Hjem » Marbella

Marbella

Marbella hotell

hotell Iberostar Marbella Coral Beach

Marbella er en svært populær ferieby som kan tilby et variert utvalg av overnattingssteder. Byen er kanskje aller mest berømt for sine mange 5-stjerners luksushoteller, ... Les Mer »

Marbella shopping

shopping Vintage Déjà Vu

Marbella er kjent for sine mange designerbutikker, og kan tilby svært gode shoppingmuligheter. Her finnes små spesialforretninger, store kjøpesentre, eksklusive motehus og utendørs markeder. Langs ... Les Mer »

Marbella barer og uteliv

bar Pangea

Marbella er berømt for sitt livlige natteliv, og har alt fra trivelige tavernaer og tapas-barer til elegante nattklubber. De mest eksklusive utestedene ligger ved marinaen ... Les Mer »

Marbella mat og drikke

mat Bar El Estrecho

Marbella har bortimot 600 spisesteder, og huser 3 restauranter som har fått stjerner i den prestisjetunge Michelin-guiden. Byen har et godt utvalg av restauranter som ... Les Mer »

Marbella severdigheter

marbella Galeria Municipal de Exposiciones

Marbella har en rekke severdigheter og attraksjoner, og for de fleste turister står sol- og badeliv øverst på listen. De mange innbydende sandstrendene og det ... Les Mer »

Marbella apotek

apotek

Alle apotek i Spania har et grønt kors som symbol, og heter farmacia. Vanlig åpningstid i Marbella er følgende: Mandag – fredag kl. 09.00 – ... Les Mer »

Marbella åpningstider

apningstider-2

De aller fleste butikker i Marbella følger ordinær åpningstid, som er mandag –  fredag kl. 09.00 – 13.30 og deretter kl. 16.30 –  20.00. Lørdag har ... Les Mer »

Marbella turistkontor

tourist-information

Mens man er på ferie i Marbella, kan det være nyttig å besøke et av byens turistkontor. Her får man god informasjon om severdigheter og ... Les Mer »

Marbella taxi

taxi-spania

Skal man ta taxi fra Málaga Airport til Marbella, vil man finne tilgjengelige taxier rett utenfor ankomsthallen. Prisen for denne strekninger ligger rundt 60 – ... Les Mer »

Marbella fakta

Marbella

Marbella er en fasjonabel bade- og turistby på Costa del Sol, som ligger helt sør i Spania. Marbella ligger i Málaga-provinsen og tilhører regionen Andalucia. ... Les Mer »