langs hele kyststripen, men man kan også finne overnattingssteder i gamlebyen, dersom dette er ønskelig.

Hotellprisene i Calpe varierer etter standard, beliggenhet og sesong – og velger man å reise hit litt utenfor turistsesongen i juli og august, kan man finne svært gode priser på overnatting.

Enten man foretrekker et lite, familiedrevet pensjonat eller et stort hotellkompleks med mange fasiliteter, vil man helt sikkert finne et passende overnattingssted i Calpe.

Noen populære hoteller i Calpe:

Hotel Porto Calpe

Hotel Porto Calpe

Porto Calpe er et rimelig 2-stjerners hotell med flott beliggenhet nær byens havn. Fra hotellet har man vakker utsikt til Calpe-klippen og havnen, og det er gangavstand til gamlebyen. I nærområdet finnes flere restauranter og barer.

Hotellet har terrasse med solsenger og utendørs svømmebasseng, og bare en kort spasertur unna finnes en innbydende badestrand.

Hotel Porto Calpe har 67 gjesterom. Alle rom er lyse og komfortable, og er utstyrt med air-condition, TV samt eget bad. Enkelte rom har balkong med sjøutsikt.

Hotellet har ellers bar og restaurant, gratis internett-tilgang, TV-stue med dvd-spiller, døgnåpen resepsjon samt minibank.

Adresse: Explanada del Puerto 71, 03710 Calpe

Hotel AR Imperial Park Spa Resort Hotel

AR Imperial Park Spa Resort Hotel

AR Imperial Park Spa Resort er et 3-stjerners leilighetshotell som ligger 3,5 km nord for Calpe sentrum, og egner seg perfekt for dem som leier bil under sitt ferieopphold. Hotellbygningen har 170 leiligheter fordelt på 5 etasjer, og man kan velge mellom 1 – 3 soverom. Alle leiligheter har TV, air-condition, balkong, kjøleskap samt eget bad med hårføner.

AR Imperial Park Spa Resort Hotel har en familievennlig profil, og i uteområdet finnes hele 7 svømmebasseng – med fossefall og vannsklier.

Hotellet har bar/lounge, restaurant, Spa- og velværeavdeling med boblebad, tyrkisk hammam og massasje samt treningsfasiliteter. Hotellet tilbyr dessuten gratis parkeringsplass, gratis internett-tilgang og aktiviteter for barn.

Adresse: Tossal de la Cometa 1 H, 03710 Calpe

Hotel Gran Hotel Sol y Mar

Gran Hotel Sol y Mar

Sol y Mar er et  stort 4-stjerners designhotell med flott beliggenhet langs promenaden ved Arenal-stranden. Hotellet ble åpnet i 2007, og totalrenovert i 2011. Fra hotellet har man fantastisk utsikt over Middelhavet samt til Calpe-klippen.

Gran Hotel Sol y Mar har 327 rom og suiter fordelt på 9 etasjer. Alle rom er elegant og moderne innredet i jordfarger og har gratis Wi-Fi, TV, air-condition, minibar, safe samt eget bad med hårføner. De fleste rom har balkong med hage- eller sjøutsikt.

Hotellet har en rekke fasiliteter, deriblant restaurant og bar, forretningssenter, treningsstudio, Spa- og velværeavdeling, utendørs svømmebasseng, døgnåpen resepsjon, valutaveksling og supermarked.

Adresse: Carrer Benidorm 3, 03710 Calpe

Hotel Villa Marisol

Hotel Villa Marisol

Villa Marisol er et 4-stjerners hotell som ligger i et fredelig område av Calpe, kun 500 meter fra saltsjøen «Las Salinas». Fra hotellet har man vakker utsikt til Calpe-klippen. Det er gangavstand fra hotellet til både gamlebyen og stranden.

Hotel Villa Marisol har en flott solterrasse med utendørs svømmebasseng, og i sommersesongen arrangeres live-konserter i hotellets idylliske hage.

Hotellet har totalt 17 rom – der de fleste har egen balkong med utsikt til hagen eller Calpe-klippen. Alle gjesterom har TV, air-condition, safe, minibar samt eget bad med badekar. Rommene er innredet i forskjellige stilarter. Frokost er inkludert i romprisen.

Villa Marisol har ellers lobbybar, restaurant, forretningsfasiliteter, solarium, boblebad og dampbad. Internett-tilgang finnes tilgjengelig på hele hotellet.

Adresse: Urb. Marisol Park 1 A, 03710 Calpe

Hotel AR Diamante Beach SPA Hotel & Convention Centre

AR Diamante Beach SPA Hotel & Convention Centre

Dette er et 4-stjerners moderne og elegant hotell som ligger på nordsiden av Calpe-klippen, kun 200 meter fra La Fossa-stranden. Fra hotellet er det ca. 1 km til klippen og byens havneområde.

AR Diamante Beach SPA Hotel & Convention Centre har 283 rom og suiter, der alle er utstyrt med balkong, air-condition, minibar, safe, TV samt eget bad med hårføner.

Superior-rommene i hotellets øverste etasje har nydelig sjøutsikt.

Hotellet har en flott solterrasse med solsenger og 3 utendørs svømmebasseng. I tillegg finnes fasiliteter som restaurant, bar, forretningssenter, treningsstudio, gratis internett-tilgang, Spa – og velværeavdeling, tennisbane, minigolf, sykkelutleie, souvenirbutikk samt lekeområde for barn.

Adresse: Avenida. Juan Carlos I 48, 03710 Calpe