Hjem » Barcelona » Barcelona barer og uteliv

Barcelona barer og uteliv

Barcelona er kjent for sitt yrende uteliv, og har et bredt utvalg av barer, puber og nattklubber. Mange som besøker Barcelona, finner veien til turistgaten La Rambla tidlig på kvelden, men her er prisene ofte høyere enn ellers i byen.

Det finnes utallige flotte utesteder i gamlebyen, spesielt i distriktet «Barri Gotic». Enkelte barer i Barcelona serverer småretter i tillegg til øl og vin og flere har levende musikk. De «hippeste» barer og utesteder ligger imidlertid i havneområdet – ved Port Olympic.

Barer og puber i Barcelona har vanligvis åpent fra kl. 20.00, og stenger gjerne ikke før kl. 03.00 om natten. Ønsker man å fortsette utelivet etter dette, kan man gå til en av byens nattklubber – som gjerne ikke stenger før kl. 06.00 på morgenen. Barcelona har også en rekke engelske og irske puber, og her vises som regel direktesendte sportsarrangementer på storskjerm.

Nedenfor følger en oversikt over noen populære utesteder i Barcelona:

 

rubi-bar-barcelonaRubi Bar

Rubi er en populær bar som ligger sentralt i Barcelona, i distriktet La Ribera/El Born. Baren har en flott og varm atmosfære, og hit kommer både lokalbefolkningen og turister for å nyte drinker, høre på musikk og prate. Rubi Bar åpnet i april 2012, og passer godt for personer mellom 20 og 40 år. Det er også mulig å bestille middag (spanske retter eller tapas) på Rubi Bar, og kjøkkenet har åpent frem til kl. 23.30. Antrekk: Trendy, vanlig.

 • Adresse: Carrer Banys Vells 6, 08003 Barcelona
 • Åpningstider: Mandag  – torsdag kl. 19.30 -. 02. 30, fredag og lørdag kl.l930 – 23.00,
 • søndag kl. 19.30 – 02.30.
 • Webadresse: https://www.facebook.com/RubiBarRestaurant

 

Ultramarinos Bar

Ultramarinos er en trendy bar i Barcelona, som åpnet dørene i 2011. Baren ligger i distriktet El Raval, og er kjent for sine gode cocktails. Stedet har et bredt utvalg av Gin, og reklamerer med å kunne tilby «Barcelonas beste Gin Tonic». Ultramarinos Bar har ellers en god atmosfære, flott musikk og hyggelig personale.

 • Adresse: Carrer Sant Pau 126, 08001 Barcelona
 • Åpningstider: Mandag – onsdag kl. 20.00 – 02.30, torsdag – lørdag kl. 20.00 – 03.00.
 • Webadresse: https://www.facebook.com/ULTRAMARINOS

 

hook-barcelonaHook

Hook er en eksentrisk liten bar som ligger i Barcelonas historiske sentrum, nærmere bestemt i distriktet El Barri Gotic. Barens innredning minner om et lite pirat-museum med utallige bilder og souvenirer. Hook passer for dem som ønsker å slappe av og nyte drinker med rolige jazz-toner i bakgrunnen. Antrekk: Uformelt.

 

Otto Zuts Club

Otto Zuts Club er en populær nattklubb i Barcelona, som har eksistert helt siden 1985. Nattklubben ligger i en tidligere tekstilfabrikk og har 3 etasjer. Her finner du et stort dansegulv, Vip-rom, flere salonger med hver sin spesielle atmosfære, mange barer samt unge, festglade mennesker. Musikken som spilles på Otto Zuts Club er først og fremst RnB, Hip Hop, Funk og House. Stedet har plass til 1000 personer, og er et «must» for danseglade natteravner.

 • Aldersgrense 18 år. Antrekk: Pent, trendy.
 • Adresse: Carrer de Lincoln 15, 08006 Barcelona
 • Åpningstider: Onsdag – lørdag kl. 24.00 – 06.00.
 • Webadresse: http://ottozutz.com/

 

la-terrazaLa Terrazza

La Terrazza er en utendørs nattklubb i Barcelona, som ligger på en høyde i distriktet Montjuïc. La Terrazza har eksistert siden 1995, og holder til i en flott herregård med vakker utsikt over byen. 90% av nattklubben foregår i friluft, ellers finnes vip-rom og sittegrupper innendørs. Utendørs finnes et stort danseområde, salonger, barer og vakker hage.

La Terrazza er en perfekt kombinasjon av house og tekno-musikk, vakker natur samt fest og dans fra midnatt til soloppgang. Stedet er et populært samlingspunkt, som tiltrekker seg mennesker fra hele verden. La Terrazza holder åpent kun i sommersesongen fra mai til september.

 • Inngangspris: 20 Euro.
 • Adresse: Avinguda del Marquès de Comillas 13, 08038 Barcelona
 • Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 23.45 –  kl. 06.00.
 • Webside: http://www.laterrrazza.com/index.htm