Hjem » Fuerteventura » Barer og uteliv i Fuerteventura

Barer og uteliv i Fuerteventura

Fuerteventura er ikke noen typisk «partyøy» – og er kjent for å være svært så fredelig med hensyn til fornøyelseslivet.

Hovedstaden Puerto del Rosario har imidlertid mange utesteder med pub’er, barer og nattklubber. Her finnes også jazz-klubber og flamenco-barer som kan være verdt et besøk.

Ellers er det Corralejo – den populære turistbyen som ligger på øyas nordkyst- som er kjent for å ha det beste utelivet på Fuerteventura.

Dersom man ønsker livlige utekvelder på sin ferie, bør man velge å bo her. Corralejo har et stort utvalg av pub’er, barer og nattklubber – så her kan man danse til morgengry. I hovedgaten Avenida del General Franco finner man de fleste nattklubbene, og her finner man også flere britiske pub’er og utesteder som har levende musikk. I den nordlige del av hovedgaten ligger en rekke uterestauranter samt barer som spiller latin og spansk musikk.

I Caleta de Fuste finnes det også flere utesteder – og i den lange hovedgaten ligger de fleste av byens barer, nattklubber og underholdningstilbud.

Det populære turiststedet Morro Jable, som ligger på sørkysten av Fuerteventura, har flere små barer langs hovedgaten i sentrum. Det finnes også noen nattklubber her. Ellers er nattelivet svært begrenset på den sørlige del av Fuerteventura.

Populære barer og nattklubber på Fuerteventura:

 

flicks-barFlicks Bar

Flicks Bar ligger sentralt i den populære kystbyen Corralejo i nord, og er et livlig utested. Flicks er både en karaoke-bar og diskotek, og holder til i øverste etasje på kjøpesenteret Atlantico. Her kan man synge på scenen eller danse til den nyeste og mest populære musikken. Stedet har air-condition og utendørsterrasse med flott utsikt. Flicks Bar åpnet i 1997, og er berømt for sin feststemning og nattklubb-atmosfære.

 • Åpningstider: Alle dager kl. 20.00 – 02.00.
 • Adresse: Centro Comercial Atlantico, Avenida General Franco 48, 35660 Corralejo
 • Webadresse: http://www.flicksbarcorralejo.com/

 

rock-island-barRock Island Bar

Rock Island Bar ligger i Corralejo, på nordkysten av Fuerteventura. Stedet har eksistert i nesten 20 år, og regnes for å være en institusjon. Rock Island Bar drives av et engelsk ektepar med sans for Rock n’roll. Hver kveld arrangeres «live»-konserter med forskjellige artister. Rock Island Bar er en uformell og trivelig bar som har et variert utvalg av vin, øl (også Guinness) og cocktails.

Publikum er stort sett turister, men også lokalbefolkningen tar turen innom her.

 

Camelot

Camelot er en av de mest populære nattklubbene i hovedstaden Puerto del Rosario. Klubben ligger sentralt i byen på østkysten av Fuerteventura. Camelot har en stemningsfull middelaldersk atmosfære samt dansegulv og musikkvideo-skjermer på veggene. Nattklubben arrangerer også jevnlig «live»-konserter. Her kan man lytte til eller danse til den nyeste musikken på de internasjonale hit-listene ut i de små timer.

 • Åpningstider: Alle dager kl. 23.00 – 03.00.
 • Adresse: Calle Leon y Castillo 12, 35600 Puerto del Rosario

 

wine-barThe Wine Bar

Denne vinbaren ligger på østkysten av Fuerteventura, ved det populære feriestedet Caleta de Fuste. The Wine Bar har en hyggelig og avslappet atmosfære og spiller behagelig bakgrunnsmusikk. Stedet har eksistert i 18 år, og har et stort utvalg av både spanske og internasjonale viner. I tillegg kan man få øl, cocktails, sangria og mojitos. Hver lørdag kveld har vinbaren «live»-musikk.

 • Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 16.00 – 24.00.
 • Adresse: Juan Ramon Soto Morales 15, 35610 Caleta de Fuste
 • Webadresse: http://www.thewinebar.es/

 

fuerteventura-barLegends 60s Live Music & Sports Bar

Legends 60s åpnet i 1990, og er en populær bar som ligger i Caleta de Fuste på Fuerteventuras østkyst. Stedet har «live»-musikk 7 kvelder i uken – der det fokuseres på slagere fra 1960-tallet. Baren viser også aktuelle sportsbegivenheter på storskjerm. Legends 60s har et stort utvalg av drinker, vin og øl til konkurransedyktige priser.

 • Åpningstider: «Live» konsertene starter kl. 22.00 alle dager.
 • Adresse: C/C. La Cupola, 35610 Caleta de Fuste
 • Webadresse: http://www.legends60sbar.com