Hjem » Calpe » Calpe barer og uteliv

Calpe barer og uteliv

I Calpe finnes bortimot 1500 barer og restauranter samt et par nattklubber. I sommersesongen har barene jevnlig live-konserter der lokale artister ofte spiller jazz, blues eller soul. Byen har også flere  barer som arrangerer flamenco-show på kvelden, og man finner dessuten en rekke karaoke-barer.

Calpe er en by med flere årlige festivaler – og på grunn av byens mange tyske innbyggere –  avholdes en årlig oktoberfest. Spanske fiestas blir også arrangert hvert år – deriblant «San Juan» i juni og «Virgen del Carmen» i juli. Under fiestaene kan man oppleve parader og prosesjoner, fyrverkeri og musikalske show.

Ønsker man et mer variert uteliv, kan man f.eks. ta tog eller taxi til Benidorm, som ligger 20 min. i kjøretid fra Calpe. Benidorm er kjent for sitt pulserende natteliv med utallige nattklubber som holder åpent til morgengry.

Noen populære utesteder i Calpe:

bar So What BarSo What Bar

So What er en trivelig bar som ligger sentralt i Calpe, like i nærheten av Arenal-stranden. Stedet er populært både for lokalbefolkningen og turister, har underholdning og live-konserter flere ganger i uken. So What Bar har en flott atmosfære med komfortable sittegrupper, biljardbord og en hyggelig utendørs terrasse. Baren har et bredt utvalg av øl og drinker. Live-konsertene starter kl. 21.30 og varer i ca. 2 timer.

Åpningstider: Daglig kl. 18.00 – 01.00 (i sommersesongen).

Adresse: Avenida de Europa 1, loc 19, 03710 Calpe

Web-adresse: Ingen

bar Bar La CopaBar La Copa

La Copa er en populær karaoke-bar med sentral beliggenhet i Calpe. Stedet spiller flott musikk og har et godt utvalg av cocktailer og ølsorter. Når det ikke arrangeres karaoke, spiller Bar La Copa fengende låter – og stedets dansegulv blir raskt fylt opp av festglade mennesker. Hver lørdag har Bar La Copa live-konserter, der spanske artister synger kjente coverlåter.

Baren har en livlig atmosfære, og er populært både for turister og lokalbefolkningen. Det finnes også et biljardbord inne i lokalet samt en flott utendørsterrasse.

Åpningstider: Daglig kl. 21.00 – sent.

Adresse: Calle la Pau, 03710 Calpe.

Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Bar-La-Copa/207453919300188

bar Camaleón Camaleón

Camaleón er en nattklubb som ligger langs strandpromenaden ved Playa de la Fossa, på nordsiden av Calpe-klippen. Stedet er kjent for sin chill-out terrasse – der man har flott utsikt over Middelhavet. Camaleón har stort dansegulv, og profesjonelle DJ’s spiller først og fremst musikk som house, techno og pop.

Nattklubben tilbyr et godt utvalg av drinker og har en livlig atmosfære. Camaleón arrangerer jevnlig temafester, konkurranser og danseshow. Stedet aksepterer kredittkort som betalingsmiddel. Aldersgrense: 18 år.

Åpningstider: Lørdag kl. 24.00 – 07.30.

Adresse: Playa la Fossa 5, Calle Gibraltar, 03710 Calpe

Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Disco-Camale%C3%B3n-Calpe/386834757997277

bar The Club Summer SoundThe Club Summer Sound

The Club Summer Sound er en nattklubb som ligger i nabolaget Merced, 500 meter nordøst for gamlebyen. Stedet – som tidligere het Comix Club –  har trivelige sittegrupper utendørs på terrassen, der det også finnes en bar. Interiørmessig er The Club Summer Sound et trendy sted med spennende belysning, flott dekorasjon samt grønne planter. Klubben har flere dansegulv og barer i forskjellige områder samt profesjonelle DJ’s. Stedet arrangerer ofte temakvelder og fester – inklusiv «skumparties».

Åpningstider: Daglig kl. 23.30 – 07.00 (sommersesongen)

Adresse: Calle Almendros 1 A, 03710 Calpe

Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Fotos-The-Club-Summer-Sound-2011/186820224729006