Hjem » Mallorca » Anbefalte hotell Mallorca

Anbefalte hotell Mallorca

Mange turister kommer til Mallorca på sol- og strandferie i sommersesongen. Andre ønsker kanskje å bo i et fredelig kloster på landsbygda, oppholde seg på et spa-hotell eller bo på et sentrumshotell midt i hovedstaden.

Mallorca har et variert tilbud av overnattingssteder – alt fra moderne og komfortable luksushoteller til rimelige bed-and-breakfast. Man finner også boutique-hotell, leilighetshotell, landlige hotell for naturelskere, herberger i de vakre Tramuntana-fjellene og sist, men ikke minst strandhotell eller turisthoteller som ligger i nærheten av en av Mallorcas mange badestrender.

Feriestedene Palma Nova, Magaluf, El Areal og Alcúdia er noen av de mest populære områdene på Mallorca. Her er det størst antall besøkende i løpet av en sommersesong. Det er også svært populært å velge et hotell i hovedstaden Palma de Mallorca, for dem som ønsker nærhet til shoppingmuligheter og kulturelle attraksjoner.

Ønsker man mest mulig fred og ro på sin ferie, og gjerne unna de store turistmassene – bør man velge et feriested lengst bort fra hovedstaden Palma de Mallorca.

Noen populære hoteller på Mallorca:

 

Guadalupe solHotel Sol Guadalupe

Sol Guadalupe er et stort og flott 3+ stjerners hotell som ligger sentralt i Magaluf, omlag 18 km sørvest for hovedstaden Palma de Mallorca. Fra hotellet har man gangavstand til butikker og utesteder, og stranden i Magaluf ligger kun 200 meter unna.

Sol Guadalupe har i alt 493 rom og suiter med balkong – der man har utsikt til hage, bassengområdet eller havet. Alle rom er moderne, og utstyrt med air-condition, safe samt eget bad m/ badekar.

Hotellet har restaurant, bar, stort utendørs svømmebasseng samt terrasse med solsenger.

Adresse: Ctra. La Porrassa, 07182 Magaluf

 

salviaHotel Salvia

Hotel Salvia er et lite og sjarmerende 4-stjerners hotell, som ligger i en rolig del av byen Sóller – nordvest på Mallorca. Hotellet holder til i en restaurert bygning fra 1800-tallet, og er elegant innredet.

Hotel Salvia har 6 gjesterom – som enten har utsikt til fjellene eller inn mot den vakre hagen. Rommene er store og komfortable, og er utstyrt med air-condition, minibar, safe, TV, kaffetrakter/tekoker samt eget bad med hårføner. Hotellet har utendørs svømmebasseng i hagen og terrasse med solsenger.

Det er gratis frokostbuffet på hotellet, og mulighet for å bestille lunsj- eller middagsretter. Fra Hotel Salvia kan man ta trikk til stranden ved Port de Sóller, og det er gangavstand fra hotellet til byens butikker, restauranter og attraksjoner. Hotellet har ingen heis.

Adresse: Calle de la Palma 18, 07100 Sóller

 

ferrAparthotel Ferrera Blanca

Aparthotel Ferrera Blanca er et 4-stjerners familiehotell som ligger i Cala d’Or på Mallorcas sørøst-kyst. Ferieanlegget ligger i et fredelig område, og tilbyr dobbeltrom, suiter eller leiligheter. Det er mulig å bestille rom med all-inclusive, dersom man ikke ønsker å tenke på matbudsjettet når man er på ferie.

Hotellets uteområde har hage, terrasse med flere svømmebasseng, gratis solsenger samt direkte tilgang til stranden Cala Ferrera.

Aparthotel Ferrera Blanca har i alt 183 rom – der alle har eget bad med hårføner, balkong, safe, TV og air-condition.

Hotellet har restaurant og  bar, lekeplass, aktiviteter for barn, sykkel- og bilutleie, medisinsk senter og gratis internett-tilgang.

Adresse: Sa Partio, 07669 Cala d’Or

 

hipotelHipotels Hippocampo Palace & Spa

Dette er et eksklusivt 5-stjerners hotell som ligger i Cala Millor, den populære badebyen på Mallorcas østkyst. Hotellet ligger kun 150 m. fra sandstranden, og har en stor tropisk hage samt terrasse med svømmebasseng og solsenger. Hipotels Hippocampo Palace & Spa har 203 rom og suiter – der alle er utstyrt med air-condition, TV, safe, minibar, gratis wi-fi, balkong og bad med massasjedusj.

Hotellet har ellers fasiliteter som restaurant, bar/lounge, treningssenter, forretningssenter, boblebad, badstue, minigolf og tennisbaner.

Adresse: Avda. S’Estanyol, 07560 Cala Millor

 

can-cera-hotelCan Cera Hotel

Can Cera er et lite men eksklusivt 5-stjerners hotell som ligger i det historiske sentrum av hovedstaden Palma de Mallorca. Herfra har man gangavstand til alle byens fasiliteter og attraksjoner.

Hotellet holder til i en vakker restaurert bygning fra 1200-tallet, og alle gjesterom og suiter er innredet i en elegant antikk stil. Rommene er dessuten utstyrt med air-condition, TV, minibar samt moderne bad. Enkelte rom har utgang til balkong eller terrasse.

Can Cera Hotel har ellers fasiliteter som restaurant og bar, terrasse, gårdsplass, selskapslokaler/møterom, Spa- og velværeavdeling samt boblebad. Det finnes heis i bygningen.

Adresse: Carrer Convent Sant Francesc 8, 07001 Palma de Mallorca