Hjem » Torrevieja » Barer og uteliv i Torrevieja

Barer og uteliv i Torrevieja

Det finnes mer enn 100 puber, barer og nattklubber i Torrevieja og omegn, så byen er kjent for sitt yrende natteliv. I Torrevieja kan man velge mellom en rekke pub-typer – deriblant irske, engelske eller tyske puber. Man kan også velge blant cocktailbarer, strandbarer, lounges, konsertscener eller diskoteker.

Hovedområdet for barer ligger rett bak Burger King på strandpromenaden. Her finner man bortimot 40 barer som er på det livligste først etter midnatt. Også ved marinaen finnes flotte utesteder, der man kan nyte en drink mens man beundrer solnedgangen over Middelhavet.

Området Baluarte er også kjent for sine utesteder – og de fleste utesteder her holder åpent kl. 21.00 – 03.30. Ved strendene Los Náufragos, El Cura og Los Locos har man også gode valgmuligheter m.h.t. uteliv.

I gaten Avenida de las Habaneras ligger et dusin barer og nattklubber med moderne atmosfære. Disse holder stort sett åpent til kl. 05.00 på morgenkvisten. Diskoteker finner man også litt utenfor sentrum – i gatene «Avenida de las Cortes Valencianas», «Avenida de Delfina Viudes» og ved underholdningssenteret Ozone.

Nattklubbene i Torrevieja har ofte sin egen musikkstil – enkelte steder spilles det mest techno, mens andre legger mer vekt på house, rock, jazz, new age eller pop. Byens nattklubber stenger ofte ikke før 06.00 på morgenen.

Noen populære barer og nattklubber:

bar monroes rockMonroes Rock Café

Monroes Rock Café er en populær bar som ligger i hjertet av Torrevieja, nær byens hovedgate Ramon Gallud – og ikke langt unna hovedkirken på torget «Plaza de la Constitución».

Baren åpnet dørene i 1989, og har siden den gang fått mange trofaste gjester. Monroes Rock Café spiller først og fremst rockemusikk, og stedets interiør er viet Marilyn Monroe – med utallige fotografier av henne på veggene. Baren har ellers biljardbord samt en livlig rocke-atmosfære.

Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 15.00 – 04.00. Fredag og lørdag kl. 16.00 – 04.00. Søndag stengt.

Adresse: Caballero de Rodas 71, 03180 Torrevieja

Web-adresse: http://www.monroesrockcafe.com/

bar anfiteatro_02Anfiteatro Gin & Ron Club

Anfiteatro Gin & Ron Club er en helt spesiell cocktailbar, som ligger sentralt i Torrevieja, nærmere bestemt mellom havnen og «Plaza de la Constitución». Stedet tilbyr mer enn 100 ulike typer av gin (servert i kombinasjon med frukt og krydder) og 100 ulike typer av rum. I tillegg kan Anfiteatro Gin & Ron Club tilby stort utvalg av vodka, whiskey og cocktails.

Baren ble åpnet i 2009, og har en vennlig atmosfære. Musikken som spilles ved Anfiteatro Gin & Ron Club er først og fremst soul og house, og stedet har moderne og trendy interiør. Baren tilbyr også utendørsservering, dersom dette er ønskelig.

bar j mullinsJ. Mullin’s – Irish Pub

J. Mullin’s er en irsk pub som ligger nær stranden Playa del Cura i Torrevieja. Pub’en har et typisk irsk preg – med brunt og rustikk interiør. J. Mullin’s serverer et bredt utvalg av irsk øl – deriblant Guinness – samt whiskey og kaffe. Det er også mulig å bestille internasjonale ølsorter her. Hver tirsdag og torsdag kl. 24.00 er det live-konserter på J. Mullin’s, som sørger for ekstra flott irsk stemning.

  • Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 09.00 – 03.30. Fredag og lørdag kl. 11.30 – 03.30.
  • Adresse: Calle Caballero de Rodas 211, 03182 Torrevieja
  • Web-adresse: http://www.j-mullins.com/

bar ozDiscoteca Oz Torrevieja

Discoteca Oz er en av Torreviejas mest populære nattklubber, og holder til nordlige del av byen – i samme lokaler der den berømte nattklubb-kjeden Pacha lå tidligere. Discoteca Oz tiltrekker seg festglade unge mennesker, og tilbyr jevnlig spesialarrangementer – deriblant skum-party hver fredag kveld.

Nattklubber er kjent for sine gode DJ’s, flott dansemusikk og høy party-stemning. Stedet har stort dansegulv og 4 rom fordelt på to etasjer. I tillegg finnes takterrasse og Vip-room. Hit kommer både lokalbefolkningen og turister som ønsker å danse ut i de små timer.

  • Åpningstider: Onsdag – søndag kl. 24.00 – 07.00.
  • Adresse: Avenida Delfine Viudes, 03183 Torrevieja
  • Web-adresse: http://www.discotecaoz.com/

bar loveDiscoteca Love

Discoteca Love er en nattklubb som ligger i nordlige del av Torrevieja, og som har eksistert i over 20 år. Stedet har en pulserende atmosfære med stort dansegulv og flott lyd- og lysanlegg. Discoteca Love arrangerer jevnlig temakvelder og live-konserter, og er kjent for sine gode DJ’s. Dansestedet holder åpent hver helg hele året, og har dessuten et bredt utvalg av cocktails. Aldersgrense: 18 år.

  • Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 24.00 – 08.00.
  • Adresse: Pol. Ind. Casagrande, Calle Antonio Ruiz Coves 26, 03183 Torrevieja
  • Web-adresse: http://www.lovediscoteca.com/