Hjem » Tenerife

Tenerife

Tenerife åpningstider

apningstider-2

Vanlig åpningstid for butikker på Tenerife er mandag – fredag kl. 10.00 – 13.30 og deretter kl. 17.00 – 20.30. Lørdager har butikker åpent kl. ... Les Mer »

Tenerife hotell

h10conq

Den solrike øya Tenerife har et stort utvalg av hoteller i ulike prisklasser og standarder – enten man ønsker et rimelig sentrumshotell i hovedstaden eller ... Les Mer »

Tenerife shopping

artenerife

En rekke varer er betydelig billigere på Kanariøyene enn ellers i Europa, da moms og avgifter er sterkt redusert på spesifikke produkter. Dette gjelder først ... Les Mer »

Tenerife barer og uteliv

theatre

Tenerife har et stort og variert utvalg av fortauscaféer, barer, puber, klubber og discoteker, og man finner også musikk- og cabaret-forestillinger på kveldstid. Barer på ... Les Mer »

Tenerife mat og restauranter

blanco

Tenerife har et svært godt utvalg av spisesteder, og i turistområdene kan man velge og vrake blant spanske eller internasjonale restauranter. Her finnes mange tapas-barer, ... Les Mer »

Tenerife attraksjoner og severdigheter

museo-naturaleza-tenerife

Flertallet av turister som velger Tenerife som feriedestinasjon kommer hit for å slappe av og nyte sol-, bad- og strandliv. I tillegg har øya en ... Les Mer »

Tenerife apotek

Health Icon

Alle apotek på Tenerife har et grønt kors som symbol, og heter på spansk farmacia. Vanlig åpningstid er mandag – fredag kl. 08.00 – 14.00 ... Les Mer »

Tenerife turistkontor

turistkontor

Det finnes en rekke turistkontor på Tenerife, og her kan man få nyttig informasjon om øya som turistdestinasjon. Her finner man også tips til dagsutflukter, ... Les Mer »

Tenerife taxi og transport

taxi-spania

Det er både praktisk og relativt billig å benytte taxi som transportmiddel på Tenerife, spesielt for kortere avstander. Tenerife har et titalls selskaper som opererer ... Les Mer »

Tenerife flyplasser

tenerife-north-airport

Tenerife har 2 internasjonale flyplasser, en i nord og en i sør. På den nordlige del av øya ligger Tenerife North Airport (TFN) – tidligere ... Les Mer »