Hjem » Alfas del Pi » Barer og uteliv i Alfas del Pi

Barer og uteliv i Alfas del Pi

Alfas del Pi er en fredelig småby – spesielt i forhold til den mer livlige nabobyen Benidorm. I høysesongen kan man oppleve live-konserter og «fiestaer», og ellers i året arrangeres klassiske konserter jevnlig. Både i sentrum av Alfas del Pi og ved Albir-stranden finnes et godt utvalg av barer og restauranter – som i sommersesongen ofte har underholdning eller mini-konserter. Ønsker man imidlertid et mer livlig natteliv, må man belage seg på å reise inn til Benidorm.

Noen populære utesteder i Alfas del Pi /Albir:

 

kazablancaKazablanca Live Music Bar

Kazablanca er en populær musikk-bar som ligger i Albir-området, om lag 2,6 km øst for Alfas del Pi sentrum. Stedet tilbyr jevnlig live-konserter, der artister spiller kjente låter av bl.a. Sting, U2, Beatles og Bon Jovi.

Kazablanca Live Music Bar er den eneste baren i Albir som holder åpent til kl. 04.30 om natten, og stedet har flott atmosfære og god stemning ut i de små timer.

Baren har dessuten et godt utvalg av vin, øl og cocktailer, og aksepterer kredittkort som betalingsmiddel.

  • Åpningstider: Daglig, kl. 20.00 – 04.30.
  • Adresse: Camino d’Altea 20, Locales 3-4, 03581 Albir
  • Web-adresse: Ingen.

 

El Niu Bar

El Niu Bar en en engelsk sportsbar som ligger sentralt i Alfas del Pi, og serverer øl og vin til en rimelig pris. Baren viser direktesendte fotballkamper på TV-skjerm, og stedet har dessuten både dart og biljardbord.

El Niu Bar serverer i tillegg enkle retter som «fish n’ chips», makaroni med ost og chili nachos.

Baren aksepterer kun kontanter.

  • Åpningstider: Mandag kl. 16.00 – 02.00. Tirsdag – torsdag kl. 15.00 – 02.00. Fredag og lørdag kl. 12.00 – 02.00.
  • Adresse: Avenida Ejercitos Españoles 4, 03501 Alfas del Pi
  • Web-adresse: Ingen

 

hepburnsHepburns Bar

Hepburns er en trivelig engelsk bar som ligger i Albir-området, 3,2 km øst for Alfas del Pi. Stedet har en hyggelig atmosfære der alle føler seg velkommen, og her kan man velge blant et stort utvalg av drinker. Hepburns Bar serverer også det irske ølet Guinness – og baren er kjent for å ha konkurransedyktige priser.

Baren har også servering av småretter, og enkelte dager vises sportsarrangementer på TV.