Hjem » Mallorca

Mallorca

Anbefalte hotell Mallorca

Guadalupe sol

Mange turister kommer til Mallorca på sol- og strandferie i sommersesongen. Andre ønsker kanskje å bo i et fredelig kloster på landsbygda, oppholde seg på ... Les Mer »

Mallorca Shopping

majorica

På Mallorca har man gode shoppingmulighet – med bl.a. store varehus og kjøpesentre, små spesialforretninger, markeder og souvenirboder. I hovedstaden Palma de Mallorca finner man ... Les Mer »

Mallorca barer og uteliv

posh-paddy

I alle byer og turistområder på Mallorca finnes det rikelig med utelivssteder, og i turistsesongen er barer og nattklubber på sitt livligste. Puber og barer ... Les Mer »

Mallorca resturanter

jardin-mallorca

Mallorca har et bredt utvalg av restauranter i alle priskategorier, og man kan velge mellom spanske eller internasjonale retter. Den spanske øya har flere restauranter ... Les Mer »

Severdigheter og attraksjoner på Mallorca

valldemossa

Mallorca er mer enn lange sandstrender, furukledde kystlinjer og dryppsteinsgrotter. Øya byr også på historiske landsbyer, spennende temaparker, god mat og et hektisk natteliv. Mallorca ... Les Mer »

Mallorca apotek

Health Icon

De fleste apotek på Mallorca har stort sett åpent mandag – fredag kl. 09.00 – 13.00 og deretter fra kl. 16.00 – 20.00. Lørdag: kl. ... Les Mer »

Mallorca åpningstider

apningstider

Butikker De aller fleste butikkene på Mallorca har åpent mandag – fredag kl. 09.00 – 14.00 og 17.00 – 20.00. Variasjoner rundt siestaen midt på ... Les Mer »

Turistkontor på Mallorca

turistkontor

Det finnes flere turistkontorer i hovedstaden Palma de Mallorca, og disse ligger spredt rundt i byen. Det er også et turistkontor på flyplassen. I tillegg ... Les Mer »

Mallorca Taxi og Transport

taxi-spania

Det finnes en rekke forskjellige taxiselskaper på Mallorca, og det kan være praktisk for turister å benytte taxi som transportmiddel når man f.eks. vil besøke ... Les Mer »

Mallorca Flyplass

mallorca-airport

Den internasjonale flyplassen Palma de Mallorca Airport (PMI) ligger 8 km sørøst for sentrum av øyas hovedstad Palma. Flyplassen er også kjent som Son Sant ... Les Mer »