Hjem » Altea » Altea Hotell

Altea Hotell

Altea er et variert utvalg av overnattingssteder i ulike prisklasser – alt fra lekre 5-stjerners luksushoteller til mer enkle og rimelige Bed & Breakfast. Man finner også moderne strandhoteller, leilighetshoteller, bungalower og små familiedrevne hoteller.

Mange hoteller i Altea har flott utsikt over Middelhavet – enten man velger å bo på åskammen i gamlebyen eller langs strandpromenaden.

I nærheten av «Club de Golf Don Cayo» – ca. 3 km nordøst for Altea – ligger også noen hoteller, spesielt tilrettelagt for golfentusiaster.

Hoteller i Altea har naturlig nok størst pågang i sommersesongen, og planlegger man en ferietur i juli eller august måned, bør man bestille hotellrom i god tid før avreise. Våren og høsten er mer rolige sesonger i Altea, og om vinteren har en rekke restauranter og butikker stengt for sesongen.

Enten man reiser alene, som par eller sammen med familie, vil man garantert finne et passende hotell i denne vakre byen.

Noen populære hoteller i Altea:

Hotel Abaco AlteaHotel Abaco Altea

Hotel Abaco Altea er et sjarmerende 3-stjerners hotell som ligger i et fredelig område i gamlebyen. Hotellet er familiedrevet, og holder til i en bygning fra 1700-tallet. Hotellet ligger kun 5 min. gange fra kirkeplassen med restauranter og barer, og det er også kort avstand til kystområdet.

Hotel Abaco Altea har i alt 6 rom, der alle er individuelt innredet i tradisjonell stil med antikke møbler. Alle gjesterom er lydisolerte, og har safe, minibar, TV, air-condition, eget bad med hårføner og boblebad. Det er gratis internett-tilgang på alle rom, og velsmakende frokost inngår i romprisen. Enkelte rom har balkong.

Hotellet har ellers restaurant, en hyggelig utendørs terrasse samt vennlige og hjelpsomme ansatte.

Adresse: Salva 13, 03590 Altea

hotel-la-serenaHotel La Serena

Hotel La Serena er et populært 3-stjerners hotell som ligger i det fredelige nabolaget Bellaguarda, bare 5 min. gange fra kirkeplassen i gamlebyen. Hotel La Serena har en flott takterrasse, der man har fantastisk utsikt over havet. I tillegg finnes et utendørs svømmebasseng ved hotellet med solsenger.

Hotellet åpnet i 2005 og har i alt 10 rom, fordelt på 3 etasjer. Alle gjesterom er individuelt innredet i  duse, varme farger, og har dessuten balkong eller terrasse med vakker sjø- eller byutsikt. Rommene er ellers utstyrt med air-condition, safe og eget bad med hårføner samt badekåpe. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotel La Serena er et perfekt hotell for en avslappende ferie i Altea, og hotellets gjester har tilgang til tyrkisk hammam. Andre fasiliteter er restaurant og bar samt gratis internett-tilgang. Det arrangeres jevnlig brødbake-kurs ved hotellet.

Adresse: Calle Alba 10, 03590 Altea

Hotel Cap NegretHotel Cap Negret

Hotel Cap Negret er et flott 3-stjerners strandhotell som ligger 1,3 km nord for Altea sentrum. Fra hotellet har man direkte tilgang til badestranden Playa de Cap Negret.

Hotel Cap Negret har utendørs terrasse med svømmebasseng og solsenger, og det finnes også en lekeplass for barn. Hotellet har 250 rom og suiter fordelt på 5 etasjer. Alle gjesterom er komfortable, og utstyrt med air-condition, TV, safe, kjøleskap og balkong. Flere rom har vakker sjøutsikt. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellet har bar/lounge, restaurant, disco samt møterom/selskapslokale. Hotellets gjester kan benytte seg av rom-service daglig mellom kl. 16.00 og 19.00.

Adresse: Partida Cap Negret 7, 03590 Altea

hotel_tossal_dalteaHotel Tossal d’Altea

Hotel Tossal d’Altea er et 4-stjerners hotell som ligger i et stille og fredelig området, kun 10 min. gange fra gamlebyen. Hotellet befinner seg 1,2 km fra nærmeste sandstrand.

Hotel Tossal d’Altea har en lekker hage med utendørs svømmebasseng og solsenger, der man også har vakker utsikt til fjellene i området.

Hotellet har 22 rom og suiter, der de fleste rom har egen balkong. Gjesterommene er store og komfortable og innredet i spansk stil. Alle rom har air-condition, TV, minibar, safe samt eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i romprisen.

Det finnes en rekke fasiliteter på hotellet – deriblant treningssenter, badstue, gratis internett-tilgang og gratis parkeringsplass. Hotellet er dessuten tilrettelagt for funksjonshemmede.

Adresse: Avenida de la Nucia 75, 03590 Altea

Hotel SH Villa GadeaHotel SH Villa Gadea

SH Villa Gadea er et stort 5-stjerners luksushotell som ligger 3 km nord for Altea sentrum, rett ved stranden «Playa de la Olla». Hotellet ble oppført i 2004, og har et stort og vakkert uteområde med hage/terrasse, svømmebasseng, barnebasseng samt nydelig utsikt over Middelhavet.

Hotellet har 206 rom og suiter, fordelt på 3 etasjer. Alle gjesterom er moderne innredet i lyse farger, og er utstyrt med air-condition, safe, minibar, TV, eget bad med hårføner og badekåpe samt balkong – med sjø- eller hageutsikt.

Hotel SH Villa Gadea har 4 restauranter, bar, forretningssenter, treningssenter, Spa- og velværeavdeling, barneklubb og døgnåpen resepsjon.

Adresse: Partida Villa Gadea, 03590 Altea