Hjem » Alicante » Anbefalte hotell i Alicante

Anbefalte hotell i Alicante

Det finnes et bredt utvalg av overnattingssteder i Alicante – alt fra rimelige hospitser til eksklusive strandhoteller. Hotellprisene i Alicante varierer i forhold til beliggenhet, standard og sesong. Sommerstid er det ofte fullt belegg på hotellene i Alicante, og da er prisene høyest.

Mange turister i Alicante velger å bo på et hotell i gamlebyen, El Barro – som ligger mellom havneområdet og Santa Barbara-festningen. Her finner man mange middelklasse-hoteller til en overkommelig pris.

Andre velger å bo rundt Albufereta nord for sentrum – ved strendene Playa de San Juan og Cabo de Las Huertas.

I nærheten av havnen finnes også flere hoteller. Velger man et hotell omkring Plaza Puerta del Mar, har man flott utsikt over marinaen i Alicante.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

 

hotell-alicante-1Hospes Amerigo Hotel

Hospes Amerigo er et 5-stjerners hotell som ligger i det historiske området av Alicante. Hotellet har sentral beliggenhet, da det er kort avstand herfra til Postiguet-stranden (ca. 300 meter) samt handlegater og restauranter.

Hospes Amerigo Hotel har totalt 80 rom fordelt over 3 etasjer. Alle rom er lyse og luftige med god takhøyde, og er utstyrt med TV, safe og skrivebord. Hotellrommene har også privat bad med hårføner og gratis toalettartikler.

Hotellet har en flott takterrasse med bar og svømmebasseng. Andre fasiliteter ved Hospes Amerigo er bl.a. døgnåpen resepsjon, gratis internett-tilgang, room-service, badstue og Spa/massasjeavdeling.

Adresse: Calle Rafael Altamira 7, 03002 Alicante

 

abba-centrumAbba Centrum Hotel

Det 4-stjerners Abba Centrum Hotel ligger i hjertet av Alicante – med kort vei til shoppingstrøk, attraksjoner, stranden og marinaen. Hotellet ligger dessuten nær jernbanestasjonen og bussholdeplassen der flybussen stopper. Like over gaten for hotellet finnes et supermarked.

Abba Centrum Hotel har 148 rom fordelt på 8 etasjer. Alle rom er komfortable og moderne innredet, og har air-condition, safe, minibar, skrivebord, TV samt eget bad med hårføner.

Hotellet har ellers fasiliteter som treningssenter, forretningssenter, takterrasse, badstue og gratis trådløs internett-tilgang. Det finnes også restaurant, café og bar i bygningen.

Adresse: Calle del Pintor Lorenzo Casanova, 03003 Alicante

 

melia-alicanteMelia Alicante Hotel

Melia Alicante er et 4-stjerners strandhotell –  med fantastisk beliggenhet mellom havnen og Postiquet-stranden. Herfra er det kort vei til både marinaen og gamlebyen, og man kan lett finne flere hyggelige restauranter i nærområdet.

Hotellet ble innviet i 1973, og ble oppgradert senest i 2003. Melia Alicante har i alt 544 rom, suiter og familierom. Fra alle rom har hotellets gjester fantastisk utsikt over Middelhavet, og de fleste rom har egen balkong. Ellers inngår TV, minibar, safe, air-condition samt eget bad med hårføner som standard romfasiliteter.

Hotellet har dessuten døgnåpen resepsjon, utendørs svømmebasseng, Spa- og wellness-avdeling, treningsstudio, restaurant, bar og møte/konferanserom.

Adresse: Plaza del Puerto 3, 03001 Alicante

 

castillaHotel Castilla Alicante

Castilla Alicante er et 3-stjerners hotell som ligger i området Albufereta – omlag 8 km nordøst for Alicante sentrum. Hotellet har flott beliggenhet like ved den vakre stranden Playa de San Juan, og egner seg perfekt for familier som ønsker sol-, bad-, og strandferie. I nærområdet finnes også en rekke butikker, kjøpesenter, restauranter, golfklubb og Spa. Det går både buss og trikk til Alicante sentrum – ca. 20 min. i reisetid.

Hotellet har 155 rom, der alle er moderne innredet og er utstyrt med air-condition, balkong, TV, gratis Wi-Fi samt eget bad med hårføner. Safe kan leies mot pristillegg. Hotel Castilla Alicante har ellers fasiliteter som utendørs svømmebasseng, restaurant/bar, lekeplass og hage.

Adresse: Av. Paises Escandinavos 7, 03540 Alicante

 

cervantesHotel Cervantes

Cervantes er et rimelig og enkelt 2-stjerners hotell som ligger midt i sentrum av Alicante. Her har man alt innen gåavstand, og det tar kun 5 – 10 minutter å spasere fra hotellet til havnen og stranden. I nærområdet finnes mange små hyggelige butikker og et større supermarked.

Hotel Cervantes har i alt 30 rom, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom eller 3-mannsrom. Alle hotellrom har TV, balkong, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, safe samt eget bad. Hotellet ligger i en rolig gate uten nattestøy.

Av hotellfasiliteter finnes døgnåpen resepsjon, gratis frokost, bar, restaurant og heis.

Adresse: Medico Pascual Perez 19, 03001 Alicante