Hjem » Toledo

Toledo

Toledo turistbusser

Toledo citytours

Toledo er en populær turistby med utallige severdigheter. Det kan dermed være svært praktisk å benytte de røde turistbussene – Toledo City Tour – som ... Les Mer »

Toledo turistkontor

tourist-information

Mens man er på ferie i Toledo, kan det være nyttig å besøke et av byens turistkontor. Her finner man masse nyttig informasjon om severdigheter ... Les Mer »

Toledo taxi

taxi-spania

Ønsker man å ta taxi fra den internasjonale flyplassen i Madrid til Toledo, finnes tilgjengelige taxier utenfor ankomsthallen. Reisetiden er omlag 1 time – avhengig ... Les Mer »

Toledo hotell

hotel Parador de Toledo

Toledo har et godt utvalg av overnattingsalternativer, og den største konsentrasjonen ligger i gamlebyen. Her finner man alt fra enkle og rimelige pensjonater til dyrere ... Les Mer »

Toledo shopping

shopp Centro Comercial Puerta de Toledo

Toledo er ikke noe shopping-eldorado, men har likevel et godt utvalg av butikker. Toledos kommersielle sentrum ligger rundt Plaza de Zocodover i gamlebyen. Her finner ... Les Mer »

Toledo barer og uteliv

bar Sithons

Toledo har stort sett et rolig natteliv, men man finner mange sjarmerende barer og puber i byens historiske sentrum. I tillegg finnes et knippe nattklubber ... Les Mer »

Toledo mat og drikke

mat Restaurante Hierbabuena

Toledo har et stort utvalg av restauranter, og de aller fleste ligger i gamlebyen. I tillegg til restauranter som serverer lokale retter finnes snack-barer, tapasbarer ... Les Mer »

Toledo severdigheter

Toledo Alcázar

Toledo har et vell av historiske og kulturelle attraksjoner, og de aller fleste av dem ligger i gamlebyen. Toledos vakre historiske sentrum står i sin ... Les Mer »

Toledo apotek

Health Icon

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid i Toledo er følgende: Mandag – fredag kl. 09.30 – ... Les Mer »

Toledo åpningstider

apningstider-2

Vanlige butikker i Toledo har stort sett følgende åpningstider: Mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00 og deretter kl. 16.30 – 20.00. Lørdag kl. 10.00 ... Les Mer »