Hjem » Altea » Altea Shopping

Altea Shopping

Alteas hovedgate i det kystnære sentrum heter «Calle Rey Jaume I», og her finnes et flott utvalg av butikker som har salg av bl.a. moteklær, smykker, interiørartikler og kosmetikk. I denne gaten finnes også et supermarked samt «kinesiske basarer»  – som selger billige klær, sko, leker mm.

Her kan man også besøke matmarkedet «Mercado Municipal de Altea» som befinner seg innendørs – og har har stort utvalg av kjøtt, fisk, grønnsaker og bakervarer. Markedet har åpent mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00 og kl. 17.00 – 21.00. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.

I den sjarmerende gamlebyen finnes også en rekke små forretninger, først og fremst kunstgallerier, souvenirbutikker og håndverksutsalg.

Noen aktuelle handlesteder  i og rundt Altea:

ALE-HOP

ALE-HOP er en flott gave- og souvenirbutikk som ligger i hovedgaten i Altea, nær strandpromenaden. Forretningen har salg av originale og morsomme gaver – deriblant sko, lommebøker, leker, smykker, baderomsartikler, kjøkkenutstyr – bare for å nevne noe.

ALE-HOP er en godt etablert kjede som har mange butikker i Spania, og som tilbyr et bredt utvalg av gaver for hele familien. Her kan man finne noe for enhver anledning til konkurransedyktige priser.

Åpningstider: Mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00 og kl. 17.00 – 20.30. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.

Adresse: Calle Rey Jaume I, 2, 03590 Altea

Web-adresse: http://www.ale-hop.org

Shopping marked

Altea Marked

Altea Marked er et stort og populært utendørs loppemarked som arrangeres hver tirsdag gjennom hele året. Markedet holder til i kystområdet nær strandpromenaden, og her kan man handle rimelige klær, smykker, håndverk, sko, keramikk, skinnvesker, interiørartikler – og mye mye mer. Det finnes også boder som har salg av lokale råvarer, og markedet i Altea tiltrekker seg folk fra fjern og nær.

Åpningstider: Tirsdager kl. 09.00 – 14.00.

Adresse: Carrer de la Filharmonica, 03590 Altea

Web-adresse: Ingen.

shopping la-marina-centro-comercialLa Marina

Kjøpesenteret La Marina ligger i kommunen Finestrat – kun 13 km sørvest for Altea. Senteret åpnet i år 2000, og har rundt 80 butikker og restauranter fordelt på 3 etasjer.

Her finner man et stort utvalg av moteklær, leker, interiørartikler, smykker, kosmetikk, sportsutstyr og sko. De mest kjente motemerkene i La Marina er bl.a. Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Benetton, Gerry Weber, Massimo Dutti, Bershka og Guess.

Senteret har en underholdningsavdeling i øverste etasje med kinosaler, bowlinghall og barneklubb.

Det er ellers minibanker og gratis trådløs internett-tilgang i La Marina.

Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.

Adresse: Avinguda del Pais Valencia 2, 03509 Finestrat

Web-adresse: http://www.cclamarina.com