Hjem » Malaga

Malaga

Málaga apotek

Health Icon

Det finnes en rekke apotek i Málaga, og enkelte av dem er i tillegg åpne alle dager hele døgnet. Noen av disse er:   Teatinos ... Les Mer »

Málaga attraksjoner og severdigheter

toros

Málaga representerer – som Costa del Sols «hovedstad» –  gjerne det første møtet for turister som reiser til denne populære delen av Spania. Tradisjonelt er ... Les Mer »

Málaga restauranter

restaurante-amador

Málaga er kjent for sine utallige tapas-barer, som ofte har en svært rikholdig meny. Her kan man finne noe for enhver smak, og atmosfæren er ... Les Mer »

Málaga barer og uteliv

casa

Málaga er en levende by nattestid, og har et svært godt utvalg av utesteder spredt over hele byen – enten det dreier seg om musikkbarer, ... Les Mer »

Hotell Málaga

malaga-centro

Málaga har et svært godt utvalg av hoteller i alle priskategorier, og man finner overnattingssteder spredt over hele byen. De fleste turister i Málaga ønsker ... Les Mer »

Málaga åpningstider

apningstider

De aller fleste butikker i Málaga har åpent mandag til fredag kl. 09.00 eller 10.00 frem til lunch kl. 13.00 eller 14.00. Deretter åpner butikkene ... Les Mer »

Málaga turistkontor

turistkontor

Det finnes flere turistkontor i Málaga. Et av dem ligger på flyplassen ved Terminal 3. I sentrum av byen – nede i havneområdet –  ligger ... Les Mer »

Málaga Taxi og Transport

taxi-spania

Taxi Skal man ta taxi fra flyplassen og til Málaga sentrum, vil man finne tilgjengelige taxier rett utenfor ankomsthallen. Prisen for denne strekninger ligger rundt ... Les Mer »

Málaga flyplass – Costa del Sol (AGP)

malaga-lufthavn

Málaga – Costa del Sol Airport (AGP) ligger 8 km sørvest for Málaga sentrum og 5 km nord for badebyen Torremolinos. Flyplassen er den 4. ... Les Mer »

Málaga historie

malaga-historie

Málaga er en av de eldste byer i Europa. Den ble grunnlagt av fønikerne på 700-tallet f. Kr., og utviklet seg til å bli en ... Les Mer »