Hjem » Fuerteventura » Anbefalte hotell Fuerteventura

Anbefalte hotell Fuerteventura

Fuerteventura har et stort og variert utvalg av hoteller og overnattingssteder i alle prisklasser.

Ønsker man sol- og badeferie med endeløse vakre sandstrender og turkisblått hav, er Fuerteventura «midt i blinken». Øya har i alt mer enn 150 badestrender, og hele 50% av kyststripen på den sørlige del av øya er dekket av sandstrender.

Fuerteventura har mange ulike hotelltyper, og man kan velge mellom lavprishotell, spa-hotell, boutique-hotell, strandhotell, Bed-and-breakfast, golfhotell, luksushotell eller hotell som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier.

De fleste turister velger å bo i de populære hotellkompleksene langs kysten av øya, med utsikt til havet og nær stranden. Noen av de mest attraktive turistområdene på Fuerteventura er Corralejo på nordøstkysten, Caleta de Fuste på østkysten, Costa Calma på sørøstkysten og Morro Jable/Jandia lengst i sør.

Jandia er kjent for å ha de beste sandstrendene i sørlige del av Fuerteventura, og i dette området ligger mange flotte og moderne hotellkomplekser. Corralejo i nord er også et populært badested og med mange store hoteller. Corralejo er dessuten et paradis for windsurfing og kitesurfing.

Velger man hotell i Caleta de Fuste har man kort vei fra flyplassen, og stedet er svært populært for barnefamilier – med sine langgrunne badestrender. I Costa Calma sør på øya, ligger det mange moderne hoteller nær stranden. Her bor man også nær den naturskjønne nasjonalparken «Parque Natural Jandia».

Golfinteresserte har mange muligheter på Fuerteventura. Et alternativ er å bo ved turistsenteret Playitas, sørøst på øya. Her finnes flotte golfbaner samtidig som man har sandstrand og bademuligheter i nærheten.

La Oliva er en stadig mer populær by på nordsiden av Fuerteventura, og her ligger en rekke historiske hoteller. Man kan også finne mer landlige overnattingssteder på øya, som oftest består av rustikke villaer. Antigua er en landsby i østlige Fuerteventura nær feriestedet Caleta de Fuste med flere overnattingssteder. Også landsbyen Lajares og byen Pajara er kjent for sine gjestgiverier i landlige omgivelser.

Ønsker man heller å bo i sentrum av hovedstaden Puerto del Rosario, finnes det flere prisgunstige turisthoteller her. De seneste år har også den lille kystbyen El Cotillo blitt mer og mer populær som feriedestinasjon. El Cotillo ligger nordvest på øya, og her bygges det stadig flere turistkomplekser.

Noen populære hoteller på Fuerteventura:

 

hotell-fuerteventura-1Las Marismas de Corralejo

Las Marismas de Corralejo er et 3-stjerners leilighetshotell som ligger i en rolig del av Corralejo. Avstanden til sentrum er 800 meter, og til stranden 1,5 km. Leilighetshotellet er svært barnevennlig og alle de 232 leilighetene er lyse og trivelige.

Leilighetene har stor terrasse med sjø- eller hageutsikt, og er utstyrt med TV, kjøkkenkrok med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker/kaffetrakter, sittegruppe, safe og eget bad.

Las Marismas de Corralejo har ellers 2 store utendørs svømmebasseng, bar og restaurant, treningssenter, butikker, frisørsalong, tennisbane, lekeplass og minigolf.

Adresse: Huriamen, 35660 Corralejo

 

hotell-fuerteventura-2SBH Costa Calma Palace Thalasso & Spa

Dette er et stort 4-stjerners hotell som har førsteklasses beliggenhet ved stranden i Costa Calma – på Fuerteventuras sørøstkyst. Hotellet har i alt 417 store og lyse rom og suiter – der alle har balkong og sjøutsikt. Gjesterommene er også utstyrt med air-condition, minibar, TV samt eget bad med hårføner.

SBH Costa Calma Palace Thalasso & Spa  har ellers 2 utendørs svømmebasseng, terrasse med solsenger, Spa, badstue, treningsstudio, 2 tennisbaner og golfområde. Safe kan leies på hotellet.

Adresse: Avenida Jahn Reisen s/n, 35627 Costa Calma

 

barcelo-fuerteventuraBarcelo Fuerteventura Thalasso Spa

Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa er et stort og familievennlig 4-stjerners strandhotell, som ligger  i Caleta de Fuste – på østkysten av Fuerteventura. Hotellet ligger kun 7 km fra flyplassen, og i nærheten finnes en flott golfbane.

Hotellet har i alt 462 moderne rom og suiter – der alle er utstyrt med balkong, air-condition, minibar, safe, TV, eget bad m/badekar.

Det finnes en rekke fasiliteter på hotellet – deriblant Spa, treningssenter, restaurant og bar, utendørs svømmebasseng, minigolf og lekeplass. Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa tilbyr sine gjester all-inclusive rom dersom det er ønskelig. Hotellet har underholdningsshow på kveldstid.

Adresse: Avenida de El Castillo, 35610 Caleta de Fuste

 

jandiaHotel Faro Jandia

Hotel Faro Jandia er et flott 4-stjerners hotell som ligger på Fuerteventuras sørkyst, omlag 2 km vest for Morro Jable. Hotellet befinner seg kun 200 meter fra stranden Playa del Matorral.

Hotel Faro har i alt 214 rom og suiter fordelt på 7 etasjer. Alle rom er komfortable innredet med air-condition, minibar, safe, internett-tilgang, TV, bad med hårføner, kaffetrakter/te-koker samt balkong.

Hotellet har både utendørs og innendørs svømmebasseng samt treningssenter, forretningssenter, Spa, bar/restaurant, takterrasse og tennisbaner. Hotellet tilbyr all-inclusive rom, dersom dette er ønskelig.

Adresse: Avenida del Saladar 17, 35626 Jandia

 

atlantisGran Hotel Atlantis Bahia Real

Gran Hotel Atlantis Bahia Real er et 5-stjerners luksushotell som ligger rett ved stranden – i utkanten av byen Corralejo. Fra hotellet har man utsikt til havet samt til øyene Los Lobos og Lanzarote. Hotellet har vakker arkitektur og er omkranset av en flott tropisk hage.

Gran Hotel Atlantis Bahia Real har i alt 242 rom og suiter. Alle har balkong, og er utstyrt med TV, air-condition, safe samt eget bad med hårføner, badekåpe og tøfler.

Hotellet har en rekke fasiliteter – deriblant flere restauranter og barer, takterrasse, utendørs- og innendørs svømmebasseng, forretningssenter, Spa, badstue, helsestudio, barneklubb, gavebutikk samt frisørsalong.

Adresse: Avenida Grandes Playas s/n, 35660 Corralejo