Hjem » Alicante

Alicante

Anbefalte hotell i Alicante

Det finnes et bredt utvalg av overnattingssteder i Alicante – alt fra rimelige hospitser til eksklusive strandhoteller. Hotellprisene i Alicante varierer i forhold til beliggenhet, ... Les Mer »

Shopping i Alicante

Det er gode shoppingmuligheter i Alicante, og byen har et rimelig godt utvalg av butikker, varehus, kjøpesentre og markeder. Byens mest kommersielle gate er Avenida ... Les Mer »

Barer og uteliv i Alicante

Alicante er kjent for sitt pulserende uteliv, og tilbyr et stort utvalg av puber, barer og nattklubber. De senere år har Alicante blitt omtalt som ... Les Mer »

Restauranter i Alicante

Alicante kan skilte med et imponerende utvalg av restauranter. I tillegg til utallige tapas-barer og tradisjonelle spanske restauranter, finnes en rekke pizzeriaer og snack-barer – ... Les Mer »

Attraksjoner og severdigheter i Alicante

Det er ikke bare lange, hvite sandstrender og palmesus ved sjøkanten som kan gi turister gode opplevelser i Alicante, selv om dette er en viktig ... Les Mer »

Apotek i Alicante

De vanlige åpningstidene for apotekene i Alicante er kl. 09.30 – 13.30 og kl.16.30 – 20.00. Apotekene i byen følger et rullerende system når det ... Les Mer »

Turistkontor Alicante

Det finnes flere turistkontorer i Alicante, som ligger spredt rundt omkring i byen. En av disse er: Oficina de Turismo de Alicante. Adresse: Avenida Rambla ... Les Mer »

Taxi og transport i Alicante

Dersom man ønsker å ta taxi fra Alicante Airport og inn til sentrum, finner man taxi-holdeplass rett utenfor terminalbygningen. Taxiene har en generell startpris på ... Les Mer »

Alicante flyplass (ALC)

Nærmeste flyplass er Alicante Airport (ALC), som ligger 12 km sørvest for sentrum. Flyplassen er en av de 50 travleste i Europa, og betjener omlag ... Les Mer »

Alicante historie

Alicante ble grunnlagt av fønikerne i år 325 f. Kr. Litt over hundre år sener erobret romerne byen, før maurerne fra begynnelsen av 700-tallet e. ... Les Mer »