Hjem » Valencia

Valencia

Hotell Valencia

las-arenas-valencia

Valencia har et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder i ulike prisklasser. Det finnes mange ulike hotelltyper å velge mellom, som ligger spredt rundt omkring ... Les Mer »

Shopping i Valencia

abanicus

Valencia er en fantastisk shopping-by, og kan friste med utallige butikker, varehus og kjøpesentre. I byen kan man finne forretninger som selger alt fra tradisjonelle ... Les Mer »

Valencia barer og uteliv

disco-mirror

Valencia er en levende by med flere utelivsområder, og her finnes et stort antall puber, barer og nattklubber. El Carmen Gamlebyens område El Carmen har ... Les Mer »

Valencia restauranter

neco-buffet

Valencia har et stort og variert utvalg av spisesteder i alle prisklasser, og man finner alt fra rimelige tapas-barer til dyrere gourmet-restauranter. Byen har mer ... Les Mer »

Valencia attraksjoner og severdigheter

jardin-del-turia

Valencia mottar rundt 4 millioner turister hvert år – og er en by som kan tilby både historiske monumenter og spektakulær moderne arkitektur. Valencia har ... Les Mer »

Valencia Apotek

Health Icon

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter Farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 09.30 – 13.30 og deretter ... Les Mer »

Åpningstider Valencia

apningstider

  Butikker Spania har lange tradisjoner med sin siesta (hvilepause) midt på dagen, og i Valencia er ordinær åpningstid for butikker mandag – fredag kl. ... Les Mer »

Valencia Turistkontor

turistkontor

Det finnes en rekke turistkontor i sentrale Valencia, der man kan få nyttig informasjon om byen og omegn. Her finner man brosjyrer om severdigheter og ... Les Mer »

Valencia Taxi og Transport

taxi-spania

Skal man ta drosje fra Valencia Airport til sentrum, finner man disse rett utenfor ankomsthallen på flyplassen. Drosjene opererer med faste takster, og har et ... Les Mer »

Valencia flyplass

valencia-flyplass

Valencia Airport (VLC) ligger 9 km vest for sentrum, og er en internasjonal lufthavn. Flyplassen ble offisielt åpnet i 1933, og har idag 2 terminaler. ... Les Mer »